Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Gervinho and Obertan's heads are so big that they have their own postcode :pos:

Значи наjверојатно после првото коло Болтон ќе бидат лидери на табела :pos:

Ајде пак назад у затвор

За што доби директен црвен новајлијана во Арсенал?

Се спречкаа со Жервињо и Жервињо го удри по лице. Не бокс, ама удар. Не требаше Жервињо црвен ама требаше Сонг зошто го нагази Бартон намерно.

Кое копиле е овој Бартон еј, демек дечкото јак тепач, овој го плесна малце а падна како утепан.

Судијава да беше праведен,требаше да му даде црвен и на мајмунот Бартон.Затоа што тој прво му се пушти на Жервињо да го тегне и да го турка,а на овој нормално му пукна филмот и му ја здупи една.

п.с За вакви идиоти како овој лекот се Видиќ,Ивановиќ,Тери,Фердинанд,Шкртел.Да нагази на некој од овие,после нема да му текне да се понаша онака на терен.Кретен прва класа!

Море само Макелеле е за Бартон, никој друг... :pos:

Озбилно, чист црвен за Жервињо, заслужен, но Џои си доби казна, со жолт.. И јас да бев судија ќе досудев онака.. А и Питер не виде чист црвен и за Сонг, неколку минути предходно... Како и да е, слаб меч, со никакви шанси и не знам до кај ќе тераме вака..

Англискиот слабо, слабо... :)

Море само Макелеле е за Бартон, никој друг... :pos:

Озбилно, чист црвен за Жервињо, заслужен, но Џои си доби казна, со жолт.. И јас да бев судија ќе досудев онака.. А и Питер не виде чист црвен и за Сонг, неколку минути предходно... Како и да е, слаб меч, со никакви шанси и не знам до кај ќе тераме вака..

Англискиот слабо, слабо... :)
Наредна утакмица е да се биде или не и за вас и за нас

Абе седи жити се.. Кој да се биде.. Ќе не победите и то убо ќе не победите
Ако играме како денес второто - тешко. А да ти кажам искрено и вие ако играте како денес мечот ќе биде прекинат поради здодевност

Наредна утакмица е да се биде или не и за вас и за нас

Со кој ќе играме? Жервињо и Сонг нема да играат а во вторник играме со Удинезе каде шансите да се повреди уште некој (знаејќи го Арсенал) се многу големи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom