Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Еве бе една тема малце стварно сте досадни со ова глупостиве. Кој очекувате( сакате да влезе во ПЛ од Чемпионшип)? Сеа за сеа Вест Хем, Саутемптон и Бирмингем се у топ 3, ама тука блиску се и Ридинг и Кардиф.
Прекини бе...............оди спремај се за НБА

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Еве бе една тема малце стварно сте досадни со ова глупостиве. Кој очекувате( сакате да влезе во ПЛ од Чемпионшип)? Сеа за сеа Вест Хем, Саутемптон и Бирмингем се у топ 3, ама тука блиску се и Ридинг и Кардиф.
Очекувам Вест Хем 100 % да влезе.
Кардиф неколку години се трудат ама ништо.Сега во недела ќе гледаат ако ништо друго барем во ЛЕ да се квалификуваат.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Дерби викендов е Арсенал - Тотенхем.....топџиите ќе распалуваат или слабо...ќе играте со "младинци" зошто ве чека тежок натрепвар во ЛШ:cool:
Арсенал ќе искочи со најсилниот состав што ќе го има на располагање. нема калкулации кога се игра против Тотенхем.

Е сеа дали ќе победат тоа е прашање, за мене Тотенхем сезонава го игра најубавиот фудбал во Англија.

ГГ3+ ви е загарантирана
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 01:28 ---
Вест Хем, Милвал и Лидс сакам :D

S

Stivie G

Гостин
Мидлзбро ќе влезе бидејки наш Шелви ќе го пратиме таму за недела време :icon_mrgr: . Ајде и Кардиф нека влезе во случај да изгубат утре. Може и Блекпул поради Дани Вилсон.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Арсенал ќе искочи со најсилниот состав што ќе го има на располагање. нема калкулации кога се игра против Тотенхем.

Е сеа дали ќе победат тоа е прашање, за мене Тотенхем сезонава го игра најубавиот фудбал во Англија.

ГГ3+ ви е загарантирана
Не, не...јасно ми е...знам дека нема тактизирање, плус...се борите за 4то место, реално е да идете со најјак состав. Сакав само да пецнам топџии, зошто гледам пасивни сте...Фанови на Јунајтед, Џелзи и ЛФЦ се тука...па дури и Фил Ајви се уклучи со неговите....викам, ај индиректно и вас да ве внесам во дискусија...да се "покараме" малку :)

Инаку, 2:2 според мене резултатот ќе биде.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Moре ќе се спасите уште догодина. Кога ќе влезе Петерборо 2013 ќе ве видам како против двајца Фергусон. :D

A сезонава Вест Хем е сигурен, за другиве се надевам Блекпул и Мидлзборо.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Прекини бе...............оди спремај се за НБА
Па глеам бе ама многу се досадни овие. Од 3 ќе гледам. Иначе намали со хејтов знам дека си на економски ќе те напатам :) . Ја сакам Милвал да влезе малце да ја здрма ПЛ заедно со Вест Хем и Лидс. А дај боже да испаднат Стоук мамицата у сред пичка нивна. Може заедно со Блекбурн и Виган. Многу мрзам коа ги глеам Виган на домашен и стадионот им е празен на 80% од утакмиците.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Па глеам бе ама многу се досадни овие. Од 3 ќе гледам. Иначе намали со хејтов знам дека си на економски ќе те напатам :) . Ја сакам Милвал да влезе малце да ја здрма ПЛ заедно со Вест Хем и Лидс. А дај боже да испаднат Стоук мамицата у сред пичка нивна. Може заедно со Блекбурн и Виган. Многу мрзам коа ги глеам Виган на домашен и стадионот им е празен на 80% од утакмиците.
За ова со Чемпион шипот се слагам. А и за НБА. Ама не те разбрав што ќе ми направиш?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не објаснувај за второ лигаши, стави слика од собата и нека похејтаат...да се напалат малку....да се посмеам во доцни вечерни/рани утрински (како сакаш кажи ги) часови :cool:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
Да.....стави слика од собата и кажи ми што со економскиот не те разбрав. Да не случајно треба да се пресметам и со тебе

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И тука ќе ти кажам, добиваш опасен хејт само за таа маица.....уствари не е маица тоа, крпа некоја е ..плава..што и да е...хејт за тоа, таквото :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Ридинг ни под точка разлог, подосадна екипа амин. Вест Хем обавезно влага, за другите сеедно ми е. :)
Ридинг додека ги водеше Стив Копел беше така копачки тим како што е сега Стоук, но последниве години во Чемпионшип играат доста офанзивно и можеби некаратистично за нив ама држат и посед и доста се опасни кон голот. Јас сакам Блекпул назад да се врати, а и Саутемптон...ми недостига некако овај тим во ПЛ.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.943
^ Добро бе.....дали маицата не ја тргна? Можеше да ја тргниш и одново да сликаш. Море море мрза еј
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 01:52 ---
Па у пичку материн таман ставив стрелка за да не го цитирам веќе се уфрлиле двајца

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^ Добро бе.....дали маицата не ја тргна? Можеше да ја тргниш и одново да сликаш. Море море мрза еј
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 01:52 ---
Па у пичку материн таман ставив стрелка за да не го цитирам веќе се уфрлиле двајца
Него го клеветиш дека е мрза...а ти поголемма....ахх беее....у времето на Маршалот само метак у чело за такви ко тебе (така вика татко му на еден мој другар....за се што му смета, Тито меткови делел) хахаха:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајде ајде и тука може ќе соберам некој лајк или хејт. Во продолжение мојата соба :

Aмблемот лепенка е или ги викна оние што цртаат апликации на ѕид? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom