Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Хахаха.
Ви ја ебавме матер минатата недела. Тогаш знам дека не ти беше смешно.
Секоја чест, само ќе видиме кој ќе се смее на крајот на сезоната.

*ти сигурно нема :icon_lol:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Нека се задоволат Топџиите со трофејот направен од алуминиумска фолија кој го држеа нивните навивачи :tv:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Бербатов и Торес се поинакви профили на напаѓачи, јас искрено не би ги споредувала .)
Може стилот да им е различен ама и на двајцата работа им е да даваат голови. Сепак така падна муабет демек кој од кој напаѓач треба да се плаши и затоа ја дадов споредбата. Не дека го величам Торес. И така ми одговара да не даде више гол у кариера...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас не сфаќам кој к** бараат фановите на Барса овде да провоцираат само , вие за тоа сте само , чекате да киксни некој и да испровоцирате , ма шо к** ве боли шо напраја арсенал или ве боли тоа вас шо ви го направија па сеа ај да провоцираме , па вие не сте Бирмингам да ги тепате арсенал...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Исклучително голем придонес во успехот на тимот воден од Алекс Меклиш имаше голманот Бен Фостер, кој со своите фантастични одбрани во второто полувреме го спаси својот тим од поубедлив пораз.
Спорт Денес и се е можно :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Јас не сфаќам кој к** бараат фановите на Барса овде да провоцираат само , вие за тоа сте само , чекате да киксни некој и да испровоцирате , ма шо к** ве боли шо напраја арсенал или ве боли тоа вас шо ви го направија па сеа ај да провоцираме , па вие не сте Бирмингам да ги тепате арсенал...
Абе, и јас не знам тоа.. Се чудам... Обично, ги има во вакви налети...:pos2:

Честитки за Бирмингем... Не ми е до толку, дека не го освоивме трофејот, туку што може да се случи понатаму (читај потпис)... Сега психата игра огромна улога понатаму, но после мечот со Стоук и овој, се плашам дека оваа сезона, ќе биде иста како лани...

Дај Боже да грешам

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Честитки за Бирмингем...ова е голем успех за нив.

F

fantomX

Гостин
Ви текиња кога Шчезни на Твитер ги реметеше Ешли Кол и уште некои играчи мислам?Е сега дупло му се враќа,поарно коа ќе си дојде дома да не го отвора Твитерот зошто може да се самоубие.

Јадеше трици,епа сеа нека трпи :kesa:
Мене ко ретардиран ми делува искрено.

Инаку шо да кажам, браво сини ! :icon_bigg

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Што е битно, кој за кој тим навива?

F

fantomX

Гостин

Што е битно, кој за кој тим навива?
Битно е ако провокаторот се спрема за ремонтлимонада, или како и да беше точно, за два дена, против тимов кој е на мал ремет моментално. Па еднаш и да разберам да се насмеј човек, ама понатаму е бессмилено.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Битно е ако провокаторот се спрема за ремонтлимонада, или како и да беше точно, за два дена, против тимов кој е на мал ремет моментално. Па еднаш и да разберам да се насмеј човек, ама понатаму е бессмилено.
Пак не е битно, со Манчестер ќе играат за некој ден(најверојатно), па еден куп фанови и на Манчестер има на темава.

И не се спрема никој за ништо.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Пак не е битно, со Манчестер ќе играат за некој ден(најверојатно), па еден куп фанови и на Манчестер има на темава.

Е то видиш не знајме, Лејтон јаки се... :pos2::pos2: Влегоа во форма :pos2:

F

fantomX

Гостин

Со Манчестер ќе игра Челзи, и тие ќе навалат за Челзи пошто мислат дека постои некакво друго ривалство меѓу овие два клуба освен тоа кога се во директна борба за позиција на табелата шо не е случај сезонава.

И убо е ко не се спрема никој за ништо, ремонлимонадата многу кисела лани ви дојде. Одмарај до среда, или кога и да играте.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom