Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
и за вас е пуста желба да имате 5 трофеи во ЛШ, жалам, 2014 најрано можете да го достигнете тоа :pos:
И премиер лига мислевте дека сте недостижни, правевте мајтап со Кантона ама ви се врати! Исто и со ЛШ ќе е тоа. Вие не ни можете да се пласирате таму :)

Сами сме си криви, ама ние игравме барем во ЛШ, а сега и Лига Европа!
За вас тоа годинава е пуста желба така да fuck off!

GGMU !

Само една слика ....
pantheon_exhibits_evidence_of_early_scouse_graffit-liverpool_fc_photos-igfpo-2273501.jpg

demotivacija.mk_Jas-losho-gledam-ili-Ispadnavme-_132329391924.jpg

London 2-0 Manchester

Шала на страна, се извинувам за провокацииве на оние навивачи на Манчестер кој го заслужуваат тоа ама 80% од вашите навивачи пред утакмица веќе се гледаа во 1/8 финале и калкулираа со тоа кој ќе им се падне, дури мислеа и дека први ќе завршат. Во вашата група на ФБ еден дечко имаше пишано нешто у стил "после вчерашното коло протвниците на манчестер ќе се бираат меѓу ... . .. " у стил демек веќе сте квалификувани.

Е токму поради кога се вратив дома и кога видов резултатот ја имав оваа фаца
TrollFace.png

Леле душички напатени овие од Ливерпул ,немаат видено шо е турнир или поточно кажано борба на Титаните :icon_lol:
Па овде си лечат фрустрациите.... надевајќи се некој ко мене вака ќе им обрне трошка време...
Загреота :cuc:

Овие од Ливерпул не се учат дека не треба слики да ставаат и не се учат. Цццц....

Болна ви е таа 19ка, болна е, многу добро си знаете и пробувате со сликиве од титулите во ЛШ да си олесните, ама многу добро си знаете дека тоa е само привидно. Најболна е за тие што ги ставаа транспарентите во деведесетите, па и вашиот легендарен Алан Хансен што велеше дека со деца не се освојува ништо, и некој месец после тоа Манчестер да освои требл за кој Ливерпул може само да сонува :icon_lol: Океј и фановите нивни само слики да ставаат :icon_lol:

А да, и тој што прави петка со раката, како што изјави пред некој ден дека секое сабајле станува со мисла за титулата од Премиер Лигата, и со двете нозе нанапред кога ќе го вадат да мисли на Премиер лигата која само сон ќе остане за него :icon_lol:

9943965_orig.jpg

Michael Owen: How does it feel to win the Premier League? :D

Ја се извинувам на стормспикер, Правниче и останати топ фанови на Ливерпул кои се на форумов, постов е чисто потсетување за децава набрани тука.

Sega otkoga otpadnaa od LS i Siti i Junajted ke bide interesno.Od edna strana nema do tolku da se zamaraat pa podobro ke igraat vo EPL a od druga strana vo 4 dena 2 meca ke igraat

Не можеме, навика ни станаа сликите, од сега јас ќе се обидувам да не постирам доколку околностите го дозволат тоа.
Според некои претпоставки Видич 6 месеци ќе отсуствувал

Vo sledno kolo Junajted da se padnese so Siti ke gubese so 8-0 ako ne i poveke.Bez Cikarito,Berbatov,Vidic najverojatno i Runi stvarno neznam kako moze Junajted da napravat nesto.Sva sreka poslab protivnik imaat.Ama Utd. poslednive 2-3 god imaat prosecen tim i pak pravat uspesi

Овие од Ливерпул не се учат дека не треба слики да ставаат и не се учат. Цццц....

Болна ви е таа 19ка, болна е, многу добро си знаете и пробувате со сликиве од титулите во ЛШ да си олесните, ама многу добро си знаете дека тоa е само привидно. Најболна е за тие што ги ставаа транспарентите во деведесетите, па и вашиот легендарен Алан Хансен што велеше дека со деца не се освојува ништо, и некој месец после тоа Манчестер да освои требл за кој Ливерпул може само да сонува :icon_lol: Океј и фановите нивни само слики да ставаат :icon_lol:

А да, и тој што прави петка со раката, како што изјави пред некој ден дека секое сабајле станува со мисла за титулата од Премиер Лигата, и со двете нозе нанапред кога ќе го вадат да мисли на Премиер лигата која само сон ќе остане за него :icon_lol:

9943965_orig.jpg

:D
Michael Owen: How does it feel to win the Premier League?

Ја се извинувам на стормспикер, Правниче и останати топ фанови на Ливерпул кои се на форумов, постов е чисто потсетување за децава набрани тука.

Поздрав од Базел, родното место на Роџер Федерер.

Уз пат ..

Фантастична песна..

Само ми се потврдува теоријата. :cool:
Поздрав од Базел, родното место на Роџер Федерер.

Уз пат ..

Фантастична песна..

Барем нашите три се без да убиеме никого, how's that? :vozbud:

:tapp:

А нешто ќе изгубите, одма Ливерпул ви е у глава. Ајде тешка е оваа ноќ за тебе и за останатите манчестерчиња, ќе ве разберам, ќе помине ајде ..

Добро. Кога шестата ќе ја освоиме вас ќе ве убиеме. Двојна добивка

А нешто ќе изгубите, одма Ливерпул ви е у глава. Ајде тешка е оваа ноќ за тебе и за останатите манчестерчиња, ќе ве разберам, ќе помине ајде ..

Не бе баце, обратно е. Само прати ја темава, не е тешко да приметиш. Поточно врати се страна две назад. Лека ноќ и до тебе :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom