Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
За кого како братчеТоа ти го нарекуваш креативно?
За кого како братчеТоа ти го нарекуваш креативно?
Да. И за кого како постојат посебни установи во републикава.За кого како братче
Чим во оваа посрана република ти сеуште не си згрижен некаде, има недеж за мене!Да. И за кого како постојат посебни установи во републикава.
Нема. Верувај ми.Чим во оваа посрана република ти сеуште не си згрижен некаде, има недеж за мене!
GGMU!!!
Не,стварно имаш 30+ години?Поздрав од Торес до овој тренеров, не му го знам името озбилно со следнава песна
Никаде не реков дека не е педерско, најди каде сум негирал, ако не извини се(ако не се извиниш тогаш си идиот)!Нема. Верувај ми.
Во Премиер лига, твоето ниво на дискусија се сведува на постирање слики каде што на спорткиот свет не му е ништо чудно, туку само ти наоѓаш педерски елементи. Знаеш, секој наоѓа она што го интересира во нешто. Додека, во бакнежот на вашите легенди, не наоѓаш ништо гејрегуларно, бидејќи е застарено дело. Со тоа признаваш дека било. Каков аргумент ...чоече!
Да сумираме: ...
Не, не... не оди!
Абе што се педери оние - се. Да нема тука збор. За другото терај сиНема. Верувај ми.
Во Премиер лига, твоето ниво на дискусија се сведува на постирање слики каде што на спорткиот свет не му е ништо чудно, туку само ти наоѓаш педерски елементи. Знаеш, секој наоѓа она што го интересира во нешто. Додека, во бакнежот на вашите легенди, не наоѓаш ништо гејрегуларно, бидејќи е застарено дело. Со тоа признаваш дека било. Каков аргумент ...чоече!
Да сумираме: ...
Не, не... не оди!
Педерско е? И? Си нашол да „зафркаваш“ некој друг, кога во твојот тим имате расадник за педери? ја подобро ќе си ќутев, немаше да спомнувам нешто како педер, ако знаев дека во мојот тим има педерлана бе пријателе. А овај нашол да заебава други со тоа што има изобилство дома му.Никаде не реков дека не е педерско, најди каде сум негирал, ако не извини се(ако не се извиниш тогаш си идиот)!
Реков само дека е стара слика и е постирана повеќе од 20 пати колку што јас имам забележано, и му сугерирав да најде некоја понова како јас што најдов!
GGMU!!!
Инаку ти за кој тим навиваш? Ливерпул?Педерско е? И? Си нашол да „зафркаваш“ некој друг, кога во твојот тим имате расадник за педери? ја подобро ќе си ќутев, немаше да спомнувам нешто како педер, ако знаев дека во мојот тим има педерлана бе пријателе. А овај нашол да заебава други со тоа што има изобилство дома му.
И 56 пати да е закачена, не го менува фактот, ниту пак менува нешто воопшто.
Мала мала мала група педера...
Тоа е ирелевантно во дискусијата, ама да. За Ливерпул сум.Инаку ти за кој тим навиваш? Ливерпул?
Зошто? Да му ја бапнеш сликата од Алонсо и Џерард?Инаку ти за кој тим навиваш? Ливерпул?
--- надополнето: Aug 21, 2011 12:43 PM ---Тоа е ирелевантно во дискусијата, ама да. За Ливерпул сум.
Ќе имаш време да бараш геј слики?
Не, зошто мразам гомнојадци и идиоти како него, имало во Јунајтед педери, немало во Ливерпул!Зошто? Да му ја бапнеш сликата од Алонсо и Џерард?