Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не, зошто мразам гомнојадци и идиоти како него, имало во Јунајтед педери, немало во Ливерпул!
Е тоа ме нервира и затоа не попуштам на вакви дебилни фанови како него!

Секоја чест за муабетов. Ми го напрај денот.

Не, зошто мразам гомнојадци и идиоти како него, имало во Јунајтед педери, немало во Ливерпул!
Е тоа ме нервира и затоа не попуштам на вакви дебилни фанови како него!

Како тоа „не“ а баш го направи тоа што од авион се гледаше дека ќе го направиш. Нели ти здосади бе брату сите да се ладат со тебе?

Секоја чест за муабетов. Ми го напрај денот.
И ти мене! Педерите од нашата екипа се пензионираа!
Вашиот главен педер уште е тука, му замина Торескиња, ама ќе најде нова жртва, Керол така строен ми се гледа :icon_lol:

Добро да прекинеме со дискусијава оти ако не види некој ќе ни се смее и ќе се добие погрешен впечаток. Небаре геј клуб е темава па ајде слики едно друго. Дај достате

Како тоа „не“ а баш го направи тоа што од авион се гледаше дека ќе го направиш. Нели ти здосади бе брату сите да се ладат со тебе?
Не брату, најдобро е што така ти си мислиш, тоа ми дава надеж дека има доста глупи деца на форумов за да си го ладам со нив и кои за една поставена слика се запалуваат како нафталинче :)
Тоа ме радува братче!

И ти мене! Педерите од нашата екипа се пензионираа!
Вашиот главен педер уште е тука, му замина Торескиња, ама ќе најде нова жртва, Керол така строен ми се гледа :icon_lol:
Нашите знаат на кого да му го стават. Пазете се

морав уште ова да го ставам

хахахахахахаха :D anyway добра беше оваа

Штета Торес си замина, затоа мораше настрана да гиба ;)
Мораше.....ама и тој што дава е педер. Затоа без галами. И дајте озбилно да престаниме срамота е

Мораше.....ама и тој што дава е педер. Затоа без галами. И дајте озбилно да престаниме срамота е
Јас не ни планирав, ама има овдека големи геј поборници па им сметаше изгледа нешто тоа што се шалиме малку :)

Јас не ни планирав, ама има овдека големи геј поборници па им сметаше изгледа нешто тоа што се шалиме малку :)

Не планираше? Море, баба ти дан ти го провалила акаунтот?

Да се собереме 50 души и да му најдеме жена на Чомбе.

*зошто со ширењево педерска пропаганда на форумов ми докурчи!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom