Бараж за СП 2010

АУУУУУУУУУУУУУУУ ЧИСТА РАКА НА АНРИ....ЧИСТА РАКА!!!!!!!!!!!!!!!

Мое мислење:
Русија ако има предност од 2-1, тоа е малку незгоден резултат, ран гол од словенците и дефанзива, но мислам дека Хидинк ќе ги приготви и би завршила 0-0, 1-1 можеби.
Француските црнци веќе се пласирани (на моја голема жалост), дури мислам дека и пак ќе ја победат Р. Ирска.
Украина ако постигне прва гол против Грција, ќе им даде уште 2-3, но ако грците дадат гол, толку и ќе остане. Сепак, мислам оти Украина ќе оди на СП.
Португалците имаат едвај предност од 1-0 остварена на свој стадион, притоа со убави зрели шанси и за двете земји. Во Зеница, БиХ ќе пише историја, и едино судијата може да ги заебе.
Така да, мислам дека на СП одат Русија, Франција, Украина и БиХ.
Реков дека за Русија е многу незгоден резултат, и бидна, Словенија на СП :)
И реков дека ако Грција прва даде гол на тоа и ќе остане, и нажалост така бидна.
Португалија, со две победи иде на СП, а Франција во овие моменти игра со Ирска, и јас се надевам на подвиг на ирците!

Сакав да пројда Босна,Русија,Украина и Франција по се излеа само Франција ќе пројде!
За Босна ептен мие е криво што испаднаја али тоа е сепак Португалија поквалитетна екипа беше,и Босанциве напаѓаа а гол никако да дада.И исто таке бев сигурен дека Украина 100% ќе победи дома али..:(
И французиве среќа невидена имаа,Анри ја гура со рука топката а овја деген од судија не го забележи тоа!!

ништо не е завршено, има уште 12 мин.

аххх сакав пенали да глеам

и јас мислам дека Платини вмешал прсти во ова :)

се срами од неговава младина па мора да интервенира, го разбирам човекот :helou:

Колку само ќе бидам против Франција на светско ако влеза они. Секоаш кој ќе ги гледам ќе ми текнуе на каков начин се пласирале.

Колку само ќе бидам против Франција на светско ако влеза они. Секоаш кој ќе ги гледам ќе ми текнуе на каков начин се пласирале.
И така ќе отпаднат во прв круг... :toe:

Бог да чува.
Едноставно судијата не виде бидејќи имаше 1241241412 играчи пред него,аман.

Важно Португалија заврши работа.. А еве сега и Французиве така да.. Сепак подобра репрезентација се мислам дека заслужено поминаа. Единствено бев против Словенците сепак тоа е што е.. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom