Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.763
Поени од реакции
43.964
Ај,ај.. Еве им шанса да лондончињата со победа утре да се вратат во игра..

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Па самите ние сме си криви, кој друг?
Така де. Обично судиите се криви, јес да има лошо судење, ама еден фудбалски тим треба да се издигне над сето тоа, а не на крај да се ваде дека судијата офсајд видел, а не било, или Тери со рамо ја чепнал топката, пенал требало да биде. Се тоа е фаќање за ситни работи, а не се гледа кога Руни, Ернандез, и Бербатов промашуваат и по 100 процентни шанси.

Не изеди нас со Барселона, Овребо кутриот, како си замина со главата на рамења не знам, и сите се фрлија на него, а ги забораваат тие чисти шанси Дрогба шо ги пропушти и ко балерина шо паѓаше у 16тник. Затоа изгубивме, Овребо беше само додатна причина која немаше воопшто да влијае ако ние ја средевме работата како што треба.

Не зборев за оваа утакмица, туку општо. Ама видов некој како напиша дека не му се гледа фудбал од судииве, и уште некој што кажа дека пак судиите криви и за овој пораз. Тотално неточно нели :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Така де. Обично судиите се криви, јес да има лошо судење, ама еден фудбалски тим треба да се издигне над сето тоа, а не на крај да се ваде дека судијата офсајд видел, а не било, или Тери со рамо ја чепнал топката, пенал требало да биде. Се тоа е фаќање за ситни работи, а не се гледа кога Руни, Ернандез, и Бербатов промашуваат и по 100 процентни шанси.

Не изеди нас со Барселона, Овребо кутриот, како си замина со главата на рамења не знам, и сите се фрлија на него, а ги забораваат тие чисти шанси Дрогба шо ги пропушти и ко балерина шо паѓаше у 16тник. Затоа изгубивме, Овребо беше само додатна причина која немаше воопшто да влијае ако ние ја средевме работата како што треба.

Не зборев за оваа утакмица, туку општо. Ама видов некој како напиша дека не му се гледа фудбал од судииве, и уште некој што кажа дека пак судиите криви и за овој пораз. Тотално неточно нели :)
Секако дека неточно, фала Богу дека требаше подобро да реагираат нашите, судијата не е ама воопшто крив. Некои фанови може тука сакаат поклонети победи од судиите и се издигаат со нив ама јас не сакам, глупо беше против Ливерпул кога победивме со пеналот, може нема да верувате ама сакав дури отпоново да почне мечот, зошто ме нервира такво нешто.
Ама секој со своето нели?

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
На сите плачковци тука само едно можам да им искоментирам.
Можете само да :pusk::pusk::pusk::pusk:
И уште нешто.ВИСТИНСКИ ФАН НА ЈУНАЈТЕД Е ОНОЈ КОЈ ГЛЕДА КАКО ЈУНАЈТЕД ГУБИ ОД ЛУЗЕРПУЛ И ИЧ КУР НЕ ГО БОЛИ!
ПОШО НА КРАЈО СЕПАК ЈУНАЈТЕД КЕ БИДЕ ОНОЈ КОЈ:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar:
ако овј пораз не те боли ондек ти не си прав фан

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Секако дека неточно, фала Богу дека требаше подобро да реагираат нашите, судијата не е ама воопшто крив. Некои фанови може тука сакаат поклонети победи од судиите и се издигаат со нив ама јас не сакам, глупо беше против Ливерпул кога победивме со пеналот, може нема да верувате ама сакав дури отпоново да почне мечот, зошто ме нервира такво нешто.
Ама секој со своето нели?
Има многу такви кои попрво би земале победа со помош на судија отколку чесен пораз. Ни мене не ми се свиѓаше многу победата над вас, но се извадија нашите со добра игра во второ полувреме.

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Финтата е што болката не е толку голема,колку што ќе ми биде радоста на крајот на сезоната!!!
:pehar::eek:jea::eek:jea::eek:jea::eek:jea:
Значи, со лаичко-психолошки пристап ... тебе не ти е воопшто битно што се случува со Манчестер Ј цела сезона, како игра, што игра, победи, порази, нерешени, туку ти е битен само трофејот на крај (евентуален). Значи, слободно, нема проблем да би ја преспал цела сезона, и на крај да скокаш од радост кога Би го кренале трофејот.
Заклучок: Гајле ти е за фудбалот, гајле ти е за Менју. Се што ти треба е конто од трофеи за чаталење, оти немаш со што друго.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Шо бе сум го погодил киксот на Арсенал а? Сега отварам и глеам лаап клин шит од Кошчиелни и Бардсли :).

П.С. Што промашија Виган у последните 30 сек. за израмнување...ах тие Сити...

--- надополнето ---

Па највероватно дека нема некој фан на Сандерленд овде па да ви труби како тоа било заслужено.

--- надополнето ---

Потполно се сложувам, уште кога видов дека нема да играат Цеск, РВП, Сонг, Волкот, трубев дека е можен кикс на Арсенал (потсетете се на Стоук 1:0), па и Сандерленд 4 порази у серија имаше...а токму фанот шо го цитирам погоре береше гајле за одбраната на Манчестер и збореше дека многу полесна му била работата на Арсенал ова коло, отколку на Манчестер. Прво рипни, после оп друже.

Ама то е нашиот проблем на целиот тим и на нас, како навивачи.... Веќе години наназад.. Се радуваме на киксови на противник (како овој денес), а ние не правиме ништо, за да ги стигнеме или слично... Но, сепак стојам на тоа, дека Јунајтед без Видич и Рио е сосема друг Јунајтед.. Ако на тоа се придодаде и Нани, кој оваа сезона ви е најдобар, а сега го нема, е тогаш е веќе друго... Но, пак само ние и никој друг одлучуваме до крајот за титулата... Потребни се победи

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Интересно првенство оваа година Манчестер 60 Arsenal 57 со -1 натпревар ќе биде интересно до крај :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Луѓе ако може некој да ми каже не сум информиран од што умре Ричардс? Гледам некои церемонии пред натпреварот.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Луѓе ако може некој да ми каже не сум информиран од што умре Ричардс? Гледам некои церемонии пред натпреварот.
Читав дека имал проблеми со белите дробови и затоа и се повлече од фудбалот мислам :S

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.847
Поени од реакции
5.673
дали заостанатиот натпревар на Арсенал е со Тотенхем на Вајт Харт Лејн ?? или се лажам ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom