Бараж за СП 2010

Сакам да не игра со рака.Не беше ненамерно играње туку јасно се виде дека намерно играше.
Еве ти еден фер плеј потег од еден од најбезобразните фудбалери

Можеме да спориме, дали било ненамерно или намерно, бидејки раката му беше испружена и требаше да ја тргне за да не ја допре топката, али еве нека биде намерно, кој било Ирец да беше на негово место истото ке го направеше..... и ја истото би го направил истото да бев на негово место за Македонија да влезе на Светско, а верувам дека и ти и уште 99% од лугето од форумот, така да си останувам на моето, дека Анри си ја искористи ќоравоста на судијата и ја однесе својата земја на светско... Секоја чест за Ирците, заслужија да одат понатаму али судијата ги заеба а не Анри.
П.С. Секоја чест за Ди Канио :smir:

хаха , Муслера брани, 3+ ... Ебате Уругвај, од стално ми биле симпатична репрезентација, до кај стигнале хаха

Енивеј, сите 5 што сакав да поминат испаднаа. Туку кажете резултат од привот натпревар помеѓу Костарика и Уругвај, не сум во тек...
Па Муслера годинава е најбољи играч на Лацио, сериозно, брани дечкото добро сезонава, пред старт на истава дури и Јунајтед беа вмешани у една шпекулација со него .

Да доделуеа награда за играч со најголем напредок у сезона ( ко у NBA ), Муслера сесонава прв кандидат ке беше :) .

Натпреваров на НашаТВ циркус, за паричката се закараа :uvo:

Натпреваров на НашаТВ циркус, за паричката се закараа :uvo:

Значи овој Јанко како коментира ѕверски.Дај боже и на светско да коментира до лани вакви мундијали коментираше на радио дај боже и ова.

хаха , Муслера брани, 3+ ... Ебате Уругвај, од стално ми биле симпатична репрезентација, до кај стигнале хаха

Енивеј, сите 5 што сакав да поминат испаднаа. Туку кажете резултат од привот натпревар помеѓу Костарика и Уругвај, не сум во тек...
0-1 Уругвај победи :helou:

ехх не си у право тука... Франција,Холандија,Португалија,Германија,Аргентина да не ги подзаборави?
- сите имаат еднакви шанси, многу е важно како ќе изгледаат групите

Добро де, тие први на тастатура ми дојдоа :)

Уз нервоза нормално, и Франција е тука, СП ти е веќе друга димензија, остајте тиња тренери и слично, со Доменек еднаш догураа до финале и го елиминираа тогаш Бразил .

Мада со оваа голема неправда, ако има Господ, има да си поминат поочајно и од последното ЕП .

Марадона даде гол со рака и стана наркоман, кај и да е Анри на кока очекувајте го .

ај ако ви е до заебанции глејте си го Јане.. а СП сигурно нема да даваат на НАША ТВ, така да ова ви е последна утакмица кај што го слушате Јанко

ај ако ви е до заебанции глејте си го Јане.. а СП сигурно нема да даваат на НАША ТВ, така да ова ви е последна утакмица кај што го слушате Јанко

Он на мундијали коментира на радио не на тв.

Пуштајте наша тв бре,баталете франции манции:pos2:

Добро де, тие први на тастатура ми дојдоа :)

Уз нервоза нормално, и Франција е тука, СП ти е веќе друга димензија, остајте тиња тренери и слично, со Доменек еднаш догураа до финале и го елиминираа тогаш Бразил .

Мада со оваа голема неправда, ако има Господ, има да си поминат поочајно и од последното ЕП .

Марадона даде гол со рака и стана наркоман, кај и да е Анри на кока очекувајте го .

хаха, Марадона го направи тоа на многу позначаен натпревар..

инаку на СП јас би играл на Швабиве... најстабилно и најдисциплинирано ми изгледаат

Ќе ми кажи некој кој беше судија на Франција - Ирска?

Па Муслера годинава е најбољи играч на Лацио, сериозно, брани дечкото добро сезонава, пред старт на истава дури и Јунајтед беа вмешани у една шпекулација со него .

Да доделуеа награда за играч со најголем напредок у сезона ( ко у NBA ), Муслера сесонава прв кандидат ке беше :) .

Остај ме да си уживам бе хаха

„Овие се Јужноамериканци не знаат да ја нагазат топката, тоа Аргентинците знаат“ - Јанко

А Аргентинците се од северен пол изгледа :pos:

впрочем сите имаат изгледни шанси, Уругвај,Србија,Парагвај,Камерун,БСК,Мексико... ова се екипи кој можат и те како да изненадат...

Хондурас и Нов Зеланд најслабо рангирани според букмејкерите :pos::pos::pos:

aj ako moze stream za utakmicava okupiran mi e televizorot u dnevna :nesum: odnapred fala :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom