Пак они,помалце голови имаат дадено..)Ако изиграа 1-1 Бирмингем со Тотенхем ќе имаа иста гол разлика со Вулфс и ист број на бодови .. ако испаднеше така што ондак ??
Ќе се спасеше Вулфс(повеќе постигнати гола).Ако изиграа 1-1 Бирмингем со Тотенхем ќе имаа иста гол разлика со Вулфс и ист број на бодови .. ако испаднеше така што ондак ??
Видиќ доби некој удар, ваљда не е ништо озбиљноМалку не фер од страна на Ферги. Требаше да излезе со Гибсон, Браун, Обертан. Можеше да се случи да се повреди некој.
А можеби пак испробуваше некоја тактика за Барселона, којзнае .
Јес и од мене Сакав во пакет со нив и Волфс ама се спасија мамето нивно, а губеа 0-3. И покрај многуте примени голови Блекпул заслужи повеќе да остане отколку Волфс. А дали победата на Тотенхем значи дека Ливерпул нема да игра во Европа?Јес испаднаа Биранингем
На чело со Рој Хоџсон.Tchoyi и ВБА се најдобри бе
Имаме исто мислењеНа чело со Рој Хоџсон.
Иначе ептен јако последно коло,имаше многу пресврти во табелата во последните 45 минути. Жал ми е за Блекпул,симаптична екипа ми беа. Сакав да испаднат Волфс наместо нив али тоа е то.
Виган се спаси. jea:
Сине ти викаше дека Манчестер нема да е ни 4то место сезонава? Дај честитај ајде, ред еFer play mestoto ne se dodeluva na najdobro plasiraniot klub, tuku na timot koj navistina bil so najmalku zuti i crveni kartoni, a toa mislam deka s espomenuvase deka e Fulham.