ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.762
- Поени од реакции
- 43.964
Ај,ај.. Еве им шанса да лондончињата со победа утре да се вратат во игра..
Така де. Обично судиите се криви, јес да има лошо судење, ама еден фудбалски тим треба да се издигне над сето тоа, а не на крај да се ваде дека судијата офсајд видел, а не било, или Тери со рамо ја чепнал топката, пенал требало да биде. Се тоа е фаќање за ситни работи, а не се гледа кога Руни, Ернандез, и Бербатов промашуваат и по 100 процентни шанси.Па самите ние сме си криви, кој друг?
Секако дека неточно, фала Богу дека требаше подобро да реагираат нашите, судијата не е ама воопшто крив. Некои фанови може тука сакаат поклонети победи од судиите и се издигаат со нив ама јас не сакам, глупо беше против Ливерпул кога победивме со пеналот, може нема да верувате ама сакав дури отпоново да почне мечот, зошто ме нервира такво нешто.Така де. Обично судиите се криви, јес да има лошо судење, ама еден фудбалски тим треба да се издигне над сето тоа, а не на крај да се ваде дека судијата офсајд видел, а не било, или Тери со рамо ја чепнал топката, пенал требало да биде. Се тоа е фаќање за ситни работи, а не се гледа кога Руни, Ернандез, и Бербатов промашуваат и по 100 процентни шанси.
Не изеди нас со Барселона, Овребо кутриот, како си замина со главата на рамења не знам, и сите се фрлија на него, а ги забораваат тие чисти шанси Дрогба шо ги пропушти и ко балерина шо паѓаше у 16тник. Затоа изгубивме, Овребо беше само додатна причина која немаше воопшто да влијае ако ние ја средевме работата како што треба.
Не зборев за оваа утакмица, туку општо. Ама видов некој како напиша дека не му се гледа фудбал од судииве, и уште некој што кажа дека пак судиите криви и за овој пораз. Тотално неточно нели
ако овј пораз не те боли ондек ти не си прав фанНа сите плачковци тука само едно можам да им искоментирам.
Можете само да :pusk::pusk::pusk::pusk:
И уште нешто.ВИСТИНСКИ ФАН НА ЈУНАЈТЕД Е ОНОЈ КОЈ ГЛЕДА КАКО ЈУНАЈТЕД ГУБИ ОД ЛУЗЕРПУЛ И ИЧ КУР НЕ ГО БОЛИ!
ПОШО НА КРАЈО СЕПАК ЈУНАЈТЕД КЕ БИДЕ ОНОЈ КОЈ:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:
Има многу такви кои попрво би земале победа со помош на судија отколку чесен пораз. Ни мене не ми се свиѓаше многу победата над вас, но се извадија нашите со добра игра во второ полувреме.Секако дека неточно, фала Богу дека требаше подобро да реагираат нашите, судијата не е ама воопшто крив. Некои фанови може тука сакаат поклонети победи од судиите и се издигаат со нив ама јас не сакам, глупо беше против Ливерпул кога победивме со пеналот, може нема да верувате ама сакав дури отпоново да почне мечот, зошто ме нервира такво нешто.
Ама секој со своето нели?
Финтата е што болката не е толку голема,колку што ќе ми биде радоста на крајот на сезоната!!!ако овј пораз не те боли ондек ти не си прав фан
ах да се сите паметни како тебе немаше сега да го знаеме името луисА челШит секогаш ќе биде второкласен тим во англија и ќе служи за мајтап :tv:
Значи, со лаичко-психолошки пристап ... тебе не ти е воопшто битно што се случува со Манчестер Ј цела сезона, како игра, што игра, победи, порази, нерешени, туку ти е битен само трофејот на крај (евентуален). Значи, слободно, нема проблем да би ја преспал цела сезона, и на крај да скокаш од радост кога Би го кренале трофејот.Финтата е што болката не е толку голема,колку што ќе ми биде радоста на крајот на сезоната!!!
:pehar:jea:jea:jea:jea:
уште е рано за некакво славењеФинтата е што болката не е толку голема,колку што ќе ми биде радоста на крајот на сезоната!!!
:pehar:jea:jea:jea:jea:
Шо бе сум го погодил киксот на Арсенал а? Сега отварам и глеам лаап клин шит од Кошчиелни и Бардсли .
П.С. Што промашија Виган у последните 30 сек. за израмнување...ах тие Сити...
--- надополнето ---
Па највероватно дека нема некој фан на Сандерленд овде па да ви труби како тоа било заслужено.
--- надополнето ---
Потполно се сложувам, уште кога видов дека нема да играат Цеск, РВП, Сонг, Волкот, трубев дека е можен кикс на Арсенал (потсетете се на Стоук 1:0), па и Сандерленд 4 порази у серија имаше...а токму фанот шо го цитирам погоре береше гајле за одбраната на Манчестер и збореше дека многу полесна му била работата на Арсенал ова коло, отколку на Манчестер. Прво рипни, после оп друже.
Читав дека имал проблеми со белите дробови и затоа и се повлече од фудбалот мислам :SЛуѓе ако може некој да ми каже не сум информиран од што умре Ричардс? Гледам некои церемонии пред натпреварот.