Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Чим во оваа посрана република ти сеуште не си згрижен некаде, има недеж за мене!

GGMU!!!
Нема. Верувај ми.
Во Премиер лига, твоето ниво на дискусија се сведува на постирање слики каде што на спорткиот свет не му е ништо чудно, туку само ти наоѓаш педерски елементи. Знаеш, секој наоѓа она што го интересира во нешто. Додека, во бакнежот на вашите легенди, не наоѓаш ништо гејрегуларно, бидејќи е застарено дело. Со тоа признаваш дека било. Каков аргумент ...чоече!
Да сумираме: ...
Не, не... не оди!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Нема. Верувај ми.
Во Премиер лига, твоето ниво на дискусија се сведува на постирање слики каде што на спорткиот свет не му е ништо чудно, туку само ти наоѓаш педерски елементи. Знаеш, секој наоѓа она што го интересира во нешто. Додека, во бакнежот на вашите легенди, не наоѓаш ништо гејрегуларно, бидејќи е застарено дело. Со тоа признаваш дека било. Каков аргумент ...чоече!
Не, не... не оди!
Никаде не реков дека не е педерско, најди каде сум негирал, ако не извини се(ако не се извиниш тогаш си идиот)!
Реков само дека е стара слика и е постирана повеќе од 20 пати колку што јас имам забележано, и му сугерирав да најде некоја понова како јас што најдов!

GGMU!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.714
Поени од реакции
11.963
Нема. Верувај ми.
Не, не... не оди!
Абе што се педери оние - се. Да нема тука збор. :D За другото терај си :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Никаде не реков дека не е педерско, најди каде сум негирал, ако не извини се(ако не се извиниш тогаш си идиот)!
Реков само дека е стара слика и е постирана повеќе од 20 пати колку што јас имам забележано, и му сугерирав да најде некоја понова како јас што најдов!
GGMU!!!
Педерско е? И? Си нашол да „зафркаваш“ некој друг, кога во твојот тим имате расадник за педери? ја подобро ќе си ќутев, немаше да спомнувам нешто како педер, ако знаев дека во мојот тим има педерлана бе пријателе. А овај нашол да заебава други со тоа што има изобилство дома му.
И 56 пати да е закачена, не го менува фактот, ниту пак менува нешто воопшто.
Мала мала мала група педера...

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Педерско е? И? Си нашол да „зафркаваш“ некој друг, кога во твојот тим имате расадник за педери? ја подобро ќе си ќутев, немаше да спомнувам нешто како педер, ако знаев дека во мојот тим има педерлана бе пријателе. А овај нашол да заебава други со тоа што има изобилство дома му.
И 56 пати да е закачена, не го менува фактот, ниту пак менува нешто воопшто.
Мала мала мала група педера...
Инаку ти за кој тим навиваш? Ливерпул?

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Зошто? Да му ја бапнеш сликата од Алонсо и Џерард?
Не, зошто мразам гомнојадци и идиоти како него, имало во Јунајтед педери, немало во Ливерпул!
Е тоа ме нервира и затоа не попуштам на вакви дебилни фанови како него!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom