Бараж за СП 2010

Ништо не е ова во Европа е сеуште „цивилизирано“. Гледај што се случува во Африка.
Oва баражите се заебана работа, вака ризична ми е мене Босна-Португалија, босанците се напалени ко млади мајмуни, мото на натпреварот во Зеница, или топката или ногата.:pos2:

Ајјј ама ја измрда одбраната на Словенија Билијалиединов секоја чест,само нема никаква игра Русија,а ни Словенија глуп натпревар.

До крај толку ќе остане.

Тврд натпревар е, се додека беше 0-0 тоа е, сега може да биде се поинаку. Словенците имаат притисок и неколку шанси на стартот, потоа во главно се бранеа, ама по цел терен. Русите немаа ништо освен неколку индивидуални потези на Жирков и овој на дечкото со долго име што го даде голот :)

Ќе тепаат на класа Русите...

2:0 :)

Во која екипа игра овој шо ги даде головите за Русија??

2:0 :)

Во која екипа игра овој шо ги даде головите за Русија??
Биљадетинов игра за Евертон. Инаку мислам дека Русите ако не и 100%, нека се 85% ама сигурно одат на СП.:smir:

Се спасија Русите на крајот. Можеше 2-2 да биде, но и 2-1 не е лош резултат за Словенија. Ќе биде интересно на реваншот.

2-1

Нема да им биде лесно на Русите. Далеку се подобри индивидуално но како екипа ништо посебно не покажаа. Словенците знаат да притиснат на моменти Русите се бранеа како со Бразил да играат. Се надевам ќе пројде Зборнаја ама со ваква игра во Словенија се може да биде. И понатаму се фаворити сепак.

Добро е,живна натпреварот во 2 полувреме,русите откако го постигнаа вториот погодок потполно ја препуштија играта на Словенија,среќа имаа што овие не се толку спретни и како и секогаш го имаат одличниот Акинфеев,да беше некоја посилна репрезентација ќе им дадеше уште еден гол сигурно.

Ги гледав Русија и Словенија, и не ми се верува како Словенците беа салам физички поспремни отколку Русите. Не знам стварно, знаев само дека Жирков игра со пола сила, пресно опоравен од повреда на коленото, вторпат истото колено после август-септември.
Дали тоа што руското првенство е при крај е главна причина, стварно не знам, со оглед на тоа што преку 70& од руските играчи играат во руската Премиер Лига.

Босна, Украина, Словенија, Ирска.

Јас типувам на овие, и мислам дека ако отидат овие репрезентации ќе биде сосема заслужено. Ги гледав последните 2 натпревари и на Франција и на Португалија, и можам да кажам дека ни малку играта не им блеска, па ќе треба да го подигнат нивото на игра ако сакаат да бидат дел од светскиот фудбалски крем. Oстанува да видиме дали тимот на Босна стварно вреди онолку колку што го фалат сите. Сега е моментот да покажаат што знаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom