Барам жена

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.456
Поени од реакции
13.633
Кога имав 13 години се надевав дека и јас еден ден ќе имам девојка.

На 15 години имав девојка но немаше никаква страст помеѓу нас. Решив да најдам по страствена девојка со која ќе бидам до крајот на животот.

На 18 години си најдов страствена девојка но таа беше премногу емоционална и од секоја ситница правеше драма. Плачеше за секоја ситница,а еднаш се закани и со самоубиство.
Решив дека ми треба стабилна девојка.

Кога наполнив 21 година си најдов стабилна девојка но таа беше премногу досадна. Беше премногу предвидлива и никогаш не се возбудуваше околу ништо.
Животот ми стана досаден па решив да си најдам повозбудлива девојка.

На 25 години најдов возбудлива девојка но таа бше премногу непромислена. Флертуваше со секој што ќе се појави. Колку што ме правеше среќен толку ме правеше и несреќен затоа решив да си најдам паметна и амбициозна девојка.

На 28 години си најдов паметна и амбициозна девојка и се оженив со неа но таа беше премногу амбициозна па се разведе од мене и ми зема се што имав.

Сега имам 32 години и барам жена со многу големи цицки !!!

Svaka ti cas za ova....jak post..imam edna baba so golemi cicki sakas da ti ja daam? dosta socuvana e

Абе Андроник...не знам дали знаеш но јас завчера го пишав ова во Вицеви без наслов

Сега приметив Mac, ајде нека останат за сите да го прочитаат.

Ако може многу е закон

ауу... ова е превземено од некаде па ставено на еден мк сајт, па на друг мк сајт, па сеа и на форумов е поставено...
Ехх добра прикаска, и ставете ја целосно да стои
САКАМ ЖЕНА СО ГОЛЕМИ ЦИЦКИ
и ако може некоја гиф анимација или јпг соодветен на темата.

Ја го најдов ова на амерички сајт.....тоБ е

Е тоа е бе, не знаете што сакате...:kez: Ако е ваква сакате таква, ако е таква сакате онаква...ако е онкава сакате инаква...и така натака...овоземаљско чудо сте бе...ова е жива истина...:icon_lol:

Аман бе Андроник ме преплаши со тоа насловот. Тргнав накај комшиката да и кажувам дека среќата и се насмевнала после 46 години.
Шала било.
п.с. Кој не бара жена со големи цицки нека дигне два прста :)

Еве овде, мислам дека има доволно, па одбери си:
cickirazmrdani.gif

реков „кој” несака, не „што” не сака

п.с. Шала мала

Абе вие сите ја промашивте првичната намена на темава.... т.е. на тој пост..... во него има "скриена порака" :wink:

Имено колку што сватив јас.... АНДРОНИК БАРА ЖЕНА!
:je: :je: :je:

Back
На врв Bottom