Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.211
Манчестер прими гол во 90та минута? Јел то могуќе људи?

Long live Fulham, live live live! :)
Само ме интересира колку минути продолжение имаше ?:pos2: Инаку си стигна казната а воедно и Хангеланд си се покри за грешката

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Само ме интересира колку минути продолжение имаше ?:pos2: Инаку си стигна казната а воедно и Хангеланд си се покри за грешката
8, ама судијата даде до 110та да се игра..

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Никој не скокна, ти прв скокаш да ни ги отвориш очите дека имало фаул. Еве јас лично ти заблагодарувам и од сега па натака ќе бараме стручен коментар од тебе за сите сомнителни судиски одлуки.
Пред да скокате за голот на Анелка, сам си признав (дека беше офсајд) со таа разлика што тој гол таму ништо немаше да смени, а на денешниот натпревар пенал за Фулам можеше многу нешта да смени.
Мислам дека си можел убаво да ми го прочиташ постот.

Заборави да спомнеш оти автогол си дадоа Фулам...
Па да, минатата сезона имавте 11 такви голови (или 13 незнам колку точно) а за оваа сега ќе видиме

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Пред да скокате за голот на Анелка, сам си признав (дека беше офсајд) со таа разлика што тој гол таму ништо немаше да смени, а на денешниот натпревар пенал за Фулам можеше многу нешта да смени.

Па да, минатата сезона имавте 11 такви голови (или 13 незнам колку точно) а за оваа сега ќе видиме
Па да де, можда после Манчестер пресврт ќе напраеа и ќе тепаа.. :smir:

А иначе 8 од тие 11, беа како третиот на Дрогба против ВБА.. Е сеа оти не им пишаа и ним автогол појма неам..

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Јас мислам годинава Вест Хем ќе заглави многу...

ПС. Да не знае некој кај се објавени (во која кладилница) тие коефициентите за кој тренер прв ќе биде отпуштен... Конкретно ме интересира за Аврам Грант....
Доволно е искусен во Премиер за да лета прв.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ja многу убаво го прочитав постот, само не ми е јасно на што алудираш. Од толку навивачи на тимови од Премиер лига најде, навивач на Челзи да мудрува и да кажуе дека судењето било у корист на Манчестер.
Аман веќе, секоја сезона еден муабет терате, доволно е, гледај го Челзи и секирај се за него не се замарај за други тимови.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И на нас ни помагаат судиите и на Челзи им помагаат судиите. Како не се уморивте од дискусијава бе? :icon_lol:

F

fantomX

Гостин
Доволно е искусен во Премиер за да лета прв.
Абе едно искуство шо го има, чудо од човек.

И на нас ни помагаат судиите и на Челзи им помагаат судиите. Како не се уморивте од дискусијава бе? :icon_lol:
Фала Богу дека ќе му помагаат на Челзи. За Манчестер Јунајтед не сум сигурен, пошто фановите викаат дека не им помагале, а јас сакам да им верувам на луѓето. :icon_mrgr

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^Па не видов никој од наш фан клуб да оди со главата во ѕид дека глупоста од Видиќ вчера не беше пенал : ))

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Манчестер ја упропасти со овие 2-2 Фулам не им требаше таков кикс али рано е уште имаат шанса да се подобрат :D

F

fantomX

Гостин
^Па не видов никој од наш фан клуб да оди со главата во ѕид дека глупоста од Видиќ вчера не беше пенал : ))
Веќе втора (и пол) сезона се откажав од следење на просек-дуелите (со исклучок на тие на Челзи), па така не сум во можност да коментирам за Видич и некаква си негова глупост. :toe:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Се надевам,имаше што да види Фергусон.
Иначе Харт ѕвер.

Статус
Затворена за нови мислења.