Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин

И плукањето на Тевез

Заради овие работи повеќе ќе го почитувам Лампард отколку Тери. Кога највеќе им треба тешење на соиграчите по елиминација, тој плаче. Не го вреѓам, кажувам само што ми смета кај него. За пожртвуваноста секоја чест.

А за No Terry - No England -> FABIO CAPELLO BELIEVES DAVID BECKHAM OVER, PAUL SCHOLES TOO OLD

2-3 дена по елиминацијата

World Cup 2010: England manager Fabio Capello convinced Paul Scholes would have made a difference

:icon_lol:
Па кога тој го промаши решавачкиот пенал за титула,што очекуваш ти да ги теши другите и да не плаче?

Иначе би ги замолил сите фанови на Челзи на форумов да не навлегуваат во никакви дискусии и расправи со фановите на Манчестер Јунајтед и да не ги цитираат во ниту една тема.Ставете ги на игнор и не им обрнувајте пажња,затоа што 90 посто од нив и не ја заслужуваат.Фала ви на разбирањето!

A

apidrone

Гостин
Морав да го стаам ова, макар 10 црвенки добијам :pos:

Цел свет чекаше да види дали ќе се поздрават :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па кога тој го промаши решавачкиот пенал за титула,што очекуваш ти да ги теши другите и да не плаче?

Иначе би ги замолил сите фанови на Челзи на форумов да не навлегуваат во никакви дискусии и расправи со фановите на Манчестер Јунајтед и да не ги цитираат во ниту една тема.Ставете ги на игнор и не им обрнувајте пажња,затоа што 90 посто од нив и не ја заслужуваат.Фала ви на разбирањето!
Епа капитен е бе Вори, најсилен треба да биде? Еве да го избегнеме тој детаљ, кога беше елиминирана Англија, зошто тогаш тој плачеше кога Лампард го утна пеналот и него(Тери) го тешеа сите?

Не велам дека не е пожртвуван само дека е лесен на солзи, кога највеќе треба никаде го нема.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Екстра компензација...Тери - капитенска лента, Рио - титула во Премиер лига :icon_mrgr

B

BooBojan

Гостин
Иначе би ги замолил сите фанови на Манчестер Јунајтед на форумов да не навлегуваат во никакви дискусии и расправи со фановите на Челзи и да не ги цитираат во ниту една тема.Ставете ги на игнор и не им обрнувајте пажња,затоа што 90 посто од нив и не ја заслужуваат.Фала ви на разбирањето!
:baeh::baeh::baeh:

F

fantomX

Гостин
Епа капитен е бе Вори, најсилен треба да биде? Еве да го избегнеме тој детаљ, кога беше елиминирана Англија, зошто тогаш тој плачеше кога Лампард го утна пеналот и него(Тери) го тешеа сите?
Капитенот најмногу ти треба дури трај борбата, после секој можи да изиграва јунак. То е исто ко она шо мене ми е глупо ко ќе го слушнам „вистинскиот патриот живот давал за државата“ - абе зошто ми е животот да ми го дај, дур е жив е корисен, после шо? Така е и со капитенот, нешто шо пред се е состојба на умот, а тоа шо ретардиве англиски прават театар од се тоа е друга работа. После крајот не ми треба капитен, особено во пораз по кој нема враќање ко двата споменати.

Вори, не биди смотан, не си свесен изгледа колку некогаш е релаксирачко дупење на одредени садомазохистичко болни мозоци.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Капитенот најмногу ти треба дури трај борбата, после секој можи да изиграва јунак. То е исто ко она шо мене ми е глупо ко ќе го слушнам „вистинскиот патриот живот давал за државата“ - абе зошто ми е животот да ми го дај, дур е жив е корисен, после шо? Така е и со капитенот, нешто шо пред се е состојба на умот, а тоа шо ретардиве англиски прават театар од се тоа е друга работа. После крајот не ми треба капитен, особено во пораз по кој нема враќање ко двата споменати.

Вори, не биди смотан, не си свесен изгледа колку некогаш е релаксирачко дупење на одредени садомазохистичко болни мозоци.
Ок знам, различна дефиниција имаме за зборот капитен, го почитувам твоето мислење, само да не испаѓа дека го бранам Рио, не ми е ни тој за капитен на таа „еден оди сто води“ репрезентација, според мене најмногу би соодвествувал Стиви Џи. Мада со Капело, ништо чудно.

Инаку, не знам што треба Смолинг да направи да добие повик. Не дека не ми одговара де, ама Досон пред него? Иста висина се со Тери, воздушните дуели сигурно ќе ги добиваат против сличните копита ко нив, Велс.

--- надополнето ---

http://www.espn.co.uk/football/sport/story/80643.html

Еве пофалби од Руни до Тери за лидерството, да не испадне играчите на Јунајтед дека се најлошите :)

F

fantomX

Гостин
Ок знам, различна дефиниција имаме за зборот капитен, го почитувам твоето мислење, само да не испаѓа дека го бранам Рио, не ми е ни тој за капитен на таа „еден оди сто води“ репрезентација, според мене најмногу би соодвествувал Стиви Џи. Мада со Капело, ништо чудно.

Инаку, не знам што треба Смолинг да направи да добие повик. Не дека не ми одговара де, ама Досон пред него? Иста висина се со Тери, воздушните дуели сигурно ќе ги добиваат против сличните копита ко нив, Велс.
Рио ко прво пречесто се повредува и според то пречесто и е отсутен, настрана другото. Кога бил капитен на Јунајтед? Јас барем не памтам. Само не е тој крив, Капело е крив шо воопшто го постави.
Стеве? Гледајќи ја пасивноста на СП, не би рекол. Особено против Америка го памтам, прв гол тој даде и после ко примија гол, сам не можеше да се соземи па не соиграчите да ги повлечи.
Од сите овие, ја би одел со Тери.

Можда не Досон, ама Јаџелка или Кејхил слободно би ги исфрлил од тимов за да влези Смолинг.

--- надополнето ---

Еве пофалби од Руни до Тери за лидерството, да не испадне играчите на Јунајтед дека се најлошите :)
Тери и Руни се стари другарчина, најмногу од коцкањето.

A

apidrone

Гостин
Белата трака што ја носи на левата рака, се вика Капитенска Лента, и ја носат капитените.

F

fantomX

Гостин
Капитен на Манчестер Јунајтед е Немања Видич. А со отсуства на играчи лентата можи да стаса и до некој ко Герет Бери во англиската репрезентација ко шо се случи.

A

apidrone

Гостин
Баш така, Рио е отсутен, не секогаш Гигс и Сколс ги почнуваат натпреварите, и затоа капитен е Видич. Али кога веќе почна да ме убедуваш (а тоа страшно го мразам кога некој фан на друг клуб ме убедува за нешто поврзано со мој клуб)...

Глеј си го ти Челзи, ако нешто не' интересира, прво тебе ќе те прашаме :wink:

G

Gray Foxx

Гостин
A shame to see such blatant biased refereeing at Old Trafford again - if Jonny Evans hadn't been sent off there is no way Man Utd would have won the game. Typical. :ija:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Баш така, Рио е отсутен, не секогаш Гигс и Сколс ги почнуваат натпреварите, и затоа капитен е Видич. Али кога веќе почна да ме убедуваш (а тоа страшно го мразам кога некој фан на друг клуб ме убедува за нешто поврзано со мој клуб)...

Глеј си го ти Челзи, ако нешто не' интересира, прво тебе ќе те прашаме :wink:
Не знам дали не те сфатив убаво или не знаеш дека Немања е прв капитен на Манчестер.

Фердинанд беше заменик капитен кога капитен беше Гери Невил, па затоа тој најчесто беше и капитен на натпреварите зашто Гери речиси и да не играше. Некаде во Септември мислам беше Видич и официјално стана прв капитен, а сега заменик е Флеч. Според мене сосема добар избор, посебно првиот. Немања има муда, има авторитет и што е најважно се работи за фантастичен играч, најдобриот во одбраната на својата генерација - без конкуренција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom