Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Значи човекот го спомна Балак,кој колку што се сеќавам јас,нема никого повредено така лошо од ПЛ,особено не играч од Манестер.

А вие ги спомнувате Ридинг и идиотот Хант,кој можеше да го убие Чех во буквална смисла.
Браво.
Како што ми текнува тогаш се радуваа навивачите на Јунајтед,затоа што да не беше таа повреда на Чех ке почекаа уште некоја сезона за титула.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Значи човекот го спомна Балак,кој колку што се сеќавам јас,нема никого повредено така лошо од ПЛ,особено не играч од Манестер.

А вие ги спомнувате Ридинг и идиотот Хант,кој можеше да го убие Чех во буквална смисла.
Браво.
Абе се нашалив само, и јас го сметам овој Хант за идиот, да не си копам постови сега од кога се деси повредата, уживај :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Правниче, најдобро, ама најдобро знаеш. На Островот, навреда на расна основа е еднаква на... ај да не претерам, ама ко за дискусијава, ко силување или убиство, или што ти знам јас. Британците се педантни и принципиелни. Нема афект, ефект, в кујна и слично. Ако убиеш некого, со афектот ќе има олеснителни околности, но не и немање кривица.

Според тоа, ако Суарез навистина го навредил на расна основа, заслужува казна. Ако во случајно се докаже спротивното, Евра заслужува казна.

Фром мај поинт оф вју, мислам дека Евра лаже...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овој Даниел Тејлор од Гардијан мења мислење ко времето надвор у март, еден ден за него Компани е во топ 3 дефанзивци во лигата, утре е играч што не би требало да игра во шампионски тим и не ја заслужува капитенската лента. Го почитував едно време ама нема свој став кон кој се држи :) Иначе статијава е супер :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.776
Поени од реакции
12.111
Кога се пожалил Евра на навреди претходно? Тие случките две од порано - не се пожали Евра, други луѓе се пожалија. Ова е прв пат Евра да упати жалба. И не се сипајте само без везе, ни ние не ставаме глава на гилотина дека е во право.
Па не е во право.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.776
Поени од реакции
12.111
Е арно де, да сме живи и здрави :)
Ако подискутираме уште малку ќе те убедам дека ти длабоко во себе си всушност фан на Ливерпул :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.703
Поени од реакции
22.843
Само не знам чија глава е попразна, на Балотели или на Тевез? Посебно Тевез, каков потенцијал има, каква фудбалска дарба има во неговите нозе. Се упропасти за.... не е ни за пари веќе, не знае што сака. (n)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.776
Поени од реакции
12.111
хахахахахаа.....не си тачен :) :pos:
Седи си ти мирен да не се вратам во фан клубот пак нереди ќе има :D
--- надополнето: Oct 20, 2011 7:31 PM ---
Не ти клавам лајк на ова :D
Еве ја ти кладов......да не речиш после колегата Росемберг ваков колегата Росемберг таков :coffee:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.776
Поени од реакции
12.111
Чекај, јас незнам дека официјално го имаш напуштено....да е те налутил некој...па што бојкотираш :)
E па уште од утакмицата со Стоук нема ништо пишано. Едноставно се е кажано. Немам ништо ново да додадам барем додека не ја поправат прецизноста која е катастрофална

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Само не знам чија глава е попразна, на Балотели или на Тевез? Посебно Тевез, каков потенцијал има, каква фудбалска дарба има во неговите нозе. Се упропасти за.... не е ни за пари веќе, не знае што сака. (n)
Кога дојде во ЕПЛ имаше големи нејаснотии со неговиот менаџер,затоа тогаш мислев дека е некое дрво што го искорстиле за пари само.Така да јас не знам како Тевез е уште во ЕПЛ :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom