- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 4.320
- Поени од реакции
- 2.846
Да бе, нели бил во Челзи? Каков бил за времето во Челзи што Челзи би требало да го памти?Ме изгуби сега искрено....за Брендан Роџерс беше муабетот се уште или за нешто друго?
Не, на Афричкиот куп на нации се...Ќе играат Демба Ба и Сисе за Њукасл?
Знам, ама Фулам не се нешто посебно, мора да се победи утре и да се избие на 5-тата позиција пред Арсенал, пошто Арсенал искрено нема што да бара од Јунајтед...^ Ќе биде лошо без двајцата Демба утре
Па не се Фулам нешто посебно само ме загрижува играта која ја играме без Демба Ба па и без Јохан Кабај, минатата недела едвај 1 гол дадовме преку Бест. Единствено да се надеваме на Бен Арфа утре останува.Знам, ама Фулам не се нешто посебно, мора да се победи утре и да се избие на 5-тата позиција пред Арсенал, пошто Арсенал искрено нема што да бара од Јунајтед...
Има,Бест!Нема кој да даде гол за Њукасл
И тоа според некоја биографија (да ме утепаш сеа не ми текнува чива) го направи трансферот само затоа што неможеше да се договори за 5000 фунти.По ова апла се гледа овој дека е платеник.
Лично неговата биографија. Мислам дека беа 15 000 во прашање.И тоа според некоја биографија (да ме утепаш сеа не ми текнува чива) го направи трансферот само затоа што неможеше да се договори за 5000 фунти.
Он сакаше 5000 поише нашиов дебилен борд не попушти и му го дадовме на Челзи во тој момент најдоброт лев бек во Англија.