Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
знае ли некој програма со која ќе можам да ставам икона на цд/двд (да има икона на него во My computer)

знае ли некој програма со која ќе можам да ставам икона на цд/двд (да има икона на него во My computer)

Open notepad

type the following:

[autorun]
open=***.exe
icon=*****.ico

Save the file as autorun.inf

Add an icon you want when you select the files you wanna burn.
type the name of the icon in the icon= line
type the name of the exe file of the program/game you are burning in the open= line

Open notepad

type the following:

[autorun]
open=***.exe
icon=*****.ico

Save the file as autorun.inf

Add an icon you want when you select the files you wanna burn.
type the name of the icon in the icon= line
type the name of the exe file of the program/game you are burning in the open= line
фала

Ми треба некое програмче за правење на речник.Да ги внесам прво зборовите а потоа по потреба да ги изменувам,додавам итн.Сакам речникот да биде во електронска форма и пребарувањето да биде по збор а не како некои е-речници во word.

AJ HELP.....pred 2 dena go preinstalirav windows, i sega kompjuterot mi e krs, non stop e na CPU 100%, BS Player ne mi raboti, koga ke pustam film celiot pc ke e zakoci i mora restart ( ne e do kodeci, sve instalirav)......aaa da, i na nekolku saati sam od sebe se restartira, onaka random bez poseben razlog za toa.... mi ide da go frlam od prozor....a super si bese prethodno...i sega neznam sto da mu pravam.

Aj ako znae nekoj, help please??? Sto bi mozelo da bide??

Fraps или Gamecam :helou:
ни фрапс ни гејмкем...и двете се плаќаат, а фри-то снимаат само 30 сек...симни си x-fire, напрај си акаунт и тадам :) бесплатно е и снима со резолуцијата од екранот а не 800х600 :)

AJ HELP.....pred 2 dena go preinstalirav windows, i sega kompjuterot mi e krs, non stop e na CPU 100%, BS Player ne mi raboti, koga ke pustam film celiot pc ke e zakoci i mora restart ( ne e do kodeci, sve instalirav)......aaa da, i na nekolku saati sam od sebe se restartira, onaka random bez poseben razlog za toa.... mi ide da go frlam od prozor....a super si bese prethodno...i sega neznam sto da mu pravam.

Aj ako znae nekoj, help please??? Sto bi mozelo da bide??

Каков виндоус имаше, а каков му инсталира сега ? Тоа што cpu usage доаѓа до 100ка е нешто до самиот ОС. Исто провери дали процесорот е добро прицврстен (во случај да си го отварал и чистел...). За ова со рестартирањето, провери ја графичката. Вака наеднаш не би можел да се реши проблемот, мораш прво да го смениш оперативниот систем, а доколку не се среди тогаш да испитуваш дел по дел (значи проблемот е во хардверот т.е. полошата варијанта )

ни фрапс ни гејмкем...и двете се плаќаат, а фри-то снимаат само 30 сек...симни си x-fire, напрај си акаунт и тадам :) бесплатно е и снима со резолуцијата од екранот а не 800х600 :)

Крак и немаш гајле :)

Ми треба некое програмче за правење на речник.Да ги внесам прво зборовите а потоа по потреба да ги изменувам,додавам итн.Сакам речникот да биде во електронска форма и пребарувањето да биде по збор а не како некои е-речници во word.

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=2036534&postcount=61

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom