Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ако изиграа 1-1 Бирмингем со Тотенхем ќе имаа иста гол разлика со Вулфс и ист број на бодови .. ако испаднеше така што ондак ??
Пак они,помалце голови имаат дадено..:))

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Малку не фер од страна на Ферги. Требаше да излезе со Гибсон, Браун, Обертан. Можеше да се случи да се повреди некој.
А можеби пак испробуваше некоја тактика за Барселона, којзнае :D.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ако изиграа 1-1 Бирмингем со Тотенхем ќе имаа иста гол разлика со Вулфс и ист број на бодови .. ако испаднеше така што ондак ??
Ќе се спасеше Вулфс(повеќе постигнати гола).

Малку не фер од страна на Ферги. Требаше да излезе со Гибсон, Браун, Обертан. Можеше да се случи да се повреди некој.
А можеби пак испробуваше некоја тактика за Барселона, којзнае :D.
Видиќ доби некој удар, ваљда не е ништо озбиљно :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.936
Поени од реакции
7.050
Јес испаднаа Биранингем :vozbud:
Јес и од мене :) Сакав во пакет со нив и Волфс ама се спасија мамето нивно, а губеа 0-3. И покрај многуте примени голови Блекпул заслужи повеќе да остане отколку Волфс. А дали победата на Тотенхем значи дека Ливерпул нема да игра во Европа? :vozbud:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
Биваше ли ова смрдливе од Вест Хем да не дадат ни гол на опростувањето од ПЛ :(:(

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
и наместо WWW да испаднеа, испаднаа Блекпул и освојувачот на Карлинг купот... ебати глупостите!!!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Tchoyi и ВБА се најдобри бе :)
На чело со Рој Хоџсон.

Иначе ептен јако последно коло,имаше многу пресврти во табелата во последните 45 минути. Жал ми е за Блекпул,симаптична екипа ми беа. Сакав да испаднат Волфс наместо нив али тоа е то.

Виган се спаси. :eek:jea:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
На чело со Рој Хоџсон.

Иначе ептен јако последно коло,имаше многу пресврти во табелата во последните 45 минути. Жал ми е за Блекпул,симаптична екипа ми беа. Сакав да испаднат Волфс наместо нив али тоа е то.

Виган се спаси. :eek:jea:
Имаме исто мислење :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Fer play mestoto ne se dodeluva na najdobro plasiraniot klub, tuku na timot koj navistina bil so najmalku zuti i crveni kartoni, a toa mislam deka s espomenuvase deka e Fulham.
Сине ти викаше дека Манчестер нема да е ни 4то место сезонава? Дај честитај ајде, ред е :icon_lol:

--- надополнето ---

Иначе кој им е крив на Блекпул, самите се закопаа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom