Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
- Член од
- 25 август 2011
- Мислења
- 2.700
- Поени од реакции
- 2.805
Шо толку нервоза ? Барса ти води 5:0 на полувреме ...Да им ебам матер на Тери и Веб!
Шо толку нервоза ? Барса ти води 5:0 на полувреме ...Да им ебам матер на Тери и Веб!
Да им ебам матер на Тери и Веб!
Не ни реков дека е негов официјален....само дека му изразуваат поддршка на фб....Нема Евра официјален ФБ, тоа е само фан страна од некого. Само Рио и Том имаат оф. фан страни на ФБ.
Ма не се криви таквите, криви се таквите ко Челзи. Ако на такви ниски, подли удари, не реагираш никако, очекуваш апашите да прекинат? Не, уште повеќе ќе користат ниски удари.
Не може секој да е Овребо ботче,не се нервирај.Уствари јас сфатив зошто ти си ми некој фан на Тотенхем.Затоа што тие се исти како Барселона.Глумци,провокатори,за секоја одлука од судијаат скокаат ко скакулци и тако даље.Ете кај си кај нашол сличноста.
И викаш Веб а?А тоа што требаше одамна да го исклучи Адебајор поради два старта после добиениот жолт картон?Или пак имал долги нозе ко што рече умрениот коментатор на Спортклуб,па не било до него?
И знам дека ќе ми вратиш нешто во стилот да се ебам или такво нешто.
Бункер
Toтенхем ја имаше топката цело прво полувре,Челзи пак повеќе шанси имаше.Второ полувреме пак Тотенхем ја имаше повеќе топката,Челзи пак повеќе шанси имаше и подобро играше.И пак не победија и нека го сисаат заедно со тој бедниот нивен фан,што просерава на темава.
Па се гледаме на Стемфорд пешковци
Секогаш најдобриот победува,нема збор.Исто како Интер кога освои прелани ЛШ.True storyАбе трол, пишав за последните неколку минути од натпреварот. Да беше цска лондон подобра ќе тепаше.
Не ми е за спортската, не паѓам првпат па да пцујам по форуми. Барса на 7+ ме извади.Секогаш најдобриот победува,нема збор.Исто како Интер кога освои прелани ЛШ.True story
Тоа што не условуваш со такво име,доволно говори колку си напизден што си паднал на спортска.Ама тоа не е мој проблем.
Вероватно и никогаш повеќе нема да фатиш,ама и тоа не е мој проблем.
И да.Само три минути даде Веб продолжение
Иначе не ... Не ми е смешно, не знам зашо .. #Justsayin.За недела дена завршува 2011 година, а Торес во истата сеуште има постигнато повеќе голови за Ливерпул отколку за Челзи
Just sayin.
1-1 најправеден резултат... Тотенхем имаше 3-4 убави шанси, Челзи имаше 3-4 убави шанси, по 2 гола на 2 страни, најправедно испадна резултатот ..
Иначе не ... Не ми е смешно, не знам зашо .. #Justsayin.
По 2 гола на цел терен, може така? Ај за да поубаво спиеш.
Иначе, одамна неам гледано толку добар фудбал. Воздух неможеа да си земат од толку акање по терен.