Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Ako се плашев од глувци, мачка в џеб ќе носев!Аватар, тајтл, постов(ите). Чкрипи, чкрипи!
Ти не си ни глушец, идиот си!
Ako се плашев од глувци, мачка в џеб ќе носев!Аватар, тајтл, постов(ите). Чкрипи, чкрипи!
А Спорт Клуб + ?^ Спорт Клуб Прајм
Фулам-Астон ВилаА Спорт Клуб + ?
Дефинитивно ја редефинираш дефиницијата глуп со секоја твоја пишана реченица.Пошто му ја тргнаа сликата, еве за да не испадне маката на Дено за џабе, да се пофалам. Дено ми направил демотивационен постер, ставајќи моја слика од фб (претпоставувам кој му ја дал) со текст одоздола Блу Арми - Глупост во секој негов пост од 2009 година. (така беше некако текстот). Среќен си сега Дено ? Можете да замислите Дено што прави во животот, прави демотивациони постери за деца помали едно 6-7 години од него. . хаха, ах бе човече, јадеш гомна за Балотели, а со своите над 23,24 години се понашаш и дупло бетер од Балотели. Се што кажа за Балотели ти пропадна у вода. Балотели бар е уште во пубертет ако ништо друго и барем игра ногомет и станува секој ден во 8 часот за на тренинг (освен што прави глупости) не? Ти што правиш, демотивациони постери ?
Стави ја сликата ајде, не е проблем, израдувај се, голем ташак (ко божем којзнае што си ми направил) ...
Душо пуста ..
Изгледа премногу имаш од тоа „ептен слободното време“, драг мој форумски рушач на филмови на глупи тинејџери.ептен слободното време им рушам филм на глупи тинејџери.
И сите ги тепаш на Марио Балотетли?Па не е премногу 2 саати од денот да одделиш за интернет.
А сега да ја продолжам клошарската дискусија шо ја наметна. Ти вака коа ке те стаиме на кантар со Балотели кај си?^ Дај бе не ме цитирај више, жифти сфе еј !
ПС. Со среќа вработувањето, да ти даде бог све што сакаш !
Де бе фантоме, ти најде да кажуваш за губење време со бескичмењаци на форумов?И сите ги тепаш на Марио Балотетли?
И то шо викаш. Колку време отепав со мајмунтедовски религиозни лица, особено со тебе...Де бе фантоме, ти најде да кажуваш за губење време со бескичмењаци на форумов?