Barcelona-Real Madrid 26.10.2013 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 80 45,7%
  • Нерешено

Гласови: 29 16,6%
  • Реал Мадрид

Гласови: 66 37,7%

• Вкупно гласачи
    175
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу сте смешни и едните и другите....како дискутирате тука небаре ќе решите некаков спор..Барселона победи 2-1 вака така онака натпреварот помина и ништо неможите да смените..тука коментирате за некакви пенали ..мислите така едноставно е да се процени ситуацијата со рака на Адриано??..па нема судија во светот што ќе го досуди тоа пенал едноставно таму нема ниту еден играч на Мадрид и плус топката го удира во раката ненадејно после одбиеното од Валдез..

Второ Судија како судија секогаш прави грешки, ги имаше на едната ги имаше на другата...Судијата не му е крив на Роналдо кога во почетокот од првото полувреме имаше чиста шанса за гол и шутна со левата нога директно во Валдез....за ситуацијата со Роналдо нема потреба да коментирате..ставете се на негова позиција во тој момент и сами заклучете дали е пенал или не е..

Трето ..цел живот фудбал гледам и Реал Мадрид е убедливо најфаворизирана екипа од судиите и тоа сите го знаат ама донекаде е и нормално..па и не знам со кое право излегуваат играчите на Реал Мадрид и нивните медиуми да јадат лајна за судиите јавно...мислам апсурдно е и испаѓаат смешни..

Четврто мислам дека Карвахал е тотално промашување..послаб играч и подеконцентриран играч немам видено во Мадрид претходно..секој натпревар како изгубен е..

el-klasiko-niz-fotografii-64919.jpg

Кој е овде голманот ? :pos:

Против Валенсија лани немавте слична ситуација со Рамос или кој беше кај што сите викавте дека не е пенал? :D

Да не паѓаа Роналдо и компанија против третокласни тимови за да вадат бодови може ќе свирнеше пенал против Роналдо али тоа е му се потроши педерското :D
Рамос требаше до 30та 2 жолти да добие или црвен директен, два пати намерно со лакт му влезе на Нејмар едно по друго.

Роналдо сам падна во шеснаесетник, Адриано немаше контакт со него. Жолт за Роналдо за глумење, а потоа требаше и црвен оти имаше добра фризура.
За Фабрегас од Пепе, црвен и пенал.
За Меси пенал, и да немало контакт то треба да се суди.
Рамос направи 20 фаула над Нејмар, црвен и пенал.
Адриано не играше со рака кога му ја подаде на Валдез, тоа го направи со курот. Чиста ситуација. Жолт за Кедира бидејќи се побуни.

Барса оштетена овдека. Требаше Реал да го заврши натпреварот со 5 играчи. Исто така 15 пенали недосудени за Барса. Судијата го уништи натпреварот, Меси најјачи, Нејмар фусбалгот.

Зошто е темава сеуште отворена?
За да читам наводни експерти кои оспоруваат смешни очигледни ситуации?

Роналдо сам падна во шеснаесетник, Адриано немаше контакт со него. Жолт за Роналдо за глумење, а потоа требаше и црвен оти имаше добра фризура.
За Фабрегас од Пепе, црвен и пенал.
За Меси пенал, и да немало контакт то треба да се суди.
Рамос направи 20 фаула над Нејмар, црвен и пенал.
Адриано не играше со рака кога му ја подаде на Валдез, тоа го направи со курот. Чиста ситуација. Жолт за Кедира бидејќи се побуни.

Барса оштетена овдека. Требаше Реал да го заврши натпреварот со 5 играчи. Исто така 15 пенали недосудени за Барса. Судијата го уништи натпреварот, Меси најјачи, Нејмар фусбалгот.

Зошто е темава сеуште отворена?
За да читам наводни експерти кои оспоруваат смешни очигледни ситуации?

Ова треба да биде некој си сарказам на навивачите на Барса? Па вие сте тие што плачите.
#selfpwned

Реал тепа нема што повеќе да се дискутира.
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 16:17 ---

Што е со вамос реал? :D

Ми годеше нерешено ама победа на Реал уште поубаво, ама немам среќа!:(

Проблемот не е сликата, туку текстот под неа кај што пишува, дека требало да има два чисти пенала. Ајде кажи ми, дали тоа доликува на официјална страна на некој клуб? Тоа е работа на новини како АС или Марка, а не на луѓето што ја уредуваат страната. Си видел некој друг сличен пример, каде што на официјалната пишувале дека за нивниот тим не биле досудени два пенала?

А за тоа после мечот зборуваат фановите на Реал (очекувано), да победеше Реал ќе зборувавме ние фановите на Барса за недосудениот пенал над Фабрегас. Така иде тоа.
Можно е да имало не знам. Сепак ако е поентата на сликата текстот на официјалната страна во ред е, мислев се крева паника за сликата пошто од шпански знам само "Yo soy tu madre"

Aj бе вие од барса не глумете мајка тереза....против вас да беше таква ситуација и да изгубевте до сеа ќе имаше 13 изјави од бускетс како сте оштетени и башка вие ќе имавте уште 10+ страни постови како плачете....

Ова треба да биде некој си сарказам на навивачите на Барса? Па вие сте тие што плачите.
#selfpwned

Ако сум некому лут тоа е на играчите и тренерот. Искрено ме заболе мене за тоа што вие експертите мислите али нема да ви останеме должни ние, навивачите на Реал. Зошто? - Па едноставно е ебате, со вашите двојни стандарди по вчерашните случки ќе имаше Барса оштетена, судија педер. Сега некои од нас пишуваме за тоа како имаше сомнителни одлуки, вие терате дека судијата бил добар. И како после дискусија кога пола од вас пишуваат како им одговара а не рационално. Додуша не ни барам, ама после Реал се плачковците, па како не ви е срам бе идиоти некои, да ви се дешаваше вчера ова на вас ќе испишевте уште 20 страни не само овие 25.

Темата требаше да се затвори веднаш по натпреварот. И ги замолувам модераторите да ја бришаат секоја нова тема со наслов Ел Класико, бидејќи натпреварот е досаден, Барса глумци, Реал плачковци, го нема тој жар од 1956 бидејќи само тогаш имаше вистински фудбал ова е комерцијала. Толку од мене и не ме цитирајте за џабе, ме заболе дали се согласувате со мене или не.

На официјалната страна на клубот, после натпревар да напишеш: НЕПРАВЕДЕН РЕЗУЛТАТ СО 2 ЧИСТИ ПЕНАЛИ КОИ НЕ БЕА ДОСУДЕНИ :facepalm:
Уште ги држи синдромот на Мурињо. :place:

Ако сум некому лут тоа е на играчите и тренерот. Искрено ме заболе мене за тоа што вие експертите мислите али нема да ви останеме должни ние, навивачите на Реал. Зошто? - Па едноставно е ебате, со вашите двојни стандарди по вчерашните случки ќе имаше Барса оштетена, судија педер. Сега некои од нас пишуваме за тоа како имаше сомнителни одлуки, вие терате дека судијата бил добар. И како после дискусија кога пола од вас пишуваат како им одговара а не рационално. Додуша не ни барам, ама после Реал се плачковците, па како не ви е срам бе идиоти некои, да ви се дешаваше вчера ова на вас ќе испишевте уште 20 страни не само овие 25.

Темата требаше да се затвори веднаш по натпреварот. И ги замолувам модераторите да ја бришаат секоја нова тема со наслов Ел Класико, бидејќи натпреварот е досаден, Барса глумци, Реал плачковци, го нема тој жар од 1956 бидејќи само тогаш имаше вистински фудбал ова е комерцијала. Толку од мене и не ме цитирајте за џабе, ме заболе дали се согласувате со мене или не.

Никој не напиша дека судењето беше перфектно. Имаше грешки на двете страни и тоа е тоа.
Уствари ние појче му плативме на судијата.

Најлудите коментатори кои некогаш ги имам слушнато! :icon_mrgr:

Иначе, Кристијано веќе навикна да му прават тунел меѓу ноџината :icon_lol:
Сејду Кеита му го правеше тоа, не е за изненадување од Алвес

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom