Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Пошто му ја тргнаа сликата, еве за да не испадне маката на Дено за џабе, да се пофалам. Дено ми направил демотивационен постер, ставајќи моја слика од фб (претпоставувам кој му ја дал) со текст одоздола Блу Арми - Глупост во секој негов пост од 2009 година. (така беше некако текстот). Среќен си сега Дено ? Можете да замислите Дено што прави во животот, прави демотивациони постери за деца помали едно 6-7 години од него. . хаха, ах бе човече, јадеш гомна за Балотели, а со своите над 23,24 години се понашаш и дупло бетер од Балотели. Се што кажа за Балотели ти пропадна у вода. Балотели бар е уште во пубертет ако ништо друго и барем игра ногомет и станува секој ден во 8 часот за на тренинг (освен што прави глупости) не? Ти што правиш, демотивациони постери ? :pos:

Стави ја сликата ајде, не е проблем, израдувај се, голем ташак (ко божем којзнае што си ми направил) ...

Душо пуста ..

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ливерпул - Сандерленд од 4 саат на Спорт Клуб.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
^ Спорт Клуб Прајм :(

G

Gray Foxx

Гостин
Пошто му ја тргнаа сликата, еве за да не испадне маката на Дено за џабе, да се пофалам. Дено ми направил демотивационен постер, ставајќи моја слика од фб (претпоставувам кој му ја дал) со текст одоздола Блу Арми - Глупост во секој негов пост од 2009 година. (така беше некако текстот). Среќен си сега Дено ? Можете да замислите Дено што прави во животот, прави демотивациони постери за деца помали едно 6-7 години од него. . хаха, ах бе човече, јадеш гомна за Балотели, а со своите над 23,24 години се понашаш и дупло бетер од Балотели. Се што кажа за Балотели ти пропадна у вода. Балотели бар е уште во пубертет ако ништо друго и барем игра ногомет и станува секој ден во 8 часот за на тренинг (освен што прави глупости) не? Ти што правиш, демотивациони постери ? :pos:

Стави ја сликата ајде, не е проблем, израдувај се, голем ташак (ко божем којзнае што си ми направил) ...

Душо пуста ..
Дефинитивно ја редефинираш дефиницијата глуп со секоја твоја пишана реченица.
Па ме споредуваш со Балотели, ти бе арен си? Ја фудбалер сум па да ме споредуеш со тоа грдо суштество?
Он не бил материјалист, да не сум се сеќирал. Ебати болвата.
И јес дека си глуп ама воопшто не е тешко да направиш демотивациоенен (никој ми ја нема дадено сликава твоја, глуп си не ти е заштитен профилот, имаш таму privacy options или пошо сигурно ти е на македонски за да разбереш види си таму) на некој. Само сакав да отсликам без да ми трошиш време на шо ти личат постовите.
А веќе кога те интересира што правам радо би ти објаснил. Како и секој втор човек во државава шо завршил факултет, чекам да ме вработат. Ваљда од септември ќе биде. Не сум партиски определен, па затоа ќе си чекам. Ама ако, нема да се продадам за 20000 месечно. Ќе те видам ти кога ке дојдеш на вој избор шо ке напраиш, ако не си веќе определен.
А у меѓувреме си го прчам курот и уживам во животот. Одам на журчиња, концертчиња, се дружам со секакви луѓе. Имам прекрасна женска шо ме разбира. Планинарам, играм фудбал рекреативно и во ептен слободното време им рушам филм на глупи тинејџери.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^ Дај бе не ме цитирај више, жифти сфе еј !
ПС. Со среќа вработувањето, да ти даде бог све што сакаш !

G

Gray Foxx

Гостин
Па не е премногу 2 саати од денот да одделиш за интернет.

G

Gray Foxx

Гостин
^ Дај бе не ме цитирај више, жифти сфе еј !
ПС. Со среќа вработувањето, да ти даде бог све што сакаш !
А сега да ја продолжам клошарската дискусија шо ја наметна. Ти вака коа ке те стаиме на кантар со Балотели кај си?
Шо правиш ти во животов освен шо си the blue army? :ROFLMAO:
--- надополнето: Aug 13, 2011 12:14 PM ---
И сите ги тепаш на Марио Балотетли? :LOL:
Де бе фантоме, ти најде да кажуваш за губење време со бескичмењаци на форумов? :)
Малце се имаш инатено со тие инатите од кај нас?

F

fantomX

Гостин
Де бе фантоме, ти најде да кажуваш за губење време со бескичмењаци на форумов? :)
И то шо викаш. Колку време отепав со мајмунтедовски религиозни лица, особено со тебе... :mad:

G

Gray Foxx

Гостин
Леле кажа човекот шо репер за појјак голман меѓу Чех и Ван Дер Сар му беше грешка на холанѓанецот на пријателска. :)))
Јас па сметам дека не ми била залудна дискусијата со тебе, те научив на објективно гледиште. Cause man ако споредам фантом од 2008 и фантом од 2010 има голема разлика. Правилно расудуваш ако нишо друго, само сеа тоа пичкарското као кај секој фан на Челзи не можев да го искоренам. Па од тоа резултираше твоето губење од форумов се до почетокот на сезонава. :)))
И знам бла бла не сме вредни ние манчестерци за да се стаите па онлајн. Pussys!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom