Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Одличен напаѓач е, само мене ме чуди зошто отиде во таков клуб. За тоа доволно говори и фактов

Bent has been less prolific during the current campaign but has scored 81 Premier League goals in the last five seasons - a figure only bettered by Didier Drogba and Wayne Rooney on 82 apiece.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.851
Поени од реакции
11.514
Да да тиња, затоа е секогаш на врв со голови.
На кој врв ? Кога беше во чарлтон? А во тотнем кај беше, во сандерленд се пронајде една сезона и толку...тоа е напаѓач? :/
Најобична мувла е...али добро мое мислење, Манчестеровско :icon_mrgr

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
На кој врв ? Кога беше во чарлтон? А во тотнем кај беше, во сандерленд се пронајде една сезона и толку...тоа е напаѓач? :/
Како така и ја со тебе да се слагам во нешто??:jaj:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Бент е добар напаѓач шо ви е.Беше талент во Чарлтон веќе 3 години расен напаѓач.Хулие му фалеше шпиц и среде донесе најдобро можно за астон вила во тие позиции.Очекувам да имаат добри резултати.:toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
На врвот на листата на стрелците. Во тотнам би требало да знаеш дека не се однесуваа добро со него, затоа и беше неговиот испад на твитер и неговото казнување. И убаво напиша Џену со головите, тоа е напаѓач. И оваа сезона има 8 голови што не е баш малку кога ќе ги погледнеш и другите. Да беше на пример во Арсенал каде што ќе ги имаше шансите што ги имаа Бентнер и Шамак на пример, би имал многу повеќе голови. Гледај shots/goals ratio

Дрогба 0.16
Руни 0.11
Шамак 0.19
Бент 0.22

Може не вреди за цената како што и не вредат сите Англиски играчи, ама дека е тиња напаѓач, не е. А и тоа што во репрезентација не го викаа не менува ништо кога ќе видиш дека Хески, Карлтон Кол и Шон Рајт Филипс играле.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.851
Поени од реакции
11.514
ХА ха ха напатена душичка...најголем флоп во премиер се покажа па сега си ги лечи фрустрациите...конечно паметен потег од Ливерпул, им остана уште Лукас :icon_mrgr

F

fantomX

Гостин
Да да тиња, затоа е секогаш на врв со голови.
...и сепак екипите од врвот никогаш не се заинтересирале за него, дури ни Манчестер Сити во најбезглаво трошење.

Одличен напаѓач е, само мене ме чуди зошто отиде во таков клуб. За тоа доволно говори и фактов

Bent has been less prolific during the current campaign but has scored 81 Premier League goals in the last five seasons - a figure only bettered by Didier Drogba and Wayne Rooney on 82 apiece.
Можеби затоа шо никој друг не бил заинтересиран? :toe:

На врвот на листата на стрелците. Во тотнам би требало да знаеш дека не се однесуваа добро со него, затоа и беше неговиот испад на твитер и неговото казнување. И убаво напиша Џену со головите, тоа е напаѓач. И оваа сезона има 8 голови што не е баш малку кога ќе ги погледнеш и другите. Да беше на пример во Арсенал каде што ќе ги имаше шансите што ги имаа Бентнер и Шамак на пример, би имал многу повеќе голови. Гледај shots/goals ratio

Дрогба 0.16
Руни 0.11
Шамак 0.19
Бент 0.22

Може не вреди за цената како што и не вредат сите Англиски играчи, ама дека е тиња напаѓач, не е. А и тоа што во репрезентација не го викаа не менува ништо кога ќе видиш дека Хески, Карлтон Кол и Шон Рајт Филипс играле.
Пак истото ми доаѓа на ум и по овај пост, зошто најјаките екипи никогаш не се заинтересирани за него? Можеби зато шо за нив е точно то, „тиња напаѓач„? Мислам дека и манс во таа смисла го напиша то, во едно генерално гледање можи да се кажи дека е просечен до малку надпросечен напаѓач. И ништо повеќе. :toe:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Ајде сега со Габриел у тандем ќе бидат опасни. И да не ги продадат Јанг и Даунинг, очекувам полека да излезат од тешката криза.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.776
Поени од реакции
12.111
ХА ха ха напатена душичка...најголем флоп во премиер се покажа па сега си ги лечи фрустрациите...конечно паметен потег од Ливерпул, им остана уште Лукас :icon_mrgr
Лукас не оди никаде. Тој е играчиште и замената за Маскерано

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
...и сепак екипите од врвот никогаш не се заинтересирале за него, дури ни Манчестер Сити во најбезглаво трошење.

Можеби затоа шо никој друг не бил заинтересиран? :toe:

Пак истото ми доаѓа на ум и по овај пост, зошто најјаките екипи никогаш не се заинтересирани за него? Можеби зато шо за нив е точно то, „тиња напаѓач„? Мислам дека и манс во таа смисла го напиша то, во едно генерално гледање можи да се кажи дека е просечен до малку надпросечен напаѓач. И ништо повеќе. :toe:

Не реков дека е светска класа напаѓач, само викам дека не е тиња напаѓач. И кажав убаво дека не вреди за ценава. Е за тоа најјаките екипи не се заинтересирани за него. А за Сити, тие чим дадоа толку пари за Адебајор и што ги сметаа за добри шпицови Санта Круз, Џо и Адебајор, јасно ми е колку си имаат поим од играчи. Барем Арсенал 100000000 % нема да даде 18 милиони за играч од таков калибар. Поради тоа и не ни купува што се вика Англиски играчи. Јас незнам како Венгер се реши да ги даде тие пари и за Аршавин иако има огромен талент. Можеби беше еден вид panic buy..

F

fantomX

Гостин
Не реков дека е светска класа напаѓач, само викам дека не е тиња напаѓач. И кажав убаво дека не вреди за ценава. Е за тоа најјаките екипи не се заинтересирани за него. Барем Арсенал 100000000 % нема да даде 18 милиони за играч од таков калибар. Поради тоа и не ни купува што се вика Англиски играчи. Јас незнам како Венгер се реши да ги даде тие пари и за Аршавин иако има огромен талент. Можеби беше еден вид panic buy..
Разбрав јас, ама болдиранава реченица покажува дека гледајќи од тој аспект од кој шо мислам дека гледаше манс кога кажа дека Бент е тиња напаѓач, и ти мислиш дека Бент е тиња напаѓач. Во шо се согласувам и јас, патем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom