Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве бе една тема малце стварно сте досадни со ова глупостиве. Кој очекувате( сакате да влезе во ПЛ од Чемпионшип)? Сеа за сеа Вест Хем, Саутемптон и Бирмингем се у топ 3, ама тука блиску се и Ридинг и Кардиф.
Прекини бе...............оди спремај се за НБА

Еве бе една тема малце стварно сте досадни со ова глупостиве. Кој очекувате( сакате да влезе во ПЛ од Чемпионшип)? Сеа за сеа Вест Хем, Саутемптон и Бирмингем се у топ 3, ама тука блиску се и Ридинг и Кардиф.
Очекувам Вест Хем 100 % да влезе.
Кардиф неколку години се трудат ама ништо.Сега во недела ќе гледаат ако ништо друго барем во ЛЕ да се квалификуваат.

Дерби викендов е Арсенал - Тотенхем.....топџиите ќе распалуваат или слабо...ќе играте со "младинци" зошто ве чека тежок натрепвар во ЛШ:cool:

Арсенал ќе искочи со најсилниот состав што ќе го има на располагање. нема калкулации кога се игра против Тотенхем.

Е сеа дали ќе победат тоа е прашање, за мене Тотенхем сезонава го игра најубавиот фудбал во Англија.

ГГ3+ ви е загарантирана
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 01:28 ---

Вест Хем, Милвал и Лидс сакам :D

Мидлзбро ќе влезе бидејки наш Шелви ќе го пратиме таму за недела време :icon_mrgr: . Ајде и Кардиф нека влезе во случај да изгубат утре. Може и Блекпул поради Дани Вилсон.

Арсенал ќе искочи со најсилниот состав што ќе го има на располагање. нема калкулации кога се игра против Тотенхем.

Е сеа дали ќе победат тоа е прашање, за мене Тотенхем сезонава го игра најубавиот фудбал во Англија.

ГГ3+ ви е загарантирана

Не, не...јасно ми е...знам дека нема тактизирање, плус...се борите за 4то место, реално е да идете со најјак состав. Сакав само да пецнам топџии, зошто гледам пасивни сте...Фанови на Јунајтед, Џелзи и ЛФЦ се тука...па дури и Фил Ајви се уклучи со неговите....викам, ај индиректно и вас да ве внесам во дискусија...да се "покараме" малку :)

Инаку, 2:2 според мене резултатот ќе биде.

Moре ќе се спасите уште догодина. Кога ќе влезе Петерборо 2013 ќе ве видам како против двајца Фергусон. :D

A сезонава Вест Хем е сигурен, за другиве се надевам Блекпул и Мидлзборо.

Прекини бе...............оди спремај се за НБА
Па глеам бе ама многу се досадни овие. Од 3 ќе гледам. Иначе намали со хејтов знам дека си на економски ќе те напатам :) . Ја сакам Милвал да влезе малце да ја здрма ПЛ заедно со Вест Хем и Лидс. А дај боже да испаднат Стоук мамицата у сред пичка нивна. Може заедно со Блекбурн и Виган. Многу мрзам коа ги глеам Виган на домашен и стадионот им е празен на 80% од утакмиците.

Па глеам бе ама многу се досадни овие. Од 3 ќе гледам. Иначе намали со хејтов знам дека си на економски ќе те напатам :) . Ја сакам Милвал да влезе малце да ја здрма ПЛ заедно со Вест Хем и Лидс. А дај боже да испаднат Стоук мамицата у сред пичка нивна. Може заедно со Блекбурн и Виган. Многу мрзам коа ги глеам Виган на домашен и стадионот им е празен на 80% од утакмиците.
За ова со Чемпион шипот се слагам. А и за НБА. Ама не те разбрав што ќе ми направиш?

Не објаснувај за второ лигаши, стави слика од собата и нека похејтаат...да се напалат малку....да се посмеам во доцни вечерни/рани утрински (како сакаш кажи ги) часови :cool:

Да.....стави слика од собата и кажи ми што со економскиот не те разбрав. Да не случајно треба да се пресметам и со тебе

Ајде ајде и тука може ќе соберам некој лајк или хејт. Во продолжение мојата соба :
scaled.php

И тука ќе ти кажам, добиваш опасен хејт само за таа маица.....уствари не е маица тоа, крпа некоја е ..плава..што и да е...хејт за тоа, таквото :)

Ридинг ни под точка разлог, подосадна екипа амин. Вест Хем обавезно влага, за другите сеедно ми е. :)

Ридинг додека ги водеше Стив Копел беше така копачки тим како што е сега Стоук, но последниве години во Чемпионшип играат доста офанзивно и можеби некаратистично за нив ама држат и посед и доста се опасни кон голот. Јас сакам Блекпул назад да се врати, а и Саутемптон...ми недостига некако овај тим во ПЛ.

^ Добро бе.....дали маицата не ја тргна? Можеше да ја тргниш и одново да сликаш. Море море мрза еј
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 01:52 ---
Па у пичку материн таман ставив стрелка за да не го цитирам веќе се уфрлиле двајца

^ Добро бе.....дали маицата не ја тргна? Можеше да ја тргниш и одново да сликаш. Море море мрза еј
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 01:52 ---
Па у пичку материн таман ставив стрелка за да не го цитирам веќе се уфрлиле двајца

Него го клеветиш дека е мрза...а ти поголемма....ахх беее....у времето на Маршалот само метак у чело за такви ко тебе (така вика татко му на еден мој другар....за се што му смета, Тито меткови делел) хахаха:pos:

Ајде ајде и тука може ќе соберам некој лајк или хејт. Во продолжение мојата соба :
scaled.php

Aмблемот лепенка е или ги викна оние што цртаат апликации на ѕид? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom