Бараж за СП 2010

ХАХАХАХАХАХАХ АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :pos2:ВИДИ МУ БАКЕМБАРДИ НА ПЕЈАЧОВ ШТО ПЕЕ:pos2::pos2:

Не ни се побратими.
Туку секаква неправда во фудбалот,а и надвор од него не можам да поднесам.
Педерски гол со РАКА.
За да можат да се радуваат Зидан,Блатер,и остали петли..
Ирска остави срце на терен,и во квалификациската група,а и во двете утакмици со Франција..и жално е вака ПЕДЕРСКИ да не се пласира на светско..
Според мене,крај краева и подобра репрезентација се од овие..врскиве.

Абе да не ви се побратими ирциве што олку ви е жал што испаднаја???Македонија да примеше ваков гол олку нема да замаравте...

Ни ирците ни французите не ни се побратими. Ко неутрален гледач воопшто не ми се допаѓа начинот на кој Франција се пласираше. Сваќаш?!
Факт е дека на неферски начин се пласираја, пред се поради фактот што ирците покажаја добра игра на реваншот и у 90те мин, успеаја да победа 0-1. За разлика од французите кој дадоја еден нерегуларен гол, гол кој ги пласираше таму кај што не им е местото. Да дадеја гол од некоја добра акција, да прикажеја убава игра немаше да ми биде криво, ама вака...

Сакам да не игра со рака.Не беше ненамерно играње туку јасно се виде дека намерно играше.
Еве ти еден фер плеј потег од еден од најбезобразните фудбалери
Видеото со Ди Канио сум го гледал повеќе пати. Тешко дека можеше гол лесно од тука да даде ама сепак ферски потег. Ама овде не се работи за меч во Премиер Лига туку за пласман на светско првенство и требаше да очекуваме Анри да ја фати топката и да признае дека играл со рака? Штом судијата досуди гол ама ич не му чуе на Анри дали ферски или неферски дадоја Франција гол.

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Промоција на албум е ова или химна ?

ЈАНКО ВИКА...ШО ПРАВИ ОВОЈ УШТЕ ЛИ РИКА ВИКА ПЕЕ:pos2::pos2::pos2::pos2:

Овој Јанко е ѕвер еј....
Вика ја сваќам минута-две али ова бре....На овие од Коста Рика им стана преку кур па си се сликаа..

Еве еден мал преглед кого ќе гледаме догодина во јуни на светското првенство:
Африка:

1. ЈАР
2. Нигерија
3. Брегот на Слоновата Коска
4. Алжир
5. Камерун
6. Гана
Азија + Океаниjа:
1. Јапонија
2. Сверена Кореја
3. Јужна Кореја
4. Австралија
5. Нов Зеланд
Северна, Централна Америка и Карибите:
1. Сад
2. Хондурас
3. Мексико
Јужна Америка:
1. Бразил
2. Аргентина
3. Чиле
4. Парагвај
5. Уругвај/Коста Рика*
Европа:
1. Италија
2. Шпанија
3. Англија
4. Франција
5. Холандија
6. Германија
7. Португалија
8. Данска
9. Србија
10. Словенија
11. Словачка
12. Швајцарија
13. Педерите од југот

хаха , Муслера брани, 3+ ... Ебате Уругвај, од стално ми биле симпатична репрезентација, до кај стигнале хаха

Енивеј, сите 5 што сакав да поминат испаднаа. Туку кажете резултат од привот натпревар помеѓу Костарика и Уругвај, не сум во тек...

Не се секирај, нема да го гледаат они декорот на ова СП, ке гледаат Бразил, Англија, Италија и остали кандидати за трофеј . :smir:

ехх не си у право тука... Франција,Холандија,Португалија,Германија,Аргентина да не ги подзаборави?
- сите имаат еднакви шанси, многу е важно како ќе изгледаат групите

ХАХАХАХАХХА ЛЕЛЕ ЈАНКО ЕЈ СЕ СКИНАВ ОД СМЕА:pos2::pos2::pos2::pos2:...СЕ РАЗБРАВМЕ,СЕ РАЗБРАВМЕ ЛИ...:pos2::pos2::pos2:ПУШТАЈТЕ НАША ТВ ЛУЃЕ ДА ГЛЕДАТЕ КОМЕДИИИ:pos2:

ехх не си у право тука... Франција,Холандија,Португалија,Германија,Аргентина да не ги подзаборави?
- сите имаат еднакви шанси, многу е важно како ќе изгледаат групите

А ти ја заборави Шпанија а прва ја стаи Франција?:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom