- Член од
- 13 април 2013
- Мислења
- 156
- Поени од реакции
- 30
Ајде повторно, втор пат. Значи назад, грб.
Рамено не е грб.
Те молам немој по трет пат да ме тераш да ти објаснувам.
Како и било не беше пенал само биди среќен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде повторно, втор пат. Значи назад, грб.
Рамено не е грб.
Те молам немој по трет пат да ме тераш да ти објаснувам.
![]()
Кој е овде голманот ?![]()
Роналдо сам падна во шеснаесетник, Адриано немаше контакт со него. Жолт за Роналдо за глумење, а потоа требаше и црвен оти имаше добра фризура.
За Фабрегас од Пепе, црвен и пенал.
За Меси пенал, и да немало контакт то треба да се суди.
Рамос направи 20 фаула над Нејмар, црвен и пенал.
Адриано не играше со рака кога му ја подаде на Валдез, тоа го направи со курот. Чиста ситуација. Жолт за Кедира бидејќи се побуни.
Барса оштетена овдека. Требаше Реал да го заврши натпреварот со 5 играчи. Исто така 15 пенали недосудени за Барса. Судијата го уништи натпреварот, Меси најјачи, Нејмар фусбалгот.
Зошто е темава сеуште отворена?
За да читам наводни експерти кои оспоруваат смешни очигледни ситуации?
Реал тепа нема што повеќе да се дискутира.
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 16:17 ---
Што е со вамос реал?![]()
Можно е да имало не знам. Сепак ако е поентата на сликата текстот на официјалната страна во ред е, мислев се крева паника за сликата пошто од шпански знам само "Yo soy tu madre"Проблемот не е сликата, туку текстот под неа кај што пишува, дека требало да има два чисти пенала. Ајде кажи ми, дали тоа доликува на официјална страна на некој клуб? Тоа е работа на новини како АС или Марка, а не на луѓето што ја уредуваат страната. Си видел некој друг сличен пример, каде што на официјалната пишувале дека за нивниот тим не биле досудени два пенала?
А за тоа после мечот зборуваат фановите на Реал (очекувано), да победеше Реал ќе зборувавме ние фановите на Барса за недосудениот пенал над Фабрегас. Така иде тоа.
Ова треба да биде некој си сарказам на навивачите на Барса? Па вие сте тие што плачите.
#selfpwned
Ако сум некому лут тоа е на играчите и тренерот. Искрено ме заболе мене за тоа што вие експертите мислите али нема да ви останеме должни ние, навивачите на Реал. Зошто? - Па едноставно е ебате, со вашите двојни стандарди по вчерашните случки ќе имаше Барса оштетена, судија педер. Сега некои од нас пишуваме за тоа како имаше сомнителни одлуки, вие терате дека судијата бил добар. И како после дискусија кога пола од вас пишуваат како им одговара а не рационално. Додуша не ни барам, ама после Реал се плачковците, па како не ви е срам бе идиоти некои, да ви се дешаваше вчера ова на вас ќе испишевте уште 20 страни не само овие 25.
Темата требаше да се затвори веднаш по натпреварот. И ги замолувам модераторите да ја бришаат секоја нова тема со наслов Ел Класико, бидејќи натпреварот е досаден, Барса глумци, Реал плачковци, го нема тој жар од 1956 бидејќи само тогаш имаше вистински фудбал ова е комерцијала. Толку од мене и не ме цитирајте за џабе, ме заболе дали се согласувате со мене или не.