Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Добро, тебе ти требаше месец дена да сфатиш, дека Јунајтед ќе нема пораз оваа сезона.
Не, неколку месеци откако реков дека нема да се случи нивни пораз до крај на сезоната поразот и не се случи. Значи една единствена работа за која велев дека нема да се случи, се случи дури по неколку месеци. А додека ти дури сега сфати нешто шо веќе се случува, исто така, цели неколку месеци. Има голема разлика.

G

Gray Foxx

Гостин
Добро, тебе ти требаше месец дена да сфатиш, дека Јунајтед ќе нема пораз оваа сезона.
Не разбираш ти бе. Он со тоа ја предизвикува судбината бидејќи е малер и се што ке посака не му се исполнува. :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не, неколку месеци откако реков дека нема да се случи нивни пораз до крај на сезоната поразот и не се случи. Значи една единствена работа за која велев дека нема да се случи, се случи дури по неколку месеци. А додека ти дури сега сфати нешто шо веќе се случува, исто така, цели неколку месеци. Има голема разлика.
Не знам зошто им реплицираш на ова зошто кога ги предизвикуваше на кладба не ти се прифати никој, не се мачи да враќаш :)

F

fantomX

Гостин
Не разбираш ти бе. Он со тоа ја предизвикува судбината бидејќи е малер и се што ке посака не му се исполнува. :icon_lol:
Не го можам то, ти ќе му пренесиш на Александар Македонски Фергусон. :kesa:

--- надополнето ---

Не знам зошто им реплицираш на ова зошто кога ги предизвикуваше на кладба не ти се прифати никој, не се мачи да враќаш :)
И то шо велиш.

G

Gray Foxx

Гостин
Не го можам то, ти ќе му пренесиш на Александар Македонски Фергусон.
Можам да те замислам скоро цела сезона седејки пред компјутерот со real size фигурата од Карло до тебе како читаш на тема психологија дека тоа што го посакуваш скоро никогаш не се исполнува притоа кажувајки ја Аве Марија цврсто убедувајки (или тешејки се) се себеси дека Манчестер нема да има пораз и дека ке биде шампион. После сето тоа клекнуваш пред ѕидот кај што ти е залепен постерот од главата Тери и се молиш со приносување жртва со локалниот стаорец.
article-1249126-08308D84000005DC-331_468x286.jpg
1427771.jpg
И да те потсетам дека сте фанови без оригиналност и иновативност. Ајде приватно!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не, неколку месеци откако реков дека нема да се случи нивни пораз до крај на сезоната поразот и не се случи. Значи една единствена работа за која велев дека нема да се случи, се случи дури по неколку месеци. А додека ти дури сега сфати нешто шо се случува, исто така, неколку месеци. Има голема разлика.
Некогаш претеруваш со иронични коментари. Само напред.

G

Gray Foxx

Гостин
Will there now be a public outcry and media campaign for retrospective action to be taken against Jamie Carragher?

F

fantomX

Гостин
Можам да те замислам скоро цела сезона седејки пред компјутерот со real size фигурата од Карло до тебе како читаш на тема психологија дека тоа што го посакуваш скоро никогаш не се исполнува притоа кажувајки ја Аве Марија цврсто убедувајки (или тешејки се) се себеси дека Манчестер нема да има пораз и дека ке биде шампион. После сето тоа клекнуваш пред ѕидот кај што ти е залепен постерот од главата Тери и се молиш со приносување жртва со локалниот стаорец.
Прегледај го приврзокот 41061
Прегледај го приврзокот 41062
И да те потсетам дека сте фанови без оригиналност и иновативност. Ајде приватно!
Прости ми дедо.

Некогаш претеруваш со иронични коментари. Само напред.
Нема ништо иронично тука, ни напишаното е ироничнo ни пак има некое смајли кое сугерира на иронија. :toe:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.138
Поени од реакции
46.158
Сеа ја глеам табелава, па овие Челзи со 2 минус меча се и можност да дојдат на -6 со Јунајтед уз меѓусебен меч на ОТ ...
Читајги го фантомов тука мислиш смаг света се дешава у плавиот дел од Лондон. :)

Дај бе не зезајте, па уште и знак '' ? '' е нивниот пласман у ЛШ, нема везе, тие, какви-такви, имаат сеуште шанса за титула, за ЛШ нема смисла да се трола дека нема да идат, зашто ќе идат, и тоа уз директен пласман.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Ама то е нашиот проблем на целиот тим и на нас, како навивачи.... Веќе години наназад.. Се радуваме на киксови на противник (како овој денес), а ние не правиме ништо, за да ги стигнеме или слично... Но, сепак стојам на тоа, дека Јунајтед без Видич и Рио е сосема друг Јунајтед.. Ако на тоа се придодаде и Нани, кој оваа сезона ви е најдобар, а сега го нема, е тогаш е веќе друго... Но, пак само ние и никој друг одлучуваме до крајот за титулата... Потребни се победи
Апсолутно, но сепак на Видич и Рио не им се скршени нозете, еве ги се враќаат, нека му ја мисли Болтон на ОТ. И ајде шо поскоро камбек за Парк и Валенсија.

--- надополнето ---

Will there now be a public outcry and media campaign for retrospective action to be taken against Jamie Carragher?
Таман работа, старо магаре е веќе, таквите ко Руни се интересни...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Дајте бе видео од фаулов врз Нани.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

http://football-talk.co.uk/16018/photo-sickening-image-of-nani-injury-after-disgusting-carragher-tackle/

Што гледаат судиите Господи Боже!

Нани нема да игра до крајот на сезоната ако не се лажам?
треба да му ја здроби ногата па после да дај црвен , Карагер треба малце да си ги смири хормоните многу спој му фаќаат ..

F

fantomX

Гостин
Сеа ја глеам табелава, па овие Челзи со 2 минус меча се и можност да дојдат на -6 со Јунајтед уз меѓусебен меч на ОТ ...
Читајги го фантомов тука мислиш смаг света се дешава у плавиот дел од Лондон. :)

Дај бе не зезајте, па уште и знак '' ? '' е нивниот пласман у ЛШ, нема везе, тие, какви-такви, имаат сеуште шанса за титула, за ЛШ нема смисла да се трола дека нема да идат, зашто ќе идат, и тоа уз директен пласман.
И јас сега ја гледам табелава, и Ливерпул е очигледно поблиску со бодој отколку Манчестер Јунајтед за Челзи.
Реално не е „смаг света“, такво нешто за Челзи е неиграње во ЛШ, но за мене лично исто бодовно рамниште со Тотенхем е полошо од „смаг света“.

Шанса за титула? Само теорија, во твојте или било чии зборој, мислам дека едното (второто) одлично полувреме против Јунајтед е премногу, премногу, ама стварно премногу малку за некој да ми кажи дека Челзи е то шо треба да биди.

--- надополнето ---

Околу Нани ме интересира, дали има некоја внатрешна повреда, остајте ова ранава надворешна, брзо ќе се врати ако е само то.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom