Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Сепак е тоа храброст и умешност(во спасувањето глава минатата сезона, а ништо чудно и оваа да спасат глава) поради нивната ориентираност да играат фудбал а не ко Стоук, Блекбурн и дел такви кои со појаки екипи(значи речиси секогаш) играат 9 на гол и со еден шпиц, а притоа шпицот да ти бил штопер кој е висок 2 метри и знае да се тепа на високи топки.

Сепак поразот од Блекпул беше катастрофален, ама не би ме чудело доколку ги тепаат во гости.
Изгледа не си ја гледал утакмицата... Стартуваат на нога, не на топка, 4-ца се лепат на играч, ако еден не фаулира, другиот матер ебава. Опасни копачи се овие...

Но, мора да признаам, прво полувреме беа многу добри (да не речам одлични).

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Е во убиствена форма се али ај да не пишувам многу многу оти овие фанови на манчестер ми даваат негативен реп

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Што играат бе овие Челзи ватерполо? :tv:
Има еден професор по историја фан е на Челзи,и кога Челзи ги победи Виган 8-0 рече дека Челзи повеќе не играле фудбал туку ракомет. :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е во убиствена форма се али ај да не пишувам многу многу оти овие фанови на манчестер ми даваат негативен реп
Нц, јас сега ти давам зеленко затоа што ми се допаѓаат твоиве прогнози. Баш затоа и ти искоментирав така страна-две поназад. Никогаш му неам дадено црвено на фантомикс, Давор, Бластер или другите колеги од твој фан клуб зошто со нив можеш да се разбереш и се објективни ама... ти искоментирав така детски затоа што и на темата за Комјунити Шилтот ни ги претстави твоите Сабина способности и кажа дека Челзи го освојувале купот 100% а натпреварот заврши 3-1.

Сега викаш дека ја освојувате титулата 100% а не поминале ни две кола. Почекај нека дојдат на ред и ЛШ натпреварите, нека се натрупа замор, нека стигне полусезона па почни со типување. Не знам како немаш бизнис со кладилница, сега јахти ќе имаше.

В

Вори

Гостин
Ништо не мора да значат 12-те гола на два натпревари и тоа против ВБА и Виган.
Иако тоа е импресивна бројка.
Но,по 3 порази во 4 пријателски утакмици,и поразот од Манчестер во Шилдот,мора да не сфатите дека малце се радуваме дека влагаме во некој колосек.
А,јас лично уште стојам на ставот дека Манчестер е главен фаворит годинава за ПЛ.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Изгледа не си ја гледал утакмицата... Стартуваат на нога, не на топка, 4-ца се лепат на играч, ако еден не фаулира, другиот матер ебава. Опасни копачи се овие...

Но, мора да признаам, прво полувреме беа многу добри (да не речам одлични).

Не ја гледав да, али чим викаш дека биле речиси одлични прво полувреме ваљда имале некоја напаѓачка игра..

Зборот ми е дека кога играш со Стоук, Хул, Блекбурн итн., тие не помислуваат да ја поминат половината за да не примат гол, а за фаулирање сите такви помали екипи го прават тоа. Најголем пример се Стоук, таму изгледа се со жут картон ги бираат :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.859
Поени од реакции
5.714
леле Њукасл ја измети Астон Вила :pos: :pos: алал да им е, имаат време за петарда :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Баш гледав Њукасл-Астон Вила.Ги згази Њукасл,оној Керол има потенцијал да биде играчиште.
Вила ептен дрва,не знам дали е до О`Нил или нешто друго е.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Вчера проблемот на Виган беше тоа што многу енергично почнаа, и Првите 30 минути не им дадоа на Челзи да мрднат. После веќе немаа сила, и во второ примија пет гола. Иначе имаа Виган дупло повеќе удари кон гол од Челзи.

Њукасл 6-0 Астон Вила :tv:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Во терминот од 16:00 имаше еден реузлтат 6:0
Во 18:15 - 0:6
14:30 - 6:0
17:00 е на ред 0:6 :)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Се прашувам само дали е толку јак Њукасл или пак Астон Вила е многу слаба оваа сезона

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.286
Поени од реакции
8.467
Се прашувам само дали е толку јак Њукасл или пак Астон Вила е многу слаба оваа сезона
Според мене до утакмицата беше :)
Од една страна еден вид на одмазда на Њукасл за годината кога испаднаа а од друга страна па овие малце ми изгледаат како ослабени затоа што не им е О’Нил на клупата!

Ај друга работа ... што мислите кој е главен кандидат за напуштање на премиер? :)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Немаше фаул од Видич над Дембеле, кога го влечеше за дрес и го тресна од земја.

п.с. Пред да почнете да скокате да си кажам, едниот гол на Анелка беше од офсајд вчера да.
Со таа разлика што тој гол ништо не значеше, додека пеналот можеше да му донесе 3 бода на Фулам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom