Ливерпул на стартот ке меша прсти во врвот и тоа озбилно, но како што беше пред некоја сезона, мислам дека после средината на сезоната или околу, ке ја изгубат острината, ке опаднат. Немора да значи, ке видиме.
Во Арсенал ме разочара што Фабрегас и Насри покажаа таква нелојалност кон тимот и мислам доколку останат, ке зрачат малку од таа негативна, можеби и предавничка енергија (не сакам да ја наречам предавничка но ајде) и мислам дека тимот ке биде значително демотивиран, а доколку си оди Фабрегас, кој е еден од најдобрите во тимот, незнам како ке се снајдат без него. Малку потешко од претходните сезони. Но и да остане реков веќе можеби и го разочата тимот со неговото однесување ке игра во тимот со дрес на Барселона, не ми се допаѓа што направи. А и помалку слабо изиграа на трансфер пазарот. Мата ке им беше и повеќе од добредојден, но и не ја знам баш ситуацијата во клубот, така да...
Сити? Добија нови сопственици, еден куп пари, купија неколку добри играчи набрзинка, незнам колку ке бидат уиграани, не бидува така тоа секоја сезона нови фаци, неможе со толку купување одма да се стане шампион, ја нема потребната хемија во тимот, нека е уште 1-2 сезони да се уиграат играчите добро заедно и тука се, и сега се, на врвот се и ке бидат, ке мешаат прсти, но токму поради таа хемија во тимот, ке губат непотребни бодови.
Челзи за челзи, ме изненади што така "слабо" настапи на трансфер пазарот, Нов менаџер, ке биде интересно да ги видиме како ке настапат, Секако се едни од фаворитите за титулата, но и тимот малку запаѓа во годините(старечки), им треба итно подмладок, верувам дека Боаш не направи нешто таму, но незнам ми се чини дека ке имаат малку побледа сезона од лани, така е на хартија, но ке видиме што ке се случи, во никој случај не се отпишуваат, воопшто, челзи како челзи секогаш едни од поглавните конкуренти за титулата, ке видиме.
За Јунајтед, не ми се дискутира, зошто секогаш фан на Јунајтед (а и на било кој клуб) малце ке си го овеличи клубот, дури и ако не, ако си е се реално, тука се и коментарите, еве го си го фали само неговиот тим, сите други имаат мана, така да...наздравје
))