Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
1.блаблаблабла иако на јутјуб има само пофалби за рекламата и стегнато 40 лајка наспрема 1, блаблабла

Хаха, изглеа многу те боли мојов потпис, па се фати за него, а? Му рекле фанови на Јунајтед дојди кај нас, а пошто ти не можеш ни да сонуваш да бидеш ко Балотели

2.http://www.youtube.com/watch?v=bQWUgxVoXHM
http://www.youtube.com/watch?v=p_st29mlQwU
http://www.youtube.com/watch?v=cuyw7zWgKOQ&feature=related

Сигурно сто пати го имаш из*ркано од тогаш на потезиве на кептејн фентастик, а?

3.ПС. Јас не се курчам ниту со успесите на Балотели, ниту со пи*ките кои ги е*ел балотели.. Јас само ти реков дека ти немаш уста да збориш за Балотели, пошто дечкото е едно 5-6 години (барем така мислам) помлад од тебе, а веќе успеал во животот. Ти шо си напраил во животот за да јадеш трици за Марио ? М?

4.Шо сакам ник ќе имам, за кој сакам тим ќе навивам, кој сакам тим ќе симпатизирам. Ми можеш нешо ? :)
1.

2. За да продолжи муабетов на ниво на твоите нелогични перцепции ќе продолжам со реченицата што к*р му можеш бе и шо ми можеш бе.
Што кур му можеш бе ти на Кин коа клиза така? Си може. :icon_lol:
И шо ми можеш бе ако дркам. Ми се сака. :icon_lol:
3. Воа мене највеќе ме чуди на форумов со ваквиве пациенти. Абе 16 годишен мрсул се дрзнуе да ти вика шо си напраил ти у животот? Ти шо си напраил бе? Ти рекле две пичиња здраво и си фанал филозофија 3 ка? :ROFLMAO:
Мутаво какво што си, мора и да ти нацрта човек. Замисли ситуација ти трењираш во резервите на Сити, фино лепо си станал рано со ентузијазам и желба за игра, тренинг, напредок и си минеш покрај прозорецот на зграда на твојот омилен тим, тим за кој си решен да трчаш додека мускулите не ти пукнат и некое искомплексирано детиште те мава со стрелки пикадо оти му било досадно?!? Досадно еј. Не можам да се изначудам, т.е. читајќи те можам да замислам шо тиќе си осамено, тажно и луто на светот. Па подржува постапки на внесибилокојглупспортисткојнегоболикуршомислатфановитезанего и си лечи комплекси. Врпочем кажува ова колку си празен материјалист, важно ти е да ебе пички јаки некој и да вози бесни коли, ама на карактер нека е кутро, напатено и фрапантно глупо детиште. Нека се лади во фудбалот, нека го гледа од агол на пари и се е во ред. Мислиш тоа котле игра од срце фудбал? Мислиш дека го боли кур него ако ти го обичаш и сакаш да му го цицаш?
4. Кој рече дека ти може нешто? На глуп чоек не ни можеш да му модифицираш мислење, го средила мајката природа. :cool:
--- надополнето: Aug 12, 2011 3:59 PM ---
Очекувам нередите во северен Лондон да се зголемат.
Ја очекувам пеер на тажниот BlueArmy да му стане тулето ако сега испадне некоја вест дека Супер Марио Глупотели се степал на тренинг, ја удрил колата во дрво и гаѓал бабичка со камења. :ROFLMAO:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
1.

2. За да продолжи муабетов на ниво на твоите нелогични перцепции ќе продолжам со реченицата што к*р му можеш бе и шо ми можеш бе.
Што кур му можеш бе ти на Кин коа клиза така? Си може. :icon_lol:
И шо ми можеш бе ако дркам. Ми се сака. :icon_lol:
3. Воа мене највеќе ме чуди на форумов со ваквиве пациенти. Абе 16 годишен мрсул се дрзнуе да ти вика шо си напраил ти у животот? Ти шо си напраил бе? Ти рекле две пичиња здраво и си фанал филозофија 3 ка? :ROFLMAO:
Мутаво какво што си, мора и да ти нацрта човек. Замисли ситуација ти трењираш во резервите на Сити, фино лепо си станал рано со ентузијазам и желба за игра, тренинг, напредок и си минеш покрај прозорецот на зграда на твојот омилен тим, тим за кој си решен да трчаш додека мускулите не ти пукнат и некое искомплексирано детиште те мава со стрелки пикадо оти му било досадно?!? Досадно еј. Не можам да се изначудам, т.е. читајќи те можам да замислам шо тиќе си осамено, тажно и луто на светот. Па подржува постапки на внесибилокојглупспортисткојнегоболикуршомислатфановитезанего и си лечи комплекси. Врпочем кажува ова колку си празен материјалист, важно ти е да ебе пички јаки некој и да вози бесни коли, ама на карактер нека е кутро, напатено и фрапантно глупо детиште. Нека се лади во фудбалот, нека го гледа од агол на пари и се е во ред. Мислиш тоа котле игра од срце фудбал? Мислиш дека го боли кур него ако ти го обичаш и сакаш да му го цицаш?
4. Кој рече дека ти може нешто? На глуп чоек не ни можеш да му модифицираш мислење, го средила мајката природа. :cool:
--- надополнето: Aug 12, 2011 3:59 PM ---

