Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Со оглед на тоа шо Челзи очигледно го играше второто полувреме како сакаше и со оглед на безобразлукот на Тотенхем (судијата се попрај малку второво полувреме, мада пак многу грешки, ама никој не доби или не изгуби од нив), воопшто не сум задоволен од резултатов.

Можел Челзи ако сака значи.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Одличен меч на Вајт Харт Лејн. Дефинитивно англиското првенство е милениум пред другите првенства низ Европа. Да ти е мило да гледаш. Ми ја исполнија вечерта до максимум.

В

Вори

Гостин
Да им ебам матер на Тери и Веб!
:pos:

:гомце:

Не може секој да е Овребо ботче,не се нервирај.Уствари јас сфатив зошто ти си ми некој фан на Тотенхем.Затоа што тие се исти како Барселона.Глумци,провокатори,за секоја одлука од судијаат скокаат ко скакулци и тако даље.Ете кај си кај нашол сличноста.

И викаш Веб а?А тоа што требаше одамна да го исклучи Адебајор поради два старта после добиениот жолт картон?Или пак имал долги нозе ко што рече умрениот коментатор на Спортклуб,па не било до него? :D

И знам дека ќе ми вратиш нешто во стилот да се ебам или такво нешто.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нема Евра официјален ФБ, тоа е само фан страна од некого. Само Рио и Том имаат оф. фан страни на ФБ.
Не ни реков дека е негов официјален....само дека му изразуваат поддршка на фб....

F

fantomX

Гостин
:pos:

:гомце:

Не може секој да е Овребо ботче,не се нервирај.Уствари јас сфатив зошто ти си ми некој фан на Тотенхем.Затоа што тие се исти како Барселона.Глумци,провокатори,за секоја одлука од судијаат скокаат ко скакулци и тако даље.Ете кај си кај нашол сличноста.

И викаш Веб а?А тоа што требаше одамна да го исклучи Адебајор поради два старта после добиениот жолт картон?Или пак имал долги нозе ко што рече умрениот коментатор на Спортклуб,па не било до него? :D

И знам дека ќе ми вратиш нешто во стилот да се ебам или такво нешто.
Ма не се криви таквите, криви се таквите ко Челзи. Ако на такви ниски, подли удари, не реагираш никако, очекуваш апашите да прекинат? Не, уште повеќе ќе користат ниски удари.

Само шо појќе онакви карактери ко Тери, инаку џабе е се.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Бункер :pos:

Toтенхем ја имаше топката цело прво полувре,Челзи пак повеќе шанси имаше.Второ полувреме пак Тотенхем ја имаше повеќе топката,Челзи пак повеќе шанси имаше и подобро играше.И пак не победија и нека го сисаат заедно со тој бедниот нивен фан,што просерава на темава.
Па се гледаме на Стемфорд пешковци:cool:

Абе трол, пишав за последните неколку минути од натпреварот. Да беше цска лондон подобра ќе тепаше.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
Топ, реми највеќе му одговара на Арсенал :)
Не го гледав натпреварот дај стајте ако има видеа од оние спорни моменти за кои се буните сите

В

Вори

Гостин
Абе трол, пишав за последните неколку минути од натпреварот. Да беше цска лондон подобра ќе тепаше.
Секогаш најдобриот победува,нема збор.Исто како Интер кога освои прелани ЛШ.True story (y)

Тоа што не условуваш со такво име,доволно говори колку си напизден што си паднал на спортска.Ама тоа не е мој проблем.
Вероватно и никогаш повеќе нема да фатиш,ама и тоа не е мој проблем.

И да.Само три минути даде Веб продолжение :confused:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Секогаш најдобриот победува,нема збор.Исто како Интер кога освои прелани ЛШ.True story (y)

Тоа што не условуваш со такво име,доволно говори колку си напизден што си паднал на спортска.Ама тоа не е мој проблем.
Вероватно и никогаш повеќе нема да фатиш,ама и тоа не е мој проблем.

И да.Само три минути даде Веб продолжение :confused:
Не ми е за спортската, не паѓам првпат па да пцујам по форуми. Барса на 7+ ме извади.

Пишав бункер зашо се бранеше челзи, а цска пишав пошо е ист тим како сити сега, али тоа е друг муабет веќе.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
1-1 најправеден резултат... Тотенхем имаше 3-4 убави шанси, Челзи имаше 3-4 убави шанси, по 2 гола на 2 страни, најправедно испадна резултатот ..

За недела дена завршува 2011 година, а Торес во истата сеуште има постигнато повеќе голови за Ливерпул отколку за Челзи :pos:
Just sayin.
Иначе не ... Не ми е смешно, не знам зашо .. #Justsayin.
:LOL:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.949
Поени од реакции
16.286
1-1 најправеден резултат... Тотенхем имаше 3-4 убави шанси, Челзи имаше 3-4 убави шанси, по 2 гола на 2 страни, најправедно испадна резултатот ..

Иначе не ... Не ми е смешно, не знам зашо .. #Justsayin.
:LOL:
:свиркам:
Иначе, одамна неам гледано толку добар фудбал. Воздух неможеа да си земат од толку акање по терен. :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
:свиркам:
Иначе, одамна неам гледано толку добар фудбал. Воздух неможеа да си земат од толку акање по терен. :)
По 2 гола на цел терен, може така? Ај за да поубаво спиеш. :icon_mrgr:
--- надополнето: 23 декември 2011 во 01:02 ---
А ова па Ајвиво, не е живо ако не стаи лајк на секој можен коментар. :icon_lol:
Па и овој Прстенов си го стаил на аватар.. :facepalm::D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom