Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не брату, најдобро е што така ти си мислиш, тоа ми дава надеж дека има доста глупи деца на форумов за да си го ладам со нив и кои за една поставена слика се запалуваат како нафталинче :)
Тоа ме радува братче!
Ааа значи ти се ладиш со нив со тоа што тие се ладат со тебе? Е сеа те сфаќам. Мм мераци.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Читам ...и не можам да се изначудам..зошто овде само за Торес се зборува? Ова правел , тоа правел..шо ве интересира вас..дај оладете малку..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
Затоа што јавно се педерчи. И мали деца на кои им е идол ќе го гледаат тоа , и тие ќе мислат дека така треба......тренерот за газ да ги фаќа

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.674
Гледам Фулам добар состав имаат. Гледам над 3.00 коефициент ставиле за победа:eek:, ама очекувам да тепаат денеска.

В

Вори

Гостин
Затоа што јавно се педерчи. И мали деца на кои им е идол ќе го гледаат тоа , и тие ќе мислат дека така треба......тренерот за газ да ги фаќа
Ај сеа гледам на велико солиш памет по темава па да разјасниме нешто.
Кога Торес излезе од игра Вилас Боас го удри по гз демек добро ја завршил работата.Впрочем скоро сите тренери на ваков или онаков начин ги отпоздравуваат фудбалерите кога излегуваат од игра.
Некој ги удира по глава,некој по грб,некој ги тапка по рамо и ете некој како Боас ти удира по гз.
И сеа некој идиот фатил некој момент од ситуацијата со таква намера,за да после кенка по форуми и останати страници исто како другар ти Чомбе.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
THE PEOPLE
• Арсен Венгер се очекува да достави изненадувачка понуда за позајмица на Кака од Реал Мадрид.
• Манчестер Јунајтед синоќа се обидувале да ја активираат својата понуда од 38 милиони фунти за Весли Снајдер, а нивниот спонзор Најк се верува дека е дел од преговорите.
• Хуан Мата ќе им се приклучи на Челзи, откако пред тоа Фернандо Торес секојдневно му пишувал пораки.
• Манчестер Сити се надеваат дека ќе го ангажираат уругвајскиот дефанзивец, Себастиан Коатес пред да затвори трансфер маркетот.
• Менаџерот на Стоук, Тони Пулис сеуште се надева на комплетирање на трансферот на Вилсон Паласиос од Тотенхем, а исто така го посакува и Питер Крауч.
• Астон Вила го посакува играчот на Селтик, Ки Сунг Јеунг, но тимот од Шкотска има поставена цена од 10 милиони фунти на својот играч.
• Менаџерот на Евертон, Дејвид Мојс за разлгедува опцијата за продажба на некои негови звезди со цел да стигне до трансфер сума со која може да ангажира нови фудбалери.Се спомнуваат Јакубу,Јобо,Родвел,Бекфорд..
• Дефанзивецот на Манчестер Сити, Вејн Бриџ одбил позајмица во Селтик.
• Менаџерот на Блекбурн, Стив Кин е во преговори со напаѓачот на Хофенхајм, Ведад Иибишевиќ со кој трансферот вреден 6 милиони фунти е пред реализиција.
• Јувентус е подготвен да достави понуда за играчот на Арсенал, Андре Аршавин.
• Удинезе се обидуваат да го ангажираат Џовани Дос Сантос од Тотенхем.
• Менаџерот на Болтон, Овен Којл триумфирал во трката за дефанзивецот на Манчестер Сити, Дедрик Бојата.
• Енди Џонсон најпрво посакува да почека дали Фулам ќе му понуди нов договор, пред да му даде конечен одговор на Свен Горан Ериксон дали преминува во Лестер.
SUNDAY MIRROR
• Манчестер Сити е подготвен да му дозволи на Емануел Адебајор да премине на слободен трансфер.
• Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер го стави францускиот интернационалец Јан МВила како потенцијална трансфер цел да заврши трансфер периодот.
• Манчестер Сити се договориле со Динамо Киев за трансфер на Владимир Вајс вреден 2 милиони фунти.
• Арсенал ќе му понуди нов договор на Томас Вермален со што би го задржале Белгиецот во клубот и во наредните четири години.
DAILY STAR SUNDAY
• Манчестер Сити не успеале да ја добијат битката за Весли Снајдер во последен момент.
• Арсен Венгер синоќа изјавил дека нема шанси да ја напушти работата во Арсенал.
• Евертон одбил 2 милини фунти од Саутемптон и Лестер Сити за Џермејн Бекфорд.
• Астон Вила подготвува понуда за левиот бек на Блекбурн, Мартин Олсон.
THE MAIL ON SUNDAY
• Менаџерот на Манчестер Јунајтед, Сер Алекс Фергусон оваа недела ќе направи последен обид за ангажман на Весли Снајдер.
• Питер Крауч се чини дека утре ќе го одигра последниот натпревар за Тотенхем, бидејќи Хари Реднап е блиску до ангажман на Емануел Адебајор.
• КПР и Вест Хем водат во трката за играчот на Вест Хем, Скот Паркер.
• КПР се поврузва со ангажман на Шон Рајт Филипс.
SUNDAY EXPRESS
• Милан подготвува неочекувана понуда за Марио Балотели.
• Менаџерот на КПР, Нил Ворнок доби 10 милиони фунти за трошење од новиот менаџер.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
Ај сеа гледам на велико солиш памет по темава па да разјасниме нешто.
Кога Торес излезе од игра Вилас Боас го удри по гз демек добро ја завршил работата.Впрочем скоро сите тренери на ваков или онаков начин ги отпоздравуваат фудбалерите кога излегуваат од игра.
Некој ги удира по глава,некој по грб,некој ги тапка по рамо и ете некој како Боас ти удира по гз.
И сеа некој идиот фатил некој момент од ситуацијата со таква намера,за да после кенка по форуми и останати страници исто како другар ти Чомбе.
Добро де....ништо јас не реков :D:D:D:D:D

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
Да ја смири ситуацијата не за друго :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Знае ли некој да ми каже како да ја гледам на нет SportClub со воа кејбтел ништо не фаќам. :/

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Копуче нели забележуваш дека не пишам толку често?
Кога ми е досадно и сакам да се ладам со вас(не со сите, не се палат сите како млади мајмуни), ќе постирам нешто и мајмуните почнуваат да танцуваат!
И така мене ми е интересен денот :)
Добро е што пиша копуче инаку навреден ќе бев. Единствен мајмун (и тоа прилично стар) на под-форумиве за фудбал си ти. Некој што до толку не гледа дека го дупат од сите страни треба да се упати кон под-форум за посебни личности. Да ти направиме петиција да ти отворат таков под-форум?

Ако можеш да ме ебаваш со добар муабет ти спуштам капа. Ама штом почнуваш со директни навреди истото и ќе си го добиеш назад. Доста ги труеш сите теми каде што пишуваш. Секој 100 пост ти е уствари релевантен на темата. На за џабе првиот твој јузер ми беше ставен во листата на игнор.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962