Ја очекувам пеер на тажниот BlueArmy да му стане тулето ако сега испадне некоја вест дека Супер Марио Глупотели се степал на тренинг, ја удрил колата во дрво и гаѓал бабичка со камења. :ROFLMAO:
1. :tapp:
2. Дркај бе, шо да ти кажам .. Кои сајтови ги посетуваш ? Дај предложи нешто.
3. Па тоа и ми беше прашањето. Што си направил ти во животот за да кењаш за Балотели.Кењаш на форум и се расправаш со тинејџери зашо Балотели им бил кул ?
Не се секирај ти што прави Балотели, гледај ти направи нешто во животот. Остај го Балотели, не се секирај ... Ова со пикадово го направи го Балотели да убил некој мајката .. Исфустрирани англиски дебилни новинарчиња напишале Марио фрлал стрелки пикадо од прозор, и ајде, готово, го убил детето .. Прашање е дали направил нешто, го виделе игра пикадо, и ајде .. Гаѓал младинци .. У око да не го погодил некој ??
Башка не сум материјалист, не се секирај, сакав да ти укажам кој е и што е Балотели, и дека не можеш така да сереш за него ко божем ти си Никола Тесла и имаш голем допринос во развивањето на компјутерската наука, балистиката, нуклеарната и теоретската физика .. Капиш ?
4. Бреееј, ме утепа сеа.

• Ми се допаѓа
Reactions: Al.
G

Gray Foxx

Гостин
1. :tapp:
2. Дркај бе, шо да ти кажам .. Кои сајтови ги посетуваш ? Дај предложи нешто.
3. Па тоа и ми беше прашањето. Што си направил ти во животот за да кењаш за Балотели.Кењаш на форум и се расправаш со тинејџери зашо Балотели им бил кул ?
Не се секирај ти што прави Балотели, гледај ти направи нешто во животот. Остај го Балотели, не се секирај ... Ова со пикадово го направи го Балотели да убил некој мајката .. Исфустрирани англиски дебилни новинарчиња напишале Марио фрлал стрелки пикадо од прозор, и ајде, готово, го убил детето .. Прашање е дали направил нешто, го виделе игра пикадо, и ајде .. Гаѓал младинци .. У око да не го погодил некој ??
Башка не сум материјалист, не се секирај, сакав да ти укажам кој е и што е Балотели, и дека не можеш така да сереш за него ко божем ти си Никола Тесла и имаш голем допринос во развивањето на компјутерската наука, балистиката, нуклеарната и теоретската физика .. Капиш ?
4. Бреееј, ме утепа сеа.
Ти бе на морални вредности ќе ме учиш прост еден?
Баш напротив можам да јадам гомна оти тој неписмен црнец е коренот на се шо е труло во светов, се шо треба да се џитне у канализација. Гледа со потценување на децата. Кој ве ебе бе ме боли кур ќе ве маам со шо сакам, ќе му јадам гомна на Манчини, нема да имам почит кон ниеден дрес шо се носи. Ќе го џиткам дресот на клубот шо ме направи играч на земја, ќе му противречам на секој нормален човек и сето тоа е убаво бидејќи сум славен, дадов три евро гола и освоив ЛШ како замена. Фановите мутави ми се тука, не гледаат колку камен бев комјунити шилдот, ама за секој случај ќе напраам скандал за да некоја афта од Македонија ме става на профил слики на фб и ми го возвишува курот оти мавам 18 годишни мисици со dad issues.
Иначе да разјаснам со рекламата оти глеам па не ја сфати поентата. Во нејзе нема кревање на трофеи од Барса и Манчестер како шо тврдиш во очаен обид да ги насочиш настрана децава кутри шо те читаат од фактот дека си напатен квази стручњак.
Таа е за престојнава сезона, како и на секој рекламен материјал должно е да се стави актуелниот шампион на крајот како секоја престојна за ЛШ шпица. Па и пораката на крајот- barclays premier league: championing success а пред тоа челзи со трофејот. Кој саксес на челзи? Затоа е фејк, а со тоа и ти.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^ Ама признај дека потајно посакуваш да влезеш во кожа на Балотели, нели ? :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Си ги дрват кој играч плеска појака женска. Шо уште нема да дочека човек да види по форумов:pos:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^ Вошкарче, уште пред да ти го видам мислењето ти ја избришале сликата. Иначе не, не ми е идол Марио. Жозе Мурињо и Новак Џоковиќ ми се идоли ако те занима Зее Герман. :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
^ Си го плеснал и у потпис ебате, како си го напишал као демек кажал некоја мудра мисла.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom