Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
И после, Шпанската лига била поквалитетна од Англиската :)
Арно лафиш. Во лига дека најакио губе од послаби тимове, то е доволен показател за јачина на лигата. Македонската например, е далеко појака од Шпанската дивизија.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ти не си свесен сине колку твој Манчестер е слаб,заради тоа што останатите ко Челзи,Ливерпул и Арсенал се мизерни.
Не ме сфаќај погрешно,не го мислам ова злонамерно туку кажувам само реално.А,мојов муабет ќе дојде на виделина од крајот на Фебруари,кога ќе заиграат англиските екипи во Европа.Е тек тогаш ќе паѓаат една по една како круши.
Во право си...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.729
Поени од реакции
12.005
Да не знае некој коефициенти за кој менаџер ќе лета наскоро?:pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро сега не мора да значи дека ако Челзи и Арсенал ќе испаднат и Манчестер ќе испадне :Р

--- надополнето ---

Во право си...
Не шири песимизам ајде, така викаше и за против Челзи натпреварот па ги добивте. Никој не е непобедлив, башка против нив игравте лани, би требало сега Венгер да знае кои работи да ги среди :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Добро сега не мора да значи дека ако Челзи и Арсенал ќе испаднат и Манчестер ќе испадне :Р

--- надополнето ---

Не шири песимизам ајде, така викаше и за против Челзи натпреварот па ги добивте. Никој не е непобедлив, башка против нив игравте лани, би требало сега Венгер да знае кои работи да ги среди :)
Абе и 2006та игравме против нив, и лани требаше да знај некој работи, али не можиш против нив... Али се тешам со тоа, дека и нив треба да им дојди крај, па..... Само надежта останва

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Да не знае некој коефициенти за кој менаџер ќе лета наскоро?:pos2:
ајде да типуваме кој менаџер прв ќе лета!на ливерпул или на челзи???
јас мислам дека и двата до утре попладне ќе летнат!:pos2:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Добро сега не мора да значи дека ако Челзи и Арсенал ќе испаднат и Манчестер ќе испадне

--- надополнето ---

Не мора, али и самата/самиот знаеш дека и Јунајтед не е во топ форма... Јесте се први, и секоја чест, но и ние и другите тимови придонесуваат за тоа... И затоа се сложувам со постот на Давор... Едино за тоа :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.729
Поени од реакции
12.005
ајде да типуваме кој менаџер прв ќе лета!на ливерпул или на челзи???
јас мислам дека и двата до утре попладне ќе летнат!:pos2:
Тоа ме интересира сакам коефициенти планирам да вложам некој денар !! Само не знам кој прво!!! И да бидат двата избркани ме интересира кој прв!! А којзнае може и ќе останат!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не мора, али и самата/самиот знаеш дека и Јунајтед не е во топ форма... Јесте се први, и секоја чест, но и ние и другите тимови придонесуваат за тоа... И затоа се сложувам со постот на Давор... Едино за тоа :)
Со што не е Јунајтед во топ форма кажете ми?

Па гледате и самите дека се играат натпреварите со колку да се добијат, со ротирање на играчи. Па 6 натпревари треба да ги одиграме месецов плус два што се одиграа последната недела од месец декември. Едноставно не се замараат, такви инструкции добиваат. Од мечот против ВБА па на мечот со Стоук Ферги смени 6 фудбалери. Видовте на последниве два натпревари дека откако се постигна победничкиот гол се одеше на држење на топка. Рачунајте во фебруари дека доаѓа и Валенсија, можеме само на плус да добиеме.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Хахаха... напалија се кокошките :) Ај баш кажејте оти Шпанската е поквалитетна од Англиската? Не ве слушнах :)

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Хахаха... напалија се кокошките :) Ај баш кажејте оти Шпанската е поквалитетна од Англиската? Не ве слушнах :)
Оти Шпанија излегува на Средоземно море.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Со што не е Јунајтед во топ форма кажете ми?

Па гледате и самите дека се играат натпреварите со колку да се добијат, со ротирање на играчи. Па 6 натпревари треба да ги одиграме месецов плус два што се одиграа последната недела од месец декември. Едноставно не се замараат, такви инструкции добиваат. Од мечот против ВБА па на мечот со Стоук Ферги смени 6 фудбалери. Видовте на последниве два натпревари дека откако се постигна победничкиот гол се одеше на држење на топка. Рачунајте во фебруари дека доаѓа и Валенсија, можеме само на плус да добиеме.
Али мора да признаеш дека имаш гледано и подруг Јунајтед, така ? Јас барем имам гледано каде каде подобар Јунајтед од овој... Но, таа „топ форма“ како што реков, заборавив преге наводници, е релативна работа... Ете ти викаш дека се игра колку да се добие, но Јунајтед и неколку пати оваа година, „изгуби“ бодови од добиена утакмица... Јас исто прв пат тоа го гледав... Значи, муабетот ми беше дека сме гледале далеку подобар Јунајтед, пред неколку години... И Венгер направи 8 измени, после мечот со Челзи, 5 направи за мечот со Челзи, но тоа е тоа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom