Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Еј не, ај за Рио и Френки да се убедуваме, ама Џерард сам го однесе Ливерпул до победата во ЛШ финалето во Истанбул :)

За капитенски став на Рио:

:)))

Само ќе кажам, Рио секогаш е под притисок на јавноста затоа што за него се платија 30 милиони и е прв на листа на колење ако киксне и барем еднаш. Нешто слично е и со Кол, имам приметено.
- Поставување на глава каде што не се поставува нога и добивање пуна у глава.

- Поставување на глава на бомба удар. Среќа што не го зафати.

И да не редам уште ... + ја видовме пожртвуваноста на Џерард на светсково за Англија. No Tery - No England. :toeto:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Само да не мислите дека фановите на Јунајтед имаат нешто против Џон Тери, напротив, тој е фан на Јунајтед и кој доби погласен аплауз од Роналдо Феномено кога постигна хет трик на Олд Трафорд, дури и песна му беше пеена :icon_mrgr

0:15 :icon_lol:
Ние го обожаваме Тери, ни има донесено титула и тоа во ЛШ :tv:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
- Поставување на глава каде што не се поставува нога и добивање пуна у глава.

- Поставување на глава на бомба удар. Среќа што не го зафати.

И да не редам уште ... + ја видовме пожртвуваноста на Џерард на светсково за Англија. No Tery - No England. :toeto:

И плукањето на Тевез

Заради овие работи повеќе ќе го почитувам Лампард отколку Тери. Кога највеќе им треба тешење на соиграчите по елиминација, тој плаче. Не го вреѓам, кажувам само што ми смета кај него. За пожртвуваноста секоја чест.

А за No Terry - No England -> FABIO CAPELLO BELIEVES DAVID BECKHAM OVER, PAUL SCHOLES TOO OLD

2-3 дена по елиминацијата

World Cup 2010: England manager Fabio Capello convinced Paul Scholes would have made a difference

:icon_lol:

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Де бе, до толку си ретардиран па да не ја сфатиш суштината на реченицата? :tv: Ај и јас да го ставам смајливо.
Ти си ретардиран што дркаш на тоа кој ќе е капитен на репрезентација:tapp:

Viva John Terry :vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Само да не мислите дека фановите на Јунајтед имаат нешто против Џон Тери, напротив, тој е фан на Јунајтед и кој доби погласен аплауз од Роналдо Феномено кога постигна хет трик на Олд Трафорд, дури и песна му беше пеена :icon_mrgr

0:15 :icon_lol:
VIVA JOHN TERRY!!!

Нека грмне за капитенот на Англија! :icon_mrgr

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Liverpool are now on 23 points in 2011 only Manchester United have picked up more points this calendar year (25).
За ова не бев свесен. Се прашувам дали уште има такви кои сеуште тврдат дека Кени Далглиш бил предолго време надвор од работата?

--- надополнето ---

Ни Џерард, ни Лампард, ни Ферднинанд го немаат тој капитенски став и пожртвуваност како што го има Тери.
Во секој момент очекувам да се избаци фан на фулам кој ќе не убеди дека Дени Марфи е д ултимејт капитен.

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Дали тоа гледам љубомора некаде во постот. :tv:
За што љубоморен?
Па јас не навивам за Англија, зошто би бил, зошто е капитен(голем *ур) на репрезентација која не може ни финале да стигне камоли да освои нешто!
Јас ни за Рио сум се радувал ни за никој, а ти што си правиш филмчиња овде тоа е друга работа и да ти кажам право добро ти оди, да си продолжиш така :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Незнам шо му е филмот на Капело, вака се воспоставува авторитет?Абе ајде .. Ги кле*а жените на колегите од репрезентација, му ја зима лентата, па еве ти ја пак, браво Капело, ебате шупакот изиграва секогаш нешто, а појма од живот нема.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Е затоа...затоа сите ќе ги дупат Англичаните!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Колкава фама се крена заради една капитенска лента, значи... И овие Англичаните претерале...На која и да отворам страница за спорт, насловна или ударна вест е таа... Ептен си ги ценат своите фудбалери шо е добро, но не паметам да последните 10 години некој Англичанец заиграл со успех во некоја друга лига, ако го исклучам Бекам...

И ако мене некој ме праша Бекам беше најдобриот капитен на Гордиот Албион, па колку и да играл во Јунајтед... Кога нешто е добро и Боговите молчат.... Бекам беше и ќе остани легендата на Англија

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Јас мислам дека капитенската лента треба да му се предаде на Артим Шакири :icon_mrgr

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Да, во право си, Симан...а на наш Артим може да му подарат почесна лента капитен форева :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom