Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Ај за првиот гол можеби малку беше и Де Геа виновен ама вториот не знам кој да беше на голот немаше да го одбрани ,Евра требаше да биде повнимателен тој гол заради него го примавме како да е нека им е честито на фановите на Ливерпул пласманот да даде Господ Евертон или Челзи да им се падне во 1/8 финале :D
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 16:22 ---

На вас пак да даде Господ Торес до крај сезона да не даде гол
За ова второво не мораш да ни фрлиш клетва.Големи се шансите да не даде гол до крај на сезона.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Куповите ги оставаме за послабите од нас, ние се концетрираме на ПЛ и ЛЕ така да воопшто не сум разочаран од поразот.
Барем скаузерите да се порадуваат малку, глава немаат кренато 30 години :icon_lol:
:icon_lol: no comment

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
"Ливерпул не заслужи победа на Енфилд против Јунајтед во ФА купот." - Џерард

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Куповите ги оставаме за послабите од нас, ние се концетрираме на ПЛ и ЛЕ така да воопшто не сум разочаран од поразот.
Барем скаузерите да се порадуваат малку, глава немаат кренато 30 години :icon_lol:
знам дека ти е поентата да се нашалиш и на наш терет да напраиш заебанција и покрај тоа што испаднавте од купот...ама сам се уби со постов...да не ти болдирам, свати сам што е и поправај се :)

Иначе...утакмицата на делови ја глеавв...трчав до Агер - Сагер...па до плоштад и обратно...на неколку пати. Фатив по еден гол на двете страни...вториот на ЛФЦ и оној на Јунајтед...и се разбира...радостта на Суарез.... :)

Него, што зборевме за заедничко гледање...имаше еден фан на Јунајтед...и си глеаше меѓу нас...јас го фатив како се радува за голот на Парк...не го знам, може е и некој дечко од тука...лично немам ништо против, пак ќе кажам, не го ни знам (и се извинувам за следново што ќе го кажам)...ама кога даде Јунајтед гол...кога аплаудираше...ми дојде таква нервоза, што сакав да му влезам со две нозе и доживотно да го повредам...пак ќе кажам, ништо против...нормален фан, како и сите ние...ама само сакам да потврдам дека сум против заедничко гледање...барем јас...можеби е тоа до моите слаби нерви :)

Се глеаме за две недели...Суарез ќе го пердаши Евра :vozbud:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Шо ми е мило за скаузериве шо го тепаа Скум-ов .. (y)

• Ми се допаѓа
Reactions: Al.
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
^Не заборавај Олд Трафорд,како тоа расистот ке пердаши нешто?? Ќе се сопне кога ке го погледне нигерот ова де евра :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^Хахахахахаха....така малку ќе го пердаши...не реков дека и овој нема да му враќа :) :) Него.....напален е дечкото, се гледа дека не може да дочека да се врати на терен...ќе бидат тоа опасни дуели цела утакмица....едвај чекам :)

S

Stivie G

Гостин
ај еден виц на сметка на фановите на Јунајтед

Teacher asks class if Man Utd is their favourite team. Everyone says yes except for Jimmy.
"What's your favourite team, Jimmy?"
He says, "Liverpool."
Teacher asks "Well why is that?"
"Well, my dad & mom are Liverpool fans, I guess that makes me a Liverpool fan."
Angry teacher says, "If your dad was a moron & your mom was an idiot, what would that make you?"
He replies "Well, that would make me a Man Utd fan."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom