Бараж за СП 2010

Сите натпревари испаднаа обратно него што сакав.

Не знам сега како изиграа Словенците ама на првиот натпревар требаше да примат 5 гола и дефинитивно мислам дека Русија е сепак посилната репрезентација.

Босна ми беше мерак да оди ама осеќав дека ќе примат некој ваков шашма гол и после се е готово.

Од Франција просто ми се гади, не сакам ни да ги коментирам, уште па и ако дотераат до 1/2 финале или финале.

Циганите да не ги ни спомнуваме.

Конечно еден од „моите“... Уругвај 1:0

И ова ноч није мој дан... 1:1 хаха

Teпачка тепачка . :vozbud:

Ово нема ни у Београду човече... :vozbud: Видоа дека се под притисок направија прекин... а ние се буниме за раката на Анри :pos2:... Не се бираат средства да се стигне на СП...

Нешто со резервиве на Костарика, имаше една до две минути општа туча, не се знаеше кој кого мава . :toe:

Хахахахаха..јако!
Таман когај пуштив да догледам Јанко вика публиката пее во коси да ти спијам :pos2::pos2::pos2:
И Уругвај е последниот патник..

jas pa sakav Kostarika da projdat....
inace Bosancite denes me razocaraa,nisto ne izigraa,steta za Ircite primija gol pederski epten,prvo ofsajd,pa raka,baksuzi!!!

каков сеир бесе целава утакмица, а јанко со тоа зелените,хахаха овие доле се тепаат он збори као би мавнал 20ка кебапи на скара:pos2:

znaci koi degeni sudiite,kako li moze da pravat takva greska na takov vazen natprevar Francija-Irska.Spasija glava,a kolku li samo sakav da ne ucestvuvat na svetsko SEKOGAS sreknite francuzi(od France98 pa se do denes gi mrazam u fudbal). FIFA FAIR PLAY :kesa:

Им упаднаа изгледа од публиката од зад грб :pos2:... после прекинот Уругвај почна да напаѓа, до тогаш се бранеа да не примат втор. Тотално им го пореметија ритамот.

Инаку во една работа се согласувам со Јанко, ја би скинал од списокот барем две европски за две јужноамерикански, ем да не се колат вака, ем поатрактивно да е. Место Словенија и Грција да ги гледам Костарика и што ја знам Венецуела, ми е гајле. Јес да од одбрана се дрва ама секогаш се интересни и редовно ги фаќаш 3+ на светско.

Имаше еден трилер меч, веројатно најдобар од светското 2002, кога Уругвај губеше 3-0 на полувреме и му беа потребни 4 гола за пласман... и незаслужено испадна. Покрај другото, голманот на Сенегал случајно го погоди топката во глава а еден од тие Ш фудбалерите со дигната цена, му заборавив име, Силва нешто, не му даде на Рекоба да шутира слободен од 17-18 метри, пола пенал...

Честитки за Уругвај!

Честито за Уругвај ама Франција се избрука покажа примитивен фудбал и не заслужи понатаму.
За останатите мечеви си го дадов коментарот но морам да потенцирам уште еднаш Русите не смееја на тој начин да се обрукаат и многу несериозно си сватија што донесе негативен резултат. Прво во Москва кога примија гол во 89. минута па потоа и на реваншов каде што едвај сврзаа одбрана напад.

каков сеир бесе целава утакмица, а јанко со тоа зелените,хахаха овие доле се тепаат он збори као би мавнал 20ка кебапи на скара:pos2:

Ви викам ја пуштете Наша ТВ да гледате комедии:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:...Многу интересен меч :pos2::pos2::pos2:..А на почетокот кога тој ја пееше химната или не знам си ја што...јане вика...Ајде бре овој 10 минути вика,рика,пее...:pos2::pos2:,,,Отидов јас..поз

Голот на Франција жива срамота и доказ повеќе дека ФИФА мора да менува во спортов!! (!време е)

Францускиов коментатор инфаркт ќе го удри, крева паника уште на центар кога се Ирците :)

Иначе сите екипи кои сакав да поминат (Русија, Украина, Босна, Египет), испаднаа, така да останува Ирциве да спасат чест да не изгубам 5-0 :pos2:

Такоѓе, ја со све Костарика 6-0 го јадев :icon_lol:

Зарем Рубин Казан е тапа кој му зеде 4 бода на европскиот шампион или цска која 3-1 го водеше манчестер па 3-3 заврши.Дај не тропај глупости

Рубин е од Татарстан :pos2:

France France џабе зборите екипа е тоа нема шала.:pipi:

Ебати екипата, една Ирска ги прегази у сред Парис, али what goes around, comes around, ќе бидат туристи на светското само.

Ждребот за групите е на 4 декември, кажа коментаторот на Сител при крај на утакмицата.

Босанциве тапа, очекував повеќе али без 4 стандардни првотимци толку, не се они Бразил па 6 екипе да имаат.

Словенците пријатно ме изненадија, иако Русите ми се една од поомилените екипи криво ми е шо испаднаја, очекувајте оставка од Гус наредниве днои.

Грциве имаа еден ебан шут цела утакмица човече, играја у најлесна могуќа група у квалификације, и отиднаа на светско, ебате зарот гејски ебате, тој Шевченкото празен гол промаши, гејскиов голман фати све живо и диво, незаслужено до максимум помина Гејлада

Французиве педерана еј, ќе го искршев телевизорот на работа :icon_lol: Платини и Блатер мрсни копилиња, да добијете сифилис а сосве судија и Анри, и што кажа некој погоре и доживотна импотенција сосве Галас :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom