Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Поентата ми е дека глупо е да поистоветувате некој од Македонија кога ке напише МенЈу со некој од Англија, дури и смешно почна да станува ова, ептен се влага у некој болен филм за првенство кое се игра на остров оддалечен илјадници киломентри од земјава ...
Уствари ова доволно говори колку сме забегале со оглед на ништото од фудбал у земјава.
Ретардирано е реков, да се тера на сеир за авионска несреќа али таквите на форумов се истребија, до душа само 1 беше, веќе го нема а не верувам дека од сегашниве дискутанти по темиве има некој таков ( еве глеам освен фановиве на Јунајтед, ретко кој друг знаел за ова со Менјуво ), ако има, нек иде у 3 лепе. :)
Пред, можеби, 1 година истиов муабет јас го пишав. Ама одвреме навреме пак се споменува.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Дечко,не е тва фан клуб Ман Ју,па да командаш.:salut:
Дечко, не се опуштај и ти. :) Нечовечко е тва да го кажеш. Исто как да се радуваш на смрт, а неверувам дека сте толко нечувствителни и ладнокрвни, па дури и да се праате. Ама сфаќам ве. :) Никојпат не сам јадел гомна за Афронал, Челски, Лузерпул, Шити и не ме провоцира некој да вика Гејчестер или незнам ти как, ама со тва Ман Ју се покажува вашта големина, патетика, искомплексираност. Па дури и ти, дечко со голема репутација на форумо, заинат ме поздравуваш, мислеш скратил си ми нешто. Нула. :)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Првпат слушам дека МанЈу значело тоа. Глупо е тука ние да ги спомнуваме и да се ситиме на несреќите на другите клубови, глупо е тоа да го прават и во Англија, ама они барем се повеќе поврзани со клубот, играчите, градот..и поинакво значење и вредност имаат него за нас. :toe:

Сигурно има повеќе вакви видеа, ама ова ми е некако посебно, фановите на Милан искажуваат почит за загинатите во несреќата во Хилсброу, вака треба да се искажува почит кон сите што загинале, а не нивната смрт да се користи за исмејување:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Првпат слушам дека МанЈу значело тоа. Глупо е тука ние да ги спомнуваме и да се ситиме на несреќите на другите клубови, глупо е тоа да го прават и во Англија, ама они барем се повеќе поврзани со клубот, играчите, градот..и поинакво значење и вредност имаат него за нас. :toe:

Сигурно има повеќе вакви видеа, ама ова ми е некако посебно, фановите на Милан искажуваат почит за загинатите во несреќата во Хилсброу, вака треба да се искажува почит кон сите што загинале, а не нивната смрт да се користи за исмејување:
Стварно братучед на Џерард загинал во несреќата? :smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Хахаха за што се се правело муабет на темава :) Па добро бе луѓе, ај што веќе е присвоено и сите мислат дека тоа се однесува на несреќата добро, ама и еден куп презентери, играчи, менаџери ( Англиски мислам, сигурно не за од Зимбабве) го употребуваат тоа како кратеница. Па и самиот клуб во педесетите на разни "рекламни материјали" имал употребувано Man U. Ајде Манчестеровци, сигурно го знаете Geoff Bent? Е ова е од клубот:

]
Ццц,колку се значи без совест,ем пари прават,ем навредуват и се радуват на несреќата,нечовеци ејј,а замисли самио клуб си го прави тоа.:pos2:
Дечко, не се опуштај и ти. :) Нечовечко е тва да го кажеш. Исто как да се радуваш на смрт, а неверувам дека сте толко нечувствителни и ладнокрвни, па дури и да се праате. Ама сфаќам ве. :) Никојпат не сам јадел гомна за Афронал, Челски, Лузерпул, Шити и не ме провоцира некој да вика Гејчестер или незнам ти как, ама со тва Ман Ју се покажува вашта големина, патетика, искомплексираност. Па дури и ти, дечко со голема репутација на форумо, заинат ме поздравуваш, мислеш скратил си ми нешто. Нула. :)
Излези од тај филм да го ебам,сајнсфикшн е.:salut:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^ Па песната излезе откако биле направени артефактиве. :) Ама сепак, викајте си де, никој не ви брани :smir:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Дарен Бент најверојатно иде во Астон Вила за 18м. фунти

Еден интересен твит поврзан со тоа :) :
Bent:18m. Milner:18m. Carrick:18m. Johnson:18m. Rafael Van der Vaart cost how much, again? This English premium's ludicrous.

В

Вори

Гостин
Значи со самото користење "Мен Ју" вие на некој начин се исмејувате со загинатите од Минхенската несреќа.. Знаејќи што значи тоа или не..

И да, не е исто нит со Челски, нит со Афронал, нит со Лузерпул... btw не сум сретнал до сеа фан на Манчестер да реагира кога некој др. тука има пишано Гејчестер..ама за ова, мислам оти треба бар да ви се каже што значи, сеа вие сакате користете го, сакате не..
Не е исто?За мене е исто.Мене ме вреѓа кога кењате дека сме Чел$i,Челски,Челзшит и остали срања.Како тебе што те вреѓа тоа МенЈу и мене ме вреѓаат другите дебилски имиња за мојот клуб.Неам појам што значи тоа,а и не го користам.Само му потенцирав на тој бугарот дека не е кај него дома па да наредува овде.

И кажи ми ти мене дали некој од наш фанклуб има во потпис МенЈу или пак нешто друго?

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Де бе со тоа Мен Ју цитрони ни ги направивте :), не сме ние овде хард кор англичани па да се носиме по тие кодекси на однесувања и слично, Мен Ју е скратенциа од Манчестер Јунајтед, get over it, не се ретардирани ваљда дечкиве да алудираат на авионската несреќа и да тераат на сеир ( знам и мене еднаш ме '' опоменавте '' за истово ), ја само 1 таков знам од темава, фан на Ливерпул, али он веќе не е дел од форумов, си побара да му го избришат јузерот.

Нема ништо лошо во тоа на форумов да се тера со МенЈу за Јунајтед, какви навреди какви бакрачи, излезете од филмот. Разбирам вие ко фанови на Јунајтед тоа да го почитувате, али сеа да делите лекции за некои англиски дебили што се ситат за вакви работи и под дифолт ако некој рандом член каже тука МенЈу вие тоа да го поистоветите со нив стварно нема смисла, претерано е.
Пеер, еми ај да земаме да го затвореме подфорумо, да нема фан-клубове. И така и така само 20% од сите шо пишат низ тие фан клубове имат гледано утакмица на нивнио омилен клуб, а дали има и толко. Да земеме да си навиваме за Вардар, Работнички, Турново, не сме ние од Англија... Нее работта дека не знаат, напротив, сите убаво знаат, ама се праат неудрени. До сега е било споменувано тука на таа тема, а и сите тие шо се праат така се редовни членови и у фан клуб МЈ, а там е споменувано повеќе пати. Се праат курнаазе со пички до колена. Дремат цел ден пред форумо и незнајале? Хех. За мене тва е нечовечка навреда на клуубо на кој сам ФАН. Не сме ние хард кор навиваче, ама и тие од Англија (освен постарите од 70год.) исто знаат за таа несреќа од посредници. Да сме биле у Англија и ние ќе сме биле как них. Едноставно не е човечки тва. Глупава закачка.

--- надополнето ---

Излези од тај филм да го ебам,сајнсфикшн е.:salut:
Кој филм?

--- надополнето ---

Не е исто?За мене е исто.Мене ме вреѓа кога кењате дека сме Чел$i,Челски,Челзшит и остали срања.Како тебе што те вреѓа тоа МенЈу и мене ме вреѓаат другите дебилски имиња за мојот клуб.Неам појам што значи тоа,а и не го користам.Само му потенцирав на тој бугарот дека не е кај него дома па да наредува овде.

И кажи ми ти мене дали некој од наш фанклуб има во потпис МенЈу или пак нешто друго?
Ти кажувам пријателски, пази как се изразуваш.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Пеер, еми ај да земаме да го затвореме подфорумо, да нема фан-клубове. И така и така само 20% од сите шо пишат низ тие фан клубове имат гледано утакмица на нивнио омилен клуб, а дали има и толко. Да земеме да си навиваме за Вардар, Работнички, Турново, не сме ние од Англија... Нее работта дека не знаат, напротив, сите убаво знаат, ама се праат неудрени. До сега е било споменувано тука на таа тема, а и сите тие шо се праат така се редовни членови и у фан клуб МЈ, а там е споменувано повеќе пати. Се праат курнаазе со пички до колена. Дремат цел ден пред форумо и незнајале? Хех. За мене тва е нечовечка навреда на клуубо на кој сам ФАН. Не сме ние хард кор навиваче, ама и тие од Англија (освен постарите од 70год.) исто знаат за таа несреќа од посредници. Да сме биле у Англија и ние ќе сме биле как них. Едноставно не е човечки тва. Глупава закачка.
Чек сеа, јас мислам оти ја пратам темава без да испуштам пост. Кој кого закачил и кога? Бидејќи јас стварно не приметив таков пост.
Колку што глеам сите пишуват дека не знајале на шо се однесува таа кратенка за Манчестер. И шо ако дремат на форумот, некој не го интересира и не прочитал за таа случка. Шо мислиш сите знаат што значи "Justice for the 96" или "Don't buy The Sun". Претеризам, сами си дигнавте галама.

Имаше еден колега од нашиот фан-клуб што се ситеше на „вашата“ катастрофа, точно. Ама само откога ваши фанови ни се спопикаа во Фан-Клуб Ливерпул и како што рече Син, цитрони ни ѓи направивте. И дечкото намерно опна провоцирачки потпис, не затоа што толку сакаше да јаде трици и да изгледа како морон туку откако ваши фанови на глава ни се качија во наш фан-клуб. (додуша јас толку знам, и таму читав. а ако имало упад и во фан-клуб манчестер јунајтед, ондак не сум запознаен со тоа.)

F

fantomX

Гостин
Хахаха за што се се правело муабет на темава :) Па добро бе луѓе, ај што веќе е присвоено и сите мислат дека тоа се однесува на несреќата добро, ама и еден куп презентери, играчи, менаџери ( Англиски мислам, сигурно не за од Зимбабве) го употребуваат тоа како кратеница. Па и самиот клуб во педесетите на разни "рекламни материјали" имал употребувано Man U. Ајде Манчестеровци, сигурно го знаете Geoff Bent? Е ова е од клубот:

Го најдов во колекцијата на Лесли Милман. Можете да ја разгледате, има доста интересни фотки за вас.

http://www.flickr.com/photos/manchesterunitedman1/
Значи зборуваме за клуб чијшто шеф јавно го нарече „банда на која не би им продал ни вирус“ клубот кој плати 80 МИЛИОНИ ФУНТИ за ЕДЕН ЕДИНСТВЕН негов играч. И многу ме интересира колку инкасираа од „Љуби го Јунајтед - мрази го Глејзер“, ама нели, тешко дека ќе дознаеме. :toe:

Уште едно засилување во Премиер Лигата http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~2266117,00.html
Какво бре засилување? Ај читај и надолу, не само насловот.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Уште едно засилување во Премиер Лигата http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~2266117,00.html
Засилување на навивачите :smir:

Искрено, во прв момент и јас помислив дека е нов играч на Челзи...но не било така :)

Во врска со тоа ман у, пишувам на гугл, ми се отвора официјалната страна на тимот

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.144
Поени од реакции
46.175
Брат, ти гарантирам дека на форумов активно на таков муабет со ситење за авионската несреќа и терање на сеир функционираше само 1 член кој веќе не е дел од овој форум. За другиве сум убеден дека такво нешто нема да го користат во овие ваши преписки, затоа чил аут. :)
Реков што ми беше целта, има разлика очигледно од МенЈу до Менју, овде на форумов ако некој го употреби ќе го употреби стриктно како кратенка за Манчестер Јунајтед а не со цел да удри на сеир поради авионската несреќа, затоа нема потреба да се потресувате толку и истото да го разбирате како навреда кон клубот а со тоа ете, и кон вас како фанови на истиот.

Мене ова ми е веќе влагање у островскиот филм апла :), а ова ManU пример го имам начекано и на бајаги странски форуми, во случајов, на Интер, каде се дискутира на англиски а фановите се од сите краишта на планетава. Разбирам ете меѓу вас таа кратенка да не се употребува, али пример фанoви на Интер, Рома, Милан, Јуве, Реал или Барса не гледам зашто да не ја користат, а и не гледам зашто истите би удриле на тема ситење за авионска несреќа, нема логика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom