Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2011
Мислења
82
Поени од реакции
7
Се надевам дека Челзи ке освои оваа година..
Уште Модрич да дојде и таман ! :)
Ајде нека ни е со срекја ..Челзи..

В

Вори

Гостин
Нашол слика од фејсбук од детено и направил демотивационен постер.А тој ми кенкаше мене зошто сум му викал на тој од Струмица дека личел на к*рац(моја грешка беше тоа како и да е)и ми викаше дека луѓето не се ценеле по изгледот.

Дефинитивно со тој постерот го дофатил дното.И модераторите не требало да ја избришат сликата,за да видат сите со каков мизерен човек имаат работа.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Шо правиш ти во животов освен шо си the blue army? :ROFLMAO:
Учам гимназија. Моментално на распуст сум. На први септември пак продолжувам со школување.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.969
Поени од реакции
16.340
Фулам-Астон Вила

Тешки цигани испаднале Спорт Клуб,место Ливерпул да го баваат.......ма ај.
Aбе радујте се што гледате некој меч од Премиер лигата, некој ни тоа го немаат.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.969
Поени од реакции
16.340
Ја на интернет, ако ми дозволи лимитот:)
И мислам по интересна ќе биди Фулам- Астон Вила отколку Ливерпул-Сандерленд, тоа што има фанови повеќе на Ливерпул е друга работа.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ајде доста беше расправии, да гледаме малце фудбал.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Темава е полна со булшит разговори да не му се иди на чоек овде да разгледа... :confused:
Дај РОБЕН ти стави нешо шо кажуваат весниците :icon_mrgr: Да ти бувнам едно Ми се допаѓа

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Покрај Чарли Адам, пенал шутира Суарез :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Топкана од Суарез во вселена директива :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
THE SUN
• Арсенал сензационално им препорачале на Манчестер Сити: Дајте ни го Карлос Тевез и ќе го добиете Самир Насри.
• Алекс Фергусон синоќа потврди дека нема намера да го ангажира Весли Снајдер.
• Јувентус се надева дека ќе го ангажира дефанзивецот на Челзи, Алекс во трансфер вреден 8 милиони фунти до вторник.
• Андре Вилас Боас се пошегува и изјави дека ќе се повлече од фудбалот доколку и оваа сезона освои четири круни.
DAILY STAR
• Роберто Манчини му кажа на Карлос Тевез дека останува во Манчестер Сити – бидејќи никој друг не го сака него.
• Цеск Фабрегас е конечно на работ на премин во Барселона.
• Стив Кин се надева дека ќе ангажира некој од младите фудбалери на Манчестер Јунајтед во Блекбурн на позајмница.
DAILY MIRROR
• Кени Далглиш вели дека се радува како мало дете пред Божиќ, пред да започне сезоната во Премиер лигата.
• Роберто Манчини е во трка со времето со цел навреме да го комплетира трансферот на Самир Насри.
• Менаџерот на Евертон, Дејвид Мојс не успеал во намерата да го ангажира Даниел Стариџ на позајмница.
• Дејвид Бентли не е дел од 25 фудбалери регистирани за Тотенхем кои ќе настапат во Лигата на Европа против Хртс.
• Кени Далглиш ја блокирал понудата од 4 милиони фунти на Болтон за Давид Нгог.
• Карлос Куељар наредната недела треба да го комплетира трансферот од Вила во Ренџерс, и со тоа да му даде можност на Алекс Меклиш повторно да се вклучи на трансфер пазарот.
DAILY EXPRESS
• Цеск Фабрегас вчера се збогувал со своите соиграчи откако го оддржал последниот тренинг со нив.
• Алекс Фергусон вели дека неговите млади фудбалери му спасиле 80 милиони фунти при евентуален ангажман на Весли Снајдер.
• Стив Кин ги посакува Дени Велбек и Дарен Гибсон од Манчестер Јунајтед на позајмница во Блекбурн.
• Кени Далглиш застана во одбрана на трошењето на Ливерпул ова лето, додавајќи дека не платиле повеќе од вредноста на играчите при ангажманот на Џордан Хендерсон и Стјуарт Даунинг.
DAILY MAIL
• Андре Вилас Боас во пресрет на натпреварот со Стоук, во својот тим внесол режим ’нула толеранција’.
• Арсен Венгер ќе ги добие за трошење парите од продажбата на Цеск Фабрегас и Самир Насри.
• Ливерпул ја разгледува опцијата за понуда од 10 милиони фунти за Рајан Шоукрос од Стоук, но неговиот клуб стои на ставот дека тој вреди 18 милиони фунти.
• Челзи е подготвен да достави понуда од 14 милиони фунти плус засега непознат играч за услугите на Алваро Переира од Порто.
• Ерик Пиетерс од ПСВ најверојатно ќе премине во Њукасл во 6 милионски трансфер како замена за Хосе Енрике.
• ВБАодбиле понуда од Виган за услугите на Питер Одемвинге.

В

Вори

Гостин
Суарез го погоди приватниот авион со кој Ето леташе до Кавказ за да потпише со Анжи.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Фулам - Астон Вила ми мириса на тежок икс.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Даунинг за малку супер гол ке дадеше..Вака ептен се нервирам кога ке погоди некој пречка,стварно јак гол ке беше(n)(n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom