Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Здраво сека ќе ми треба помош кој знае со кој програм можам да напишам некој текст и тој да го изговори ама не обично како некој робот туку како во песниве што се што има зборување нешто мислам ако може и ако постои таков програм ? потребен ми е за да напишам некој текст нешто зборување и да му додадам музика за да почиња како песна некоја можно е ова ? или само си фантазирам ?

Здраво сека ќе ми треба помош кој знае со кој програм можам да напишам некој текст и тој да го изговори ама не обично како некој робот туку како во песниве што се што има зборување нешто мислам ако може и ако постои таков програм ? потребен ми е за да напишам некој текст нешто зборување и да му додадам музика за да почиња како песна некоја можно е ова ? или само си фантазирам ?

Ако очекуваш оригинал како човек да зборува, ти си се :vozbud: (мрднал).

Чим нејќеш роботски, оди пробај го тој што го има од XP наваму во контрол панел. (Speech нешто....)

Ако очекуваш оригинал како човек да зборува, ти си се :vozbud: (мрднал).

Чим нејќеш роботски, оди пробај го тој што го има од XP наваму во контрол панел. (Speech нешто....)
Не да биде како човек туку нешто некој ефект да има ти не си ме разбрал јас сакам гласот да не биде чист роботски туку со некој ефект најдов нешто на нетов јас така викање нешто како испалшен човек да зборува и со такви некои ефекти да биде .

едно прашање: програма со која од филм ке сликам слики... овие шо ги имам на копјутер нр биваат. хелп

едно прашање: програма со која од филм ке сликам слики... овие шо ги имам на копјутер нр биваат. хелп

Копчето Print Screen od тастатурата.

не може така иам пробано, тоа само ако сликам вака нешо... мислев на програма некоја

не може така иам пробано, тоа само ако сликам вака нешо... мислев на програма некоја

Јас користам GOM Player за гледање филмови и со Print Screen се си е во ред. Пробај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom