Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
ама кога даде Јунајтед гол...кога аплаудираше...ми дојде таква нервоза, што сакав да му влезам со две нозе и доживотно да го повредам...
Ова е причината поради која не гледам манчестер-ливерпул со ливерпулци. Те разбирам и тебе потполно, за љубов се работи, нема лабаво :icon_mrgr:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
^Од љубов дека ракометариве ме направија срекен нема човек што не го сакам,иначе што ги ебам ке ги сечам :pos:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ја еднаш гледав Арсенал-Ливерпул во Little Brit. тука кај беко имаше го затворија, таму си се собирале на Арсенал некој дечки( и девојки(и црнец :O)). Јакичко беше ја се палев за Ливерпул они за Арсенал ама најсмешен беше еден за Тотенхем што беше леле колку ги напињаше ја мислев немаше да искочи од кафичот. Може и ја сум ги нервирал ама тој типот беше комиње :)
Иначе можам да глеам со другари што навиваат за Манчестер, Челзи итн ама со некој рандом непознати фацки не, затоа што се дешавало а и најчесто е така тие многу поише провоцираат :) . Вака другарите си ги знаеш, си знаете до кај ви е лимитот.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Јас тој типот што глеаше со нас во Агер Сагер така сочно го испцув до 3то колено и не се извинувам, што кур бара со навијачи на Ливерпул да глеа па уште и да ми црка.
И најјакото беше што и очекувавме да има навивачи на Мначестер и имаше Негро бонбони. Нормално на типчето му поклонивме една:))))))

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Што е со Јунајтед и резултатот 1-2?

Man utd 1-2 Crystal Palace (out of the Carling Cup)
Man utd 1-2 Basel (out of the CL)
Man utd 1-2 Liverpool (Out of the FA Cup)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.guardian.co.uk/football/2012/jan/28/liverpool-andy-carroll-carlos-tevez?CMP=twt_gu

Само да не гледаме драми на 31 пак :Р
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 00:06 ---
Што е со Јунајтед и резултатот 1-2?

Man utd 1-2 Crystal Palace (out of the Carling Cup)
Man utd 1-2 Basel (out of the CL)
Man utd 1-2 Liverpool (Out of the FA Cup)
Местиме за да ги купиме летово Гаитан и Гарсија :Р

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ја еднаш гледав Арсенал-Ливерпул во Little Brit. тука кај беко имаше го затворија, таму си се собирале на Арсенал некој дечки( и девојки(и црнец :O)). Јакичко беше ја се палев за Ливерпул они за Арсенал ама најсмешен беше еден за Тотенхем што беше леле колку ги напињаше ја мислев немаше да искочи од кафичот. Може и ја сум ги нервирал ама тој типот беше комиње :)
Иначе можам да глеам со другари што навиваат за Манчестер, Челзи итн ама со некој рандом непознати фацки не, затоа што се дешавало а и најчесто е така тие многу поише провоцираат :) . Вака другарите си ги знаеш, си знаете до кај ви е лимитот.
Сумлив си. :D :D Шала :D

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Лол, не ми се верува каков текст. Ај кај што не очекувам дека ќе се десат траснферои во Ливерпул, ама дека ќе го бркаат Тевез, па уште и дека Керол ќе го даваат...свашта :ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Планира некој да прави тема за ФА куп?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop