Брат, ти гарантирам дека на форумов активно на таков муабет со ситење за авионската несреќа и терање на сеир функционираше само 1 член кој веќе не е дел од овој форум. За другиве сум убеден дека такво нешто нема да го користат во овие ваши преписки, затоа чил аут.
Реков што ми беше целта, има разлика очигледно од МенЈу до Менју, овде на форумов ако некој го употреби ќе го употреби стриктно како кратенка за Манчестер Јунајтед а не со цел да удри на сеир поради авионската несреќа, затоа нема потреба да се потресувате толку и истото да го разбирате како навреда кон клубот а со тоа ете, и кон вас како фанови на истиот.
Мене ова ми е веќе влагање у островскиот филм апла
, а ова ManU пример го имам начекано и на бајаги странски форуми, во случајов, на Интер, каде се дискутира на англиски а фановите се од сите краишта на планетава. Разбирам ете меѓу вас таа кратенка да не се употребува, али пример фанoви на Интер, Рома, Милан, Јуве, Реал или Барса не гледам зашто да не ја користат, а и не гледам зашто истите би удриле на тема ситење за авионска несреќа, нема логика.