Барам жена

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
CopyOfDeath напиша:
се пријавувам доколку бараш:wub: :je:

:wub: :wub: :wub:
абе ти си веќе изберен !!! сеа се другите на ред :kez:
:wub:

ако де повторно
сакам пак:wub: :je:

хехе
па ако не ме чува мене,кој ќе чува??
ќе треба да бара телохранител,а покрај мене,на сигурно е,никој не смее да го чепне :) --освен ако он сака да го чепнат дее :kez:

Има ли макар една СЛОБОДНА, СЕРИОЗНА и УМНА ЖЕНА овде? Ако мислиш, дека си ти, БЕЈБИ, веднаш земи го телефонот и јави ми се! Не само што ќе ти ја изедам ПРАСКАТА, туку ќе ти ја разместам и матката, и тртката! Како ПЕЧЕНО ПИЛЕ во сопствен сос, та сама ќе се вртиш на мојот јак златен шиш, и ќе се празниш изобилно, како ИСЛАНДСКИ ГЕЈЗЕР, и тоа 5 пати на секој еден саат ... Ако ти е студено, јави ми се, за да те згрејам во топла бања со РЕЛАКСИРАЧКА ЕКЗОТИЧНА МАСАЖА и есенцијални масла. Да знаеш, дека ДОБРИОТ ЉУБОВНИК не го користи само својот "мал Џони", но има изклјучително ср'чни пр'сти и п'ргав, палав език!*
ХАјДЕ, ЗНОјНА ХУБАВИЦЕ! СК'САј СИНДЖИРИТЕ от ПРЕДРАЗС'Д'ЦИ! ЗАштО СЕ
СРАМУВАШ да признаеш, че ОБИЧАШ СЕКСА и тој е СМИС'Л'Т на твоја ЖИВОТ?Или че в момента нјама ИСТИНСКИ м'ж до тебе, којто може да ЗАДОВОЛИ твоите горешти еротични фантазии?!
ДОКОГА ште се влјубваш безнадеждно в ИМПОТЕНТНИ СТАРЧОЦИ или ПЕДЕРАСТИ, които ште прод'лжават да те РАЗОЧАРОВАТ?!
ВМЕСТО ДА СЕ С'БУЖДАШ ПОДМОКРЕНА и НЕЗАДОВОЛЕНА, ЕЛА ПРИ МЕН! штЕ те прев'рна в ОКРИЛЕНА от ЛјуБОВТА штастлива ТИјНЕДЖ'РКА !

ОЧАКВАМ да ми пишеш на ЛС или е-mail:
jack_salvador@abv.bg :pos:

^Матката и тртката :pos: ќе се убијам хахахаххаа

Back
На врв Bottom