Бараж за СП 2010

криво ми е што босанците не дадоја гол и се надевам дека во реваншот ќе ги победат на португалците. у зеницу када поџем ја, прати мене 5-6 дротова о9кружни судија је реко 10 година, 10 година строгог затвора :helou:

Ептен криво ми е што босанците не постигнаа гол, неколку неискористени шанси, 2 пречки, 1 статива. Можеа да одат дома со нерешен резултат, но ништо. Инаку и Португалија не беше многу јака. Имаа контрола врз играта и создаваа шанси, но сепак немаа супериорна игра.

Реваншот во Зеница ќе биде пеколен, посебно ако Босна поведе. Но ќе им биде ептен тешко, ќе играат речиси без половина ред, Рахимич, Муратович и мислам уште беше Спахич. Како и да е ќе биде интересно.

Нек ададе прва босна гол и ќе се стресат португалците :helou:

Во Зеница Босна ќе дојде најмногу до нерешено (мое мислење)
Штета што вечерва не постигнаа гол.

LELELELELE не ми се верува криво ми е за Босна после онаа статива и пречка за 5 секунди штета навистина али мислам дека ќе соберат сили босанциве.
Се на се храбро одиграа браво.

Jebena ekipa jarane:helou:....Мислам дека во Зеница ќе го изедат цел Португалците....Не ја гледав утакмицата,ама чим викате имале 2 пречки и 1 статива...:vozbud:...немале среќа.А ако имале среќа можеле и со победа да се вратат...Ама мислам дека во Зеница го јадат Португалциве...
Ако некој може да ги стави хајлајците ќе биде супер....

може да го папаат португалците ништо чудно

хајлајтс од утакмицата клик тука

Нема да изгубат Португалците, ете ќе видиме за четири дена, ама не верувам во тоа. Ќе изгубат Босанциве, и тоа добро ќе изгубат.

:toe::pos2::pos2:
ПС.КОГА СЕ ИГРА РЕВАНШОТ?

Русија ми е фаворит иако се извлекоа со тесна победа против Словенија мислам дека и во Љубљана ќе победат...иначе може физички се послаби поради фактот дека од сите што беа на терен само Аршавин има добра минутажа во Арсенал,Павличенко ја греее клупата на тотенхем поради оној хари слепецот од реднап а Жирков сега само што се врати по повредата на коленото. Иначе среда се реваншите така?

Мое мислење:
Русија ако има предност од 2-1, тоа е малку незгоден резултат, ран гол од словенците и дефанзива, но мислам дека Хидинк ќе ги приготви и би завршила 0-0, 1-1 можеби.
Француските црнци веќе се пласирани (на моја голема жалост), дури мислам дека и пак ќе ја победат Р. Ирска.
Украина ако постигне прва гол против Грција, ќе им даде уште 2-3, но ако грците дадат гол, толку и ќе остане. Сепак, мислам оти Украина ќе оди на СП.
Португалците имаат едвај предност од 1-0 остварена на свој стадион, притоа со убави зрели шанси и за двете земји. Во Зеница, БиХ ќе пише историја, и едино судијата може да ги заебе.
Така да, мислам дека на СП одат Русија, Франција, Украина и БиХ.

Русија ми е фаворит иако се извлекоа со тесна победа против Словенија мислам дека и во Љубљана ќе победат...иначе може физички се послаби поради фактот дека од сите што беа на терен само Аршавин има добра минутажа во Арсенал,Павличенко ја греее клупата на тотенхем поради оној хари слепецот од реднап а Жирков сега само што се врати по повредата на коленото. Иначе среда се реваншите така?
У Марибор се игра.:smir:

Како не само Аршавин имал добра минутажа,дај не збори нешто што нема врска сите тие што играа денес,играат во први 11 во своите тимови освен Павличенко и Жирков.

Среда се реваншите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom