Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Има напредок, ама во тимот кој играше денес нема напредок... Единствен кој е подруг од лани е Насри и Вилшир... Сите други, Сања, Клиши, Бендтнер, Денилсон, Диаби и сл. стагнираат во развојот.. Е тука е причината што Арсенал е ист како лани.. Ако вака одиме на Камп Ноу, тогаш црно ни се пишува

Во шо напредок? 6 години без никаква титула? Јас зборувам спрема таа генерицаја на непобедливи, јасно дека тешко е остварливо пак такво остварување, ама ни еден ебан куп да не се освој? Спрема лани, па ќе се согласам дека нема напредок, изгледа и јас гадно го преценив Шамак.

Во шо напредок? 6 години без никаква титула? Јас зборувам спрема таа генерицаја на непобедливи, јасно дека тешко е остварливо пак такво остварување, ама ни еден ебан куп да не се освој? Спрема лани, па ќе се согласам дека нема напредок, изгледа и јас гадно го преценив Шамак.

Се сложувам и јас !

Шо бе сум го погодил киксот на Арсенал а? Сега отварам и глеам лаап клин шит од Кошчиелни и Бардсли :).

П.С. Што промашија Виган у последните 30 сек. за израмнување...ах тие Сити...

--- надополнето ---

Да беше прв пат добро ќе беше... ова е стандард со нас додека со вас не е тоа е разликата, еднаш ќе ви згреши некој судија и сите дојдовте тука на темава да плукате по судијата...
никој од наш фан клуб не дојде тука да плука туку фанови на други екипи спомнаа дека бевме и премногу оштетени

Па највероватно дека нема некој фан на Сандерленд овде па да ви труби како тоа било заслужено.

--- надополнето ---

Има напредок, ама во тимот кој играше денес нема напредок... Единствен кој е подруг од лани е Насри и Вилшир... Сите други, Сања, Клиши, Бендтнер, Денилсон, Диаби и сл. стагнираат во развојот.. Е тука е причината што Арсенал е ист како лани.. Ако вака одиме на Камп Ноу, тогаш црно ни се пишува

Потполно се сложувам, уште кога видов дека нема да играат Цеск, РВП, Сонг, Волкот, трубев дека е можен кикс на Арсенал (потсетете се на Стоук 1:0), па и Сандерленд 4 порази у серија имаше...а токму фанот шо го цитирам погоре береше гајле за одбраната на Манчестер и збореше дека многу полесна му била работата на Арсенал ова коло, отколку на Манчестер. Прво рипни, после оп друже.

Скот Паркер - Играч за месец фев.
Арсен Венгер - Менаџер за месец фев.

Ја гледав Арсенал и можам да кажам дека и нив добро ги обраа судиите. Во последните 15 м. не им досудија пенал и им поништија гол поради непостоечки офсајд. И во двете ситуации се најде Аршавин.

Јбг тоа е. Уште 3 месеци има до крајот на сезоната, како што е тргнала работава ќе гледаме циркуси до крајот .. :toe:

Јас знаев дека е дупе за игра со нога, ама па дека е најдобар у свет за игра со глава. Е сеа тоа што или нафрлувањето е никакво од страна на бековите или пак он не се наоѓа во шеснаесетник е друга работа.
Исто така го уби динамичноста на Англискиот фудбал поврзан со сите купови и ЛШ. Почна добро па толку се истошти што искрено си кажа и самиот дека ќе биде спремен дури во март. И еве го март дојде, даде гол против аматерите Лејтон, а и денеска од кога влезе не изигра лошо според мене.
Тип на играч што многу работи за екипата.

Јас знаев дека е дупе за игра со нога, ама па дека е најдобар у свет за игра со глава. Е сеа тоа што или нафрлувањето е никакво од страна на бековите или пак он не се наоѓа во шеснаесетник е друга работа.
Исто така го уби динамичноста на Англискиот фудбал поврзан со сите купови и ЛШ. Почна добро па толку се истошти што искрено си кажа и самиот дека ќе биде спремен дури во март. И еве го март дојде, даде гол против аматерите Лејтон, а и денеска од кога влезе не изигра лошо според мене.
Тип на играч што многу работи за екипата.
Се арно, само играч шо го убива динамичност на игра не можи да е некој кој работи за тимот. :toe:

Се арно, само играч шо го убива динамичност на игра не можи да е некој кој работи за тимот. :toe:

Мислев на каков тип на играч е. На самиот почеток многу направи за Арсенал со головите, асистенциите и пеналите. Е сеа физичката папсаност се надевам дека е последица од промена во многу по динамична средина и наредна сезона ќе биде комплетно спремен. Ќе видиме..

Нани најдобар асистент. :icon_bigg

Шо се дешаваше на почеток кој беше бољи? Јас пуштив после двата гола дури...

гајчестер е тим за прославување на име луис прво га прославива давид а сга га славив суарез (лајкче)

--- надополнето ---

Шо се дешаваше на почеток кој беше бољи? Јас пуштив после двата гола дури...
пиштолеро е најбоље:pos2:

гајчестер е тим за прославување на име луис прво га прославива давид а сга га славив суарез (лајкче)
А челШит секогаш ќе биде второкласен тим во англија и ќе служи за мајтап :tv:

--- надополнето ---

пиштолеро е најбоље:pos2:
На сите плачковци тука само едно можам да им искоментирам.
Можете само да :pusk::pusk::pusk::pusk:
И уште нешто.ВИСТИНСКИ ФАН НА ЈУНАЈТЕД Е ОНОЈ КОЈ ГЛЕДА КАКО ЈУНАЈТЕД ГУБИ ОД ЛУЗЕРПУЛ И ИЧ КУР НЕ ГО БОЛИ!
ПОШО НА КРАЈО СЕПАК ЈУНАЈТЕД КЕ БИДЕ ОНОЈ КОЈ:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:

И после судијата е крив за поразот... Ма и Цацко е крив, коа веќе обвинуваат некого, а не самите себе.

И после судијата е крив за поразот... Ма и Цацко е крив, коа веќе обвинуваат некого, а не самите себе.

Па самите ние сме си криви, кој друг?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom