Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Katastrofa za prekrasnata kariera na Anri ke ostane za sekogas zapamten kako prevarant,lopov kako sakate tolkuvajte. Kako onaa krava dava mleko pa na kraj se rasipe.
Bas me interesira isto li bi go velel ova vcera mesto Irska da igrase Makedonija.
Ne sum ja vrzan ni za Francija ni za Irska bas mi e gajle i za dvete ekipi samo gledam od sportska strana, Eduardo neli go kaznija za simuliranje penal aj da vidime sega dali i Anri ke dobie kazna ili Platini i se e mozno.а чекај,ти нешто посебно си врзан со срце за ирска како за македонија?
нормално дека тој што губи ќе плаче,а анри е сега херој на милиони французи и навивачи на франција
и да ти се плукнам во светското ако франција не учествуваше во него
АНРИ Е НАЈДОБАР ИГРАЧ ШТО НЕКОГАШ ИГРАЛ ФУДБАЛ !!!
а чекај,ти нешто посебно си врзан со срце за ирска како за македонија?
нормално дека тој што губи ќе плаче,а анри е сега херој на милиони французи и навивачи на франција
тука можам да се согласам, СП без екипа од таков калибар би било многу посиромашно за гледање...
Тука јас не се согласувам. Треба да оди тој што заслужил, тој што игра подобро, тој што игра со срце. Само со такви екипи ќе гледаме возбудлив фудбал и натпревари за паметење. Екипа што знае да се врати од 0-1 на домашен терен како Ирска, може да приреди многу фудбалски возбудувања на светско.
Од друга страна, од овие издишани пимплери може да видиме нешто атрактивно само како во натпреварите со Холандија кога портокаловите го бришеа теренот со нив. А кога тепаат, тоа е вака, на сила.
Енивеј, Роби Кин збесна и сега според правдата на ФИФА, наместо да биде казнет Анри за нефер игра, Кин ќе го крка за изјавите:
FIFA Wanted To Knock Out Ireland & Put France Through - Raging Robbie Keane
може во твојата глава ќе остане таков :pos2:
да не сум слушнал лош збор за анри,дефинитивно е најдобриот напаѓач во светот кој ги поседува сите квалитети
тоа што изигра со рака едноставно се снајде и судијата не го "примети"
во тие моменти на борба за пласман на светско човек може да земе и со заби да ја носи топката :pos2:
и ако не си информиран,а верувам дека си,марадона има дадено гол со рака па никому ништо не беше ни преварант ни дрн дрн туку си остана најдобар играч во своето време