Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како тоа на анкетата сум гласал за Јунајтед !? Оххх маки![]()
![]()
„Бугарски воз“ е политички термин со којшто се означува злоупотреба на правото на гласање со цел да се издејствуваат изборни резултати во сопствена полза. Карактеристично за гласањето со „бугарски воз“ е тоа што едно лице гласа на повеќе гласачки места во корист на својата опција и така создава резултат кој не одговара на вистинското расположение во гласачкото тело.Don't understand you, but nevermind![]()
Don't understand you, but nevermind![]()
„Бугарски воз“ е политички термин со којшто се означува злоупотреба на правото на гласање со цел да се издејствуваат изборни резултати во сопствена полза. Карактеристично за гласањето со „бугарски воз“ е тоа што едно лице гласа на повеќе гласачки места во корист на својата опција и така создава резултат кој не одговара на вистинското расположение во гласачкото тело.
сакаш да ти го направат животот пекол?Што сте се нафрлиле на Blue Army што ги симпатиша Сити,кога тој apidrone или како и да беше,навива за Манчестер и за уште 43 други тимови.
Абе местат анкети овие од Јунајтед.Како тоа на анкетата сум гласал за Јунајтед !? Оххх маки![]()
![]()
-.- три неделен бан за членов ве молам...А па како плачеше сестра ти јас кога ја пеглав... Шала ..
![]()