Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј не, ај за Рио и Френки да се убедуваме, ама Џерард сам го однесе Ливерпул до победата во ЛШ финалето во Истанбул :)

За капитенски став на Рио:

Rio_Ferdinand_562995a.jpg

Rio_Ferdinand.jpg
:)))

Само ќе кажам, Рио секогаш е под притисок на јавноста затоа што за него се платија 30 милиони и е прв на листа на колење ако киксне и барем еднаш. Нешто слично е и со Кол, имам приметено.

- Поставување на глава каде што не се поставува нога и добивање пуна у глава.

- Поставување на глава на бомба удар. Среќа што не го зафати.

И да не редам уште ... + ја видовме пожртвуваноста на Џерард на светсково за Англија. No Tery - No England. :toeto:

Само да не мислите дека фановите на Јунајтед имаат нешто против Џон Тери, напротив, тој е фан на Јунајтед и кој доби погласен аплауз од Роналдо Феномено кога постигна хет трик на Олд Трафорд, дури и песна му беше пеена :icon_mrgr

0:15 :icon_lol:
Ние го обожаваме Тери, ни има донесено титула и тоа во ЛШ :tv:

- Поставување на глава каде што не се поставува нога и добивање пуна у глава.

- Поставување на глава на бомба удар. Среќа што не го зафати.

И да не редам уште ... + ја видовме пожртвуваноста на Џерард на светсково за Англија. No Tery - No England. :toeto:

JohnTerryPAMartinRickett3.jpg

article-0-08765A39000005DC-506_468x286.jpg

И плукањето на Тевез

Заради овие работи повеќе ќе го почитувам Лампард отколку Тери. Кога највеќе им треба тешење на соиграчите по елиминација, тој плаче. Не го вреѓам, кажувам само што ми смета кај него. За пожртвуваноста секоја чест.

А за No Terry - No England -> FABIO CAPELLO BELIEVES DAVID BECKHAM OVER, PAUL SCHOLES TOO OLD

2-3 дена по елиминацијата

World Cup 2010: England manager Fabio Capello convinced Paul Scholes would have made a difference

:icon_lol:

Де бе, до толку си ретардиран па да не ја сфатиш суштината на реченицата? :tv: Ај и јас да го ставам смајливо.
Ти си ретардиран што дркаш на тоа кој ќе е капитен на репрезентација:tapp:

Viva John Terry :vozbud:

Само да не мислите дека фановите на Јунајтед имаат нешто против Џон Тери, напротив, тој е фан на Јунајтед и кој доби погласен аплауз од Роналдо Феномено кога постигна хет трик на Олд Трафорд, дури и песна му беше пеена :icon_mrgr

0:15 :icon_lol:
VIVA JOHN TERRY!!!

Нека грмне за капитенот на Англија! :icon_mrgr

Liverpool are now on 23 points in 2011 only Manchester United have picked up more points this calendar year (25).

За ова не бев свесен. Се прашувам дали уште има такви кои сеуште тврдат дека Кени Далглиш бил предолго време надвор од работата?

--- надополнето ---

Ни Џерард, ни Лампард, ни Ферднинанд го немаат тој капитенски став и пожртвуваност како што го има Тери.

Во секој момент очекувам да се избаци фан на фулам кој ќе не убеди дека Дени Марфи е д ултимејт капитен.

Дали тоа гледам љубомора некаде во постот. :tv:
За што љубоморен?
Па јас не навивам за Англија, зошто би бил, зошто е капитен(голем *ур) на репрезентација која не може ни финале да стигне камоли да освои нешто!
Јас ни за Рио сум се радувал ни за никој, а ти што си правиш филмчиња овде тоа е друга работа и да ти кажам право добро ти оди, да си продолжиш така :)

Незнам шо му е филмот на Капело, вака се воспоставува авторитет?Абе ајде .. Ги кле*а жените на колегите од репрезентација, му ја зима лентата, па еве ти ја пак, браво Капело, ебате шупакот изиграва секогаш нешто, а појма од живот нема.

Е затоа...затоа сите ќе ги дупат Англичаните!

Колкава фама се крена заради една капитенска лента, значи... И овие Англичаните претерале...На која и да отворам страница за спорт, насловна или ударна вест е таа... Ептен си ги ценат своите фудбалери шо е добро, но не паметам да последните 10 години некој Англичанец заиграл со успех во некоја друга лига, ако го исклучам Бекам...

И ако мене некој ме праша Бекам беше најдобриот капитен на Гордиот Албион, па колку и да играл во Јунајтед... Кога нешто е добро и Боговите молчат.... Бекам беше и ќе остани легендата на Англија

Јас мислам дека капитенската лента треба да му се предаде на Артим Шакири :icon_mrgr

Да, во право си, Симан...а на наш Артим може да му подарат почесна лента капитен форева :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom