Бараж за СП 2010

Франција,Босна,Украина и Русија мој тип дека ке поминат низ баражот.
И мое мислење е тоа па останува да видиме.За останатите 3 сум 99% сигурен,само БиХ би била најизедначена,доколку не игра Роналдо тогаш им давам повеќе шанси на Босанците,

Де бе, босанциве ги кренавте до Андромеда, до некаде ке се согласев со вас да не беше дебаклот дома од Шпанија која играше без неколку стандардни првотимци.
Португалија мислам дека конечно го фати оној победнички ритам и онаа потребна форма која ке ги однесе на СП, меч на кој треба да се обрне внимание е нормално Ирска - Франција, ке биде пеколен меч, најмногу поради ирските фанови кои и дома и гости ке направат супер атмосфера, плус, тим воден од Трапатони никогаш не смее да се потцени .

Де бе, босанциве ги кренавте до Андромеда, до некаде ке се согласев со вас да не беше дебаклот дома од Шпанија која играше без неколку стандардни првотимци .
Португалија мислам дека конечно го фати оној победнички ритам и онаа потребна форма која ке ги однесе на СП, меч на кој треба да се обрне внимание е нормално Ирска - Франција, ке биде пеколен меч, најмногу поради ирските фанови кои и дома и гости ке направат супер атмосфера, плус, тим воден од Трапатони никогаш не смее да се потцени .
Не бе брат ќе тепа Франција без проблеми.Најинтересен ќе биде БиХ-Португалија и Грција-Украина.По мене и со Роналдо и без него Босна има повеќе шанси,но само као играат како со Естонија максимално борбено и со срце а не како со Шпанија да се замислуваат некој ѕвезди.

Босна добро играа против слабите репрезентации у нивна група, против Турција и Шпанија немаа победа, со Турција једино што извадија нерешено дома, гости загубија .

Со Шпанија ги видовме уствари колку можат со некоја јака фудбалска земја, остај ти тоа што се замислувале некој ѕвезди, баш со нив требаше да го дадат максимумот, т.е. и го дадоа али загубија 2-5 . Кристијано Роналдо прашање е дали нема да биде тука, ја мислам дека ке биде опоравен до тогаш а и да не биде, пак имаат доста јак состав кој не верувам дека ке има проблеми со Босна

А Ирска, прво видете го играчкиот кадар, видете кој им е тренер, па после бидете уверени дека Франција ке поминат лесно, земја која играше доста лош фудбал за време на овие квалификации .

јас сум 100 посто сигурен дека Украина ќе тепа, а кој беа тие шо играа против Украина не ми текнува нивното име.... леее заборев тие немаат име
И Франција и Русија би требало да тепаат а ќе навивам за Босанците

Ја мислам дека ќе поминат: Русија, Босна, Ирска и Грција.

Франција и Португалија, и да поминат ќе бидат жртви на некоја ѕверска репрезентација која има да ги наполни убаво.

Русија, Украина, Португалија и Ирска понатаму. Франција ќе киксне Грција исто.

Доста интересни дуели... Очекувам Босна да пружи отпор на Португалија, исто и Ирска на Франција. Сепак, мислам дека нема да има изненадувања, и дека и Франција и Португалија ќе идат на СП. Од другите два дуела, Русија некако како да има најлесна задача, ијако Словенија не е за подценување, сепак Русија има и игра и состав кој е прејак за Словенците. Украина - Грција ќе биде тесно, но се надевам Украина ќе биде поуспешна...

Жал ми е за босанците, после одличните игри по групи требаше да отидат на светско. roll:

Типувам на Франција,Португалија,Русија и Украина-не верувам дека ќе има некое посебно изненадување

Жал ми е за босанците, после одличните игри по групи требаше да отидат на светско. roll:

Зошто жал, мислам дека ќе му го земат скалпот на Португалците и ќе одат на светско и то на голема врата.

Словенија иде сигурно.:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom