На вас пак да даде Господ Торес до крај сезона да не даде голЕдна клетва до навивачите на Јунајтед:
Да даде Господ Де Геа да ви брани до крај на сезона
Да ти кажам право и мислам дека некој му има фрлено клетва.На вас пак да даде Господ Торес до крај сезона да не даде гол
Која логика ми текна не сум нормален.
Навивач на Ливерпул сто посто му има фрлено клетва на Торес гол да не може да даде.
Е сега ќе речете како гол да неможе да даде кога даде неколку голови.
Против кого даде голови?Јунајтед и Генк.
Јунајтед-најголем противник на ливерпул
Генк-екипа од Белгија-држава во која се случи трагедијата Хејсел.
(Ова е кажано на зафрканција.Малце сум како conspiracy keanu со логикава )
Морам да те цитирам со изјавата на Алан Хенсен. Исто и он мислеше дека знае нешто од фудбалот.Без оглед на резултат јас малце ке критикувам.
Значи пред утакмица кени изјави дека ке напаѓале од едноставна причина што биле Ливерпул. Јас од напад не видов ни Н. Да се браниш против Манчестер на енфилд...е тоа дефинитивно не е Ливерпул. Карагер си го отслужи своето. А време е и да се мисли на напаѓачи и крила. Нас ни треба едно добро крило и еден добар напаѓач. Од тоа ние ги имаме дАунинг и Керол....не ја бива работата.
А за манчестер...некад ги имаа у тим Кантона, Кин, Сколс, Гигс, Бекам, ирвин, Невил...а сега Велбек, Смолинг, Еванс...не дека се лоши ама видете ги првонабројаните...Ова париве на Абрамович и Сити дефинитивно ке ја зезнат лигата...
Има поента, не викам не ама...воминатото Манчестер ја имаше финансиската сила да лупне јака пара на клучен играч. Сега мораа да го враќаат Сколсод пензија. Сколс е еден од најдобрите што заиграле во премиер ама е стар и не може да се носи секоја недела со помладите. Ај да видиме...јас викам дека парите на сити полека полека го носат англискиот фудбал во пропаст и тоа е тоа.Морам да те цитирам со изјавата на Алан Хенсен. Исто и он мислеше дека знае нешто од фудбалот.
You'll never win it with kids!
Стариот може ина њух за млади таленти и за играчи во поле...ама за голмани сем Вандер Сар и Шмајхел се му се утки. јас незнам со кој памет мислеше дека со 20 години малиот ќе може да биде голман број 1 во Манчестер. Англија е сурова, печатот особено така да сиот тој притисок нормално е дека ке го стигне.Честито победа и пласман на скаузерите. Јунајтед не изигра на ниво и поштено си отидоа со главите наведнати од енфилд. Де геа мотм за ливерпул, а и нивно денес најдобро засилување. После онаков примен гол може комотно да си се залежи на клупа и да учи. Супер натпревар, со многу шанси, напнатост. Тоа е тоа. Се знае сега што е најважното - премиер.
GLORY!!!
Офсајд оф гол-аут немаГлеам по фејсбук, Кајт бил во офсајд при голот... Не викам ништо, само ако може некој да провери..
Иначе, честито нека ви е.. Да бидам најискрен, уопште не ми е гајле што испаднавме од купот, единствено нешто што ме изнервира е што изгубивме од Ливерпул.. Ама ако подобро сега, отколку на ОТ за 2 недели... Поздрав до тогаш... Еве ви и едно GGMU за гомнојадачите!
Ааа добро е и вашево. Ги обожавам препиркиве после утакмица))Мртов сериозен сум.YNWA - You'll Never Win Anything
Ај веќе кога почнавме..
Ааа добро е и вашево. Ги обожавам препиркиве после утакмица))Мртов сериозен сум.YNWA - You'll Never Win Anything
Ај веќе кога почнавме..
Знам тоа, ама уопште не ни ми текнува кој беше асистент, а неам нет да проверам.. Океј тогаш, чист е голотОфсајд оф гол-аут нема