Тешка ке биди оваа..ја очекувам да има повеке головиМоре извињавајте деца, која беља ме снајде.
Иначе, очекувам Сити да го наполни Болтон.
Што е најболно од се, црвениот баш и не беше црвен.. А и не беше тоа пенал за Стоук.. Фаулот, ако уопште го имаше) беше надвор од шеснаесетникот.. И мене ми падна мака за Норвич, но тоа е.. Исто така вчера на Сандерленд - Њукасл имаше огромна грешка од Веб.. Не досуди чист пенал и со тоа не му даде чист црвен на Ларсон, кој со рака ја удри топката на линијата од голот на Сандерленд.. Пак почнаа мизерно судиите..Абе ништо посебно, само со црвен картон се држеа против копачиве, ама успеа Џонс да ум го вдене и толку. Квит. 1:1
Исто.И покрај "ѕвездите" на Сити,ја мислам дека он им е најдобар играч.Греота што мора да грее клупа скоро секоја утакмица.Само бот ко Манчини може да не го игра Џонсон во прва постава. Измислен е за Премиер Лига со брзината негова. Со повеќе игра може и да се подобри многу, многу повеќе. Да направи трансфер во Шпанија би експлодирал ама како што ми изгледа е мирен дечко и не „галами“. Ако игра во Шити многу го почитувам.
Сакат титули колку нас, стадионот им се вика Јунајтед...па да бидат комплетни бе братОд кај манчестер сити ископаа црвени дресови со црно бе? ццц ..
ХЕХЕ..инаку поентата ми беше дресовите идат по знакот..па они имаат син знак ..па од кај црвени дресовиСакат титули колку нас, стадионот им се вика Јунајтед...па да бидат комплетни бе брат
Ako imas instalirano sopcast(a mora da imas instalirano za da gledas) odi naБолтон vs. Вардар Иначе како да ги гледам на Сопкаст?
Мислам дека пред 40 год. така нешто го освоиле ФА купот со тие дресови и поради тоа. Мене на Шкендија ме потсеќаатХЕХЕ..инаку поентата ми беше дресовите идат по знакот..па они имаат син знак ..па од кај црвени дресови