Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Засилување на навивачите :smir:
Искрено, во прв момент и јас помислив дека е нов играч на Челзи...но не било така :)
Не можи да биди нов играч на Челзи пошто британските власти не даваат дозвола за малолетно лице кое доаѓа вон-ЕУ да игра на Островот, а и да е полнолетно, условите се многу комплицирани.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Ѓоа мали деца сте мамата. :)

Ако го употребуваат тоа МенЈу како кратенка ОК, ако некој се заебава со тоа што се случило во Минхен - срам да му е. На форумов имаше само еден таков ретардиран психопат, кој за жал го нема веќе. :toe:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110
И достате веќе со тоа Мен Ју ептен ја претеравте. Нити знам што значи нити ме интересира нити го употребувам.А и не верувам дека некој намерно би го употребил

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.774
Поени од реакции
12.110

Добра финта :pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Второто го знам ама за првото сум се пресмеал. Ама едно друго барам на Спорт Клуб го имаше тоа беше комедии нигде го нема:nerv:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Џерард го има и уште еднаш јадено вака од некој клинец, само не ми текнува против кои играа тогаш :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.766
Поени од реакции
43.967

Ама најјако е тоа со Хјуз и Алардајс од лани...

:pos::pos::pos::pos::pos:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Чек сеа, јас мислам оти ја пратам темава без да испуштам пост. Кој кого закачил и кога? Бидејќи јас стварно не приметив таков пост.
Колку што глеам сите пишуват дека не знајале на шо се однесува таа кратенка за Манчестер. И шо ако дремат на форумот, некој не го интересира и не прочитал за таа случка. Шо мислиш сите знаат што значи "Justice for the 96" или "Don't buy The Sun". Претеризам, сами си дигнавте галама.

Имаше еден колега од нашиот фан-клуб што се ситеше на „вашата“ катастрофа, точно. Ама само откога ваши фанови ни се спопикаа во Фан-Клуб Ливерпул и како што рече Син, цитрони ни ѓи направивте. И дечкото намерно опна провоцирачки потпис, не затоа што толку сакаше да јаде трици и да изгледа како морон туку откако ваши фанови на глава ни се качија во наш фан-клуб. (додуша јас толку знам, и таму читав. а ако имало упад и во фан-клуб манчестер јунајтед, ондак не сум запознаен со тоа.)
Брат, ти гарантирам дека на форумов активно на таков муабет со ситење за авионската несреќа и терање на сеир функционираше само 1 член кој веќе не е дел од овој форум. За другиве сум убеден дека такво нешто нема да го користат во овие ваши преписки, затоа чил аут. :)
Реков што ми беше целта, има разлика очигледно од МенЈу до Менју, овде на форумов ако некој го употреби ќе го употреби стриктно како кратенка за Манчестер Јунајтед а не со цел да удри на сеир поради авионската несреќа, затоа нема потреба да се потресувате толку и истото да го разбирате како навреда кон клубот а со тоа ете, и кон вас како фанови на истиот.

Мене ова ми е веќе влагање у островскиот филм апла :), а ова ManU пример го имам начекано и на бајаги странски форуми, во случајов, на Интер, каде се дискутира на англиски а фановите се од сите краишта на планетава. Разбирам ете меѓу вас таа кратенка да не се употребува, али пример фанoви на Интер, Рома, Милан, Јуве, Реал или Барса не гледам зашто да не ја користат, а и не гледам зашто истите би удриле на тема ситење за авионска несреќа, нема логика.
Не се правејте буквалисти. Super Frank CFC ти е еден обичен провокатор и закачко шо бега как пијан од дискусија. Шо ако дремат? По цел ден седат на форум, не само шо чита и пиша у негов фан клуб, чита и пиша се и у другите фан клубове, па после не знајал? Немал прочитано? Да го спомнам/испцуум у наш фан клуб, се јавува как за лотарија, а така ништо не чита? Милион посто имат читано у наш фан клуб дека тва не го сакат навивачето и фановите на Јунајтед, дека е навреда, па провоцира, за тва е закачка. Кратенка? Да га ебам и кратенката. Милион пати имам пишано само МЈ, може и он така само да напише, дури ни тастатуурта нема да си га арче ако му е за тва. Мене ме иритира тва и нејќам да гледам така, па ако треба и цитроне ќе му ги напраам. Поарно нека пише Гејчестер или как сака нека мисле, ама такви гомнарски фрази не поднесувам.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom