Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Иниеста не е најдобар играч во светот.
Правиме муабет за Меси.
Абе, шо ми е гајле кој е Меси.. :):)

Јас кажувам оти има играчи во Манчестер што ептен ги сакам и не би ги дал за најдобрите 5 играчи во светот.. И тоа е тоа.. Едноставно, место да се радувам што Меси би дошол, јас ќе плачам по овој.. :):) Како и да е, офтопик сме..

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Сезоната одамна е отидена.Прашање е само дали ќе обезбеди Челзи 4-то место и наредна година да игра во ЛШ и колку далеку ќе стигне во истото натпреварување годинава.
Сезонава може да дава голчиња онака колку да помогне да го симнеме Тотенхем од таа фамозна позиција,а наредна сезона ќе пука на сите страни,во тоа сум барем убеден.
Па за тоа зборам де. Сезонава за Челзи реалност и ''успех'' е 4то место. Огромна е разликата од 4то до 5то место. Челзи би изгубил многу буквално на секое поле. А додека овие што ги купивте не почнат да играат како што треба, посебно Торесита :)icon_lol:), многу тешко ќе биде да се освои тоа 4то место.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Абе и Стариџ е у форма, даде 2 гола на 2 утакмици ама никој не го споредува со Торес и Дрогба нели? Да изигра сезона или две Бугаринот на високо ниво па да праиме споредби. Тоа што дал 5 гола на утакмица против Ливерпул и 3 против Блекпул незначи дека е во форма.
А за Чичарито си кажав, го има талентот, добро се прилагоди во ПЛ и само нагоре ќе иде. До кај ќе стигне ќе видиме.
Епа добро ај не е во форма Бербатов, Кајт е во форма...нека даде 25-6 гола у ПЛ, да лапнеме 19ката, па продолжете да квичите, нема проблем.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ептен го оштетија Бирмингем :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Епа добро ај не е во форма Бербатов, Кајт е во форма...нека даде 25-6 гола у ПЛ, да лапнеме 19ката, па продолжете да квичите, нема проблем.
Епа добро ај Бербатов е боље од Торес. И Лукас е боље од Сколс.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Подобро Арсенал да дадат гол до истек на регуларно време зошто овој Фостерчо има зад себе успешно финале составено од пенал рулет против екипа од Лондон, само дали ќе му дозволат ајпод овојпат :)

--- надополнето ---

Епа добро ај Бербатов е боље од Торес. И Лукас е боље од Сколс.
Бербатов и Торес се поинакви профили на напаѓачи, јас искрено не би ги споредувала .)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